darknemus01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Βρηκα ενα μεταχειρισμενο corsa twinport μαυρο 1.2,80hp,25000klm του 2006 με 6500e Μονος μου ενδοιασμος ειναι τα λιγα κυβικα κ αλογα αλλα απο την αλλη δεν κανω κ ταξιδια καθε μερα που λεμε, αλλα να μπορει να κανει ενα ταξιδακι καπως ανετα.. Τι λετε για το αμαξακι? αξιζει?(γενικα μου αρεσει σαν στυλ κλπ κ ειναι η sport εκδοση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Λογικά με παρόμοια χρήματα πρέπει να βρίσκεις και το 1400 αλλά δεν πρέπει να έχουν και τεράστια διαφορά στις επιδόσεις. Έχω το 1400 και κάνει άνετα ταξίδι, τουλάχιστον από πλευράς δύναμης μοτέρ. Θα πάει δηλαδή με 160 ακόμα και με κόντρα άνεμο αν το πατήσεις. Κατά τα άλλα είναι ένα μικρό αμάξι, καλό για την πόλη αλλά στα ταξίδια σε κουράζει περισσότερο από ένα Astra για παράδειγμα. Μια χαρά αυτοκίνητο γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Έχω ολόιδιο του 2004 (τέλη 2004, τότε πρωτοβγήκαν τα twinport με τα 80 άλογα). Μια χαρά αμαξάκι είναι. Εγώ έχω κάνει κάμποσες φορές τις διαδρομές Αθήνα-Άρτα και Αθήνα-Πρέβεζα, κανένα πρόβλημα (αρκεί να μην θες να προσπερνάς τους πάντες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 εγω εχω ακομα πιο παλιο, το eco που βγηκε το 2000. Και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Ρε αμα λεμε δεν χαλαει, δεν καιει, δεν υπαρχει αλλο τετοιο αμαξι. Αν - λεμε αν, το πουλαγα θα εδινα 2 χρονια εγγυηση οτι δεν θα παθαινε τιποτα περα απο το τυπικο σερβις. Αν η τιμη του ειναι ανταγωνιστικη, παρτο με τα χιλια, αρκει βεβαια μην εχει καποιο προβλημα και βγει λιγο αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darknemus01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Το αμαξι οντως ειναι σε καλη σχετικα τιμη για τα χλμ του, απλα με ανησυχουν αυτα τα 1200,80hp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Βασικα τα 1.2 Twinport 16v δεν ειχαν 75 και οχι 80 αλογα? Οποτε "λογικο" το φουσκωμα (αγγελια γαρ). Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αξιοπιστα, αλλα για καποιο λογο με ΧΑΛΑΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ αυτο το χρςςςςςςςςς που ακουγεται σε ΟΛΑ απο το χωρο της μηχανης... Οταν με περναει Opel ή Smart το καταλαβαινω πριν καν κοιταξω, απο αυτον τον ελεηνο ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Βασικα τα 1.2 Twinport 16v δεν ειχαν 75 και οχι 80 αλογα? Οποτε "λογικο" το φουσκωμα (αγγελια γαρ). Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αξιοπιστα, αλλα για καποιο λογο με ΧΑΛΑΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ αυτο το χρςςςςςςςςς που ακουγεται σε ΟΛΑ απο το χωρο της μηχανης... Οταν με περναει Opel ή Smart το καταλαβαινω πριν καν κοιταξω, απο αυτον τον ελεηνο ηχο. To twinport είναι 80 άλογα σε αντίθεση με το παλαιότερο έκοτεκ που ήταν 75. Για την ακρίβεια έχει το ίδιο μπλοκ με το 1,4 μοτέρ απλά με μικρότερη διαδρομή εμβόλων, Επίσης είναι λίγο πάνω από 1200 κυβικά, όπως και το 1400άρι μοτέρ είναι λίγο λιγότερα από 1400. Η διαφορά μεταξύ τους είναι μάλλον ~130κ.εκ. παρά 200κ.εκ. Ο ήχος που λες είναι χαρακτηριστικός των twinport μοτέρ και προσωπικά μου αρέσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Georgeman αυτός ο ήχος σε γλυτώνει κάθε 60.000km από την αλλαγή ιμάντα χρονισμού. Τί διαλέγεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Α καδενα εχουν και κανουν ετσι? Νομιζα οτι ηταν παραξενη λειτουργια καποιας τρομπας ή κατι τετοιο... Ευτυχως απο καποιες στροφες και πανω ο ηχος αυτος καλυπτεται απο αυτον της μηχανης. PS: Νομιζω οτι και το 1.4 και στο 1.2, οταν μπηκε η Twinport τεχνολογια, απλα μειωσαν καταναλωση και ρυπους, δεν αυξηθηκε ιπποδυναμη. Και το 1.4 το παλιο ειχε 90 αλογα, οπως και το Twinport. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Α καδενα εχουν και κανουν ετσι? Νομιζα οτι ηταν παραξενη λειτουργια καποιας τρομπας ή κατι τετοιο... Ευτυχως απο καποιες στροφες και πανω ο ηχος αυτος καλυπτεται απο αυτον της μηχανης. PS: Νομιζω οτι και το 1.4 και στο 1.2, οταν μπηκε η Twinport τεχνολογια, απλα μειωσαν καταναλωση και ρυπους, δεν αυξηθηκε ιπποδυναμη. Και το 1.4 το παλιο ειχε 90 αλογα, οπως και το Twinport. Στο 1400άρι μείωσαν λίγο τα κυβικά και η ονομαστική ιπποδύναμη έμεινε η ίδια (η πραγματική μειώθηκε, είναι όμως ~90 άλογα). Στο 1200άρι ανέβασαν λίγο τα κυβικά και την ονομαστική ιπποδύναμη. Δες και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Corsa#Engine_specifications Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darknemus01 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τελικα ακομα δεν το αγορασα,κατι με χαλαει στα 1200 κ στα μονο 80 αλογα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να δεις και κάτι σαν το παρακάτω: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/416365/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 80 αλογα BTW απο 1200 ή 1250 κυβικα μια χαρα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darknemus01 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να δεις και κάτι σαν το παρακάτω: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/416365/ μου αρεσει το εσωτερικο και γενικα το σχεδιο, αλλα μου φαινεται πολυ "φτιαγμενο" για τα γουστα μου(+ οτι ηθελα να αποφυγω punto γενικα) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:35 ---------- 80 αλογα BTW απο 1200 ή 1250 κυβικα μια χαρα ειναι. λες να μην το ψαξω λιγο παραπανω δλδ για το ιδιο ακριβως μοντελο σε 1400,90hp?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 μου αρεσει το εσωτερικο και γενικα το σχεδιο, αλλα μου φαινεται πολυ "φτιαγμενο" για τα γουστα μου(+ οτι ηθελα να αποφυγω punto γενικα) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:35 ---------- λες να μην το ψαξω λιγο παραπανω δλδ για το ιδιο ακριβως μοντελο σε 1400,90hp?? Τι εννοείς πολύ φτιαγμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.