tornado Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Εχω ενα μεγαλο προβλημα εδω και λιγες ημερες. Κατι η καποια services τρεχουν και μου εχουν αλλαξει τα φωτα!!! Βαζω ενα σχετικο sreen απο τον taska manager οπου το πισι υποτιθετε ειναι σε κατασταση ηρεμιας και δεν τρεχει τιποτα. Επισης το αντιβιωτικο ειναι εκτος. Δυστυχως δεν μπορω να βρω τι ειναι αυτο που μου κατναλωνει την μιση cpu ετσι για πλακα!!! Μηπως ξερει κανεις καποιο προγραμμα να με βοηθησει καπως καλυτερα απο το task manager?
lefi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Βλέπω έχεις unlockerAssistant, τρέχει στην οθόνη σου; η από πίσω; δεν παίζει ρόλο το ρωτάω για διευκρίνηση, Ίσως θες απλή επανεκκίνηση. Ο Explorer συνήθως τρώει κάτι παραπάνω αλλά δεν τον βλέπω ούτε αυτόν ούτε τα άλλα να δουλεύουν ασυνίθιστα. Υποθέτω ότι η ταξινόμηση είναι στην στήλη της CPU και το λειτουργικό XP. Αν δεν σε πειράζει όταν ανοίξεις τον υπολογιστή άστον κανά 5 λεπτό ανοικτό μετά άνοιξε Task Manager και τράβα άλλη μία φωτογραφία να δω διαφορές και θα σκεφτώ και εγώ τι φταίει. Πάντος με λίγη καθοδήγηση θα το βρω. Τέτοια προβλήματα δεν τα αφήνω.
Alexkass Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 τσεκαρε να σου δείχνει απόλους τους users.
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Process Explorer αν και δεν είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει... Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα είναι πως κάποιες στιγμές το pc γίνεται πολύ αργό; Αν ναι, παρατήρησες να ανεβαίνει τότε cpu utilization χωρίς προφανή λόγο; Πόση μνήμη έχεις και τι cpu;
tornado Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις. Θα μελετησω πιο αναλυτικα την υποθεση πιο αργα γιατι πρεπει να παω για δουλεια και δεν εχω ανεση χρονου τωρα. Οι μεχρι τωρα ιδεες παντως μου εχουν δωσει θεμα για να ψαξω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 το 87% στο System Idle Process είναι λογικότατο πάντως...είναι εικονικό και σημαίνει ότι δεν κάνει κάτι ο cpu
tornado Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 lefi οντως μια επανεκκίνηση αλλαξε τα πραγματα. antonl το προγραμμα που μου ειπες ειναι αρκετα καλο, θενκς. Πολυ καλυτερο απο τον task manager τουλαχιστον. Τωρα μπορω να ελεγχω καλυτερα το πισι. Αυτη την στιγμη κινουμαι σε μια κατασταση 10-20% της CPU.
lefi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 lefi οντως μια επανεκκίνηση αλλαξε τα πραγματα. antonl Αυτη την στιγμη κινουμαι σε μια κατασταση 10-20% της CPU. Εεε καλά τώρα. Η κλασικότερη λύση και δεν θα έπιανε; Πάντος 1,2 πληροφορίες θα μας βοηθούσαν. Τι επεξεργαστή έχεις; πόσο "φορτωμένος" είναι ο υπολογιστής; στο κάνει τον τελευταίο καιρό ή είναι πρόσφατος ο υπολογιστής οπότε στο κάνει σχεδόν από την αρχή; Για XP με τεχνολογία τελευταίων χρόνων (μετά το 2000) πιστεύω ότι μπορεί και καλλήτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.