stavrossp77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά έχω ενα lg laptop το οποίο εξ'αρχής είχε (s)vista......... Mε το Driver Genius έχω κάνει back-up όλους τους drivers..... Αν κάνω format και εγκαταστήσω τα 7, και μετά κάνω restore τουσ drivers, όλα θα δουλέψουν καλά????? (λογικά ρωτάω, προφανώς αν δεν το κάνω σίγουρα δεν θα μπορώ να μάθω, αλλα για να μην το κάνω και τσάμπα) thanks!!
skiabox Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δε θα χρησιμοποιησεις drivers απο τα vista στα windows 7. Απλα θα κανεις install τα windows 7 και αυτα θα χρησιμοποιησουν τους δικους τους drivers. Λογικα δε θα εχεις προβλημα.
indian Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Όπως είπε και ο skiabox μην κάνεις κάτι τέτοιο. Τα 7 θα δουν σχεδόν όλες τις συσκευές σου και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστεί να κατεβάσεις κάτι εξτρά.
stavrossp77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 ΑΑΑΑΑ θα τα αναγνωρίσουν απο μόνα τους ε??????? η αλήθεια είναι οτι τα έβαλα σε pc και εκτός απο τον ήχο τα αναγνώρισαν όλα... μέχρι και την γραφικών... απλά φοβάμαι επειδη είναι laptop μην γίνει καμιά στραβή...... αν και ακόμα να γίνει ξαναβάζω τα vista που είχε απο μόνο του.... Ευχαριστώ παιδιά!!!
shodan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 επειδή έχω και εγώ φορητό της lg και έχω περάσει τα 7 RC το μόνο που δεν μου αναγνώρισαν είναι το bluetooth, κατά τα άλλα πετάνε.
stavrossp77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 α μάλιστα..... ok shodan... λογικά θα τα περάσω.. και μάλιστα τη φυλ έκδοση που βγήκε.. οποτε το bluetooth το έφτιαξες μετά????? βρήκες drivers??? βασικά έχω το driver genius οποτε φαντάζομαι θα βοηθήσει αυτό αν χρειαστεί..
shodan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 μιας και τα 7 είναι το δεύτερο λειτουργικό (linux βλέπεις) δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα. όσες φορές δοκίμασα να περάσω μέσω windows update κάποιους οδηγούς που βρήκε δεν έγινε τπτ, για την ακρίβεια μου εμφανίζει και πάλι αυτές τις ενημερώσεις.. ένα μνμ κάτω δεξιά μου λέει και καλά ότι έχω απενεργοποιημένο το bluetooth. δοκίμασα και 3ους οδηγούς αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.