Προς το περιεχόμενο

Αποριες για ρουτερ με Connx

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου χρειαζομαι βοηθεια, εχω παρει το Conexant GS8100 το οποιο εχει πολυ αναλυτικο web based περινβαλλον για την διαχειριση του ρουτερ μοντεμ το οποιο εχει ορισμενα κολληματα. Καποιες φορες δουλευει ασταματητα για 60 και πλεον ωρες επειδη το εχω 24ωρο στη δουλεια, αλλα οταν χανει την ip απο τον ΟΤΕ -η συνδεση ειναι Κονεξ- δεν την βρισκει και απαιτει να βγαλω την τροφοδοσια του μοντεμ για να ξαναπαρει διευθυνση.

Οι λειτουργιες dhcp server ειναι οκ, ενώ το mode του ρουτερ δειχνει Routing and Bridging. Σημειώνω ότι το ρούτερ συνδέεται με ένα switch level one που μοιραζει σε έαν AP και σε ενα σταθερο υπολογιστη. Στο μενου επιλογων βλεπω καρτελες οπως LAN,WAN,Bridging, Routing, services, Admin. Τι να κανω? Προσπαθησα να δωσω αναλυτική εικονα για το ρουτερ.

Δειτε και τα τεχνικα για τον θορυβο ή μη

Local Tx Power: 7.1 dB

Remote Tx Power: 14.5 dB

Local Line Atten.: 11.5 dB

Remote Line Atten.: 4.5 dB

Local SNR Margin: 30.0 dB

Remote SNR Margin: 23.0 dB

Δημοσ.

para πολυ καλη γραμμη.σε ενα πραγμα παει το μυαλο μου.αν πεσει η συνδεση αλλα δεν πεσει το username σου μεσα απο την οτενετ τοτε πρεπει να περασουν δυο λεπτα περιπου για να μπορεσει να ξαναμπει το ρουτερ .αν τωρα το ρουτερ σου ειναι φτιαγμενο με το x firmware να κανει 2-3 προσπαθειες να συνδεθει και δεν τα καταφερει και μετα να μην κανει αλλη τοτε θα κανει 2-3 προσπαθειες δεν θα συνδεθει και πολυ απλα δεν θα ξανακανει προσπαθεια.δες για firmware update.αυτο το προβλημα το ειχαν εχουν τα usrobotics.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...