adamakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 εκανα φορματ στο λαπτοπ και πλεον ο firefox ενω εχω επιλεξει το remember me ή το keep me signed in δεν το κανει αποθηκευει τον κωδικο αλλα πρεπει καθε φορα να παταω sign in μου εχει ξεφυγει καποια ρυθμιση? φταιει κατι αλλο?
Mika Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 για κοιτα αν ειναι ενεργοποιημενα τα cookies στις επιλογες
adamakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 για κοιτα αν ειναι ενεργοποιημενα τα cookies στις επιλογες ενεργοποιημενα ειναι
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 εκανα φορματ στο λαπτοπ και πλεον ο firefox ενω εχω επιλεξει το remember me ή το keep me signed in δεν το κανει αποθηκευει τον κωδικο αλλα πρεπει καθε φορα να παταω sign in μου εχει ξεφυγει καποια ρυθμιση? φταιει κατι αλλο? To "remember me" και το "keep me signed in" το βάζεις στο forum που επισκέπτεσαι ή πατάς το αντίστοιχο κουμπί στον firefox (Remember-Nevrforthissite-notnow); Στο firefox πηγαινε Tools->Options->Security->"Remember passwords for sites" (βάλε τικ) και Tools->Options->Privacy->"Automaticaly start ... private brwsing session" (ΒΓΑΛΕ το τικ)
cosmos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2919999&postcount=138
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.