Προς το περιεχόμενο

ανάμεσα σε Samsung SM-F2080 και dell 2409w

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες καλησπέρα...ένας φίλος μου θέλει να πάρει οθόνη με κύριο σκοπό το gaming αλλά τα λεφτά που δίνει είναι 250 βαριά-βαριά..στην αρχή του είπα για την dell 2209 αλλά δε θέλει να παραγγείλει απο εξωτερικό ούτε να δώσει πολλά λεφτά...του πρότεινα αυτή λόγω panel http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-F2080-TFT-Monitor-20-SM-F2080.htm ...αλλά δε ξέρω αν είναι κατάλληλη για games..επίσης δε ξέρω αν παλεύεται η ανάλυση....αυτός είδε και την dell 2409w στα 200 ευρώ και ψήνεται να πάρει αυτή....εσείς τι προτείνετε??σύστημα e8400 4gb ram ati 4870 1gb...ευχαριστώ:-)

Δημοσ.

αν ειναι πανω απο 70% gamer τοτε θα ελεγα την Dell...

Επειδη με ενδιαφερει πολυ ομως, που την βρηκε με 200 ευρω, ξερεις?

Η samsung ειναι προφανως καλυτερη σαν panel αλλα εχει σχετικο ghosting, και ειναι και λιγο ακυρη η αναλυση της...

Πες μου αν μπορεις για τη Dell που την βρηκε τοσο γιατι μπορει να την παρω και αυριο :P

Δημοσ.
αν ειναι πανω απο 70% gamer τοτε θα ελεγα την Dell...

Επειδη με ενδιαφερει πολυ ομως, που την βρηκε με 200 ευρω, ξερεις?

Η samsung ειναι προφανως καλυτερη σαν panel αλλα εχει σχετικο ghosting, και ειναι και λιγο ακυρη η αναλυση της...

Πες μου αν μπορεις για τη Dell που την βρηκε τοσο γιατι μπορει να την παρω και αυριο :P

φίλε μου θα μιλήσω αύριο το απόγευμα μαζί του και θα σου πω διότι δε τον ρώτησα..

Δημοσ.
thanks a lot! θα περασω αυριο!

sorry που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά μίλησα κατά τις 8 μαζί του και μετά ήταν και η μπάλα οπότε καταλαβαίνεις:-)

Δημοσ.

τι λες τωρα...αμα τη βρω αυριο στα 200 θα τη χτυπησω και θα σου αναψω και ενα κερακι :P

Παντως προς ενημερωση και του φιλου σου, απο το ψαξιμο που εκανα, σαν εικονα εχει πολυ καλη για ΤΝ παντα....και το μονο προβληματακι που εντοπισα ειναι οτι ο ηχος απο το hdmi (που μπορει να τον στειλεις σε ηχεια μεσω audio-out) εχει καποιο hardware bug που οταν δεν περναει για μερικα δευτερολεπτα ηχος, κοβεται εντελως για 20sec ξερωγω, και αργοτερα επανερχεται...

Δημοσ.

οκ thanx dude ελπίζω να τη βρεις γιατί μου είπε ότι είχε κανά 2 κομμάτια..αν πάντως τους έχει τελειώσει ρώτα αν παίζει σε κανά άλλο carrefour

Δημοσ.

Βρηκα μονο την 2309 που την ειχε στα 189 ευρω και οντως ειχε μονο 2 κομματια. Μια χαρα οθονη αλλα δεν εχει hdmi για τον ηχο γμτ...

Σιγουρα ο φιλος σου ειδε την 24αρα? μηπως τη μπερδεψε με την 23αρα? γιατι και η τιμη ηταν πολυ καλη οταν παιζει στα ~260 αλλου η 24αρα...

Επισης κατι περιεργο ηταν οτι το ταμπελακι εγραφε μονο 1 χρονο εγγυηση. Γνωμη μου ειναι οτι για τη χρηση του και η 23αρα μια χαρα θα ηταν αφου εχει DVI και παλι θα την προτιμουσα μαλλον απο την samsung...αλλα ας το κοιταξει αυτο με την εγγυηση γιατι 1 χρονος ειναι πολυ λιγο...

Δημοσ.
Βρηκα μονο την 2309 που την ειχε στα 189 ευρω και οντως ειχε μονο 2 κομματια. Μια χαρα οθονη αλλα δεν εχει hdmi για τον ηχο γμτ...

Σιγουρα ο φιλος σου ειδε την 24αρα? μηπως τη μπερδεψε με την 23αρα? γιατι και η τιμη ηταν πολυ καλη οταν παιζει στα ~260 αλλου η 24αρα...

Επισης κατι περιεργο ηταν οτι το ταμπελακι εγραφε μονο 1 χρονο εγγυηση. Γνωμη μου ειναι οτι για τη χρηση του και η 23αρα μια χαρα θα ηταν αφου εχει DVI και παλι θα την προτιμουσα μαλλον απο την samsung...αλλα ας το κοιταξει αυτο με την εγγυηση γιατι 1 χρονος ειναι πολυ λιγο...

τι να σου πω δε γνωρίζω θα ξαναμιλήσω μαζί του το απόγευμα και θα σου πω

Δημοσ.

τον ρώτησα και μου είπε ότι μάλλον ήταν η 2409 και η τιμή στα 199..τώρα 100% σίγουρος δεν είναι..αν μπορείς και δε σου κάνει κόπο πήγαινε και σε ένα άλλο carrefour και κοίτε δε χάνεις τίποτα

Δημοσ.

Λοιπον, ο φιλος σου ειχε απολυτο δικιο και τον ευχαριστω πολυ! και εσενα μαζι!

Ειχες πει Carrefour στην κιφησιας και ειχα παει αρχικα σε αυτο που ειναι στο Μαρουσι που δεν την ειχαν, και επειδη η 23" ειχε 189 υπεθεσα θα εκανε λαθος σιγα μην ειχε μονο 10 ευρω διαφορα η 24 και οταν ολου την πουλανε 260+...

Ελα ομως που παω τελικα και σε αυτο τον αμπελοκηπων και υπηρχε η 24" οντως και ειχε 199! Ενα τελευταιο κομματι, και το τσιμπησα! Εχει μεινει το demo...

Επειδη στο carrefour ειναι λιγο ασχετοι και αλλοι πωλητες μου ειπαν 1 χρονο εγγυηση αλλοι δεν ηξεραν....το εψαξα λιγο και ευτυχως εχει 3 χρονια κανονικα!

Την εβαλα πανω, πολυ καλη για ΤΝ, ενταξει δε συγκρινεται με IPS/PVA ειδικα σε γωνιες θεασης....αλλα στα χρωματα ειναι ικανοποιητικη!

Thanks again!

Δημοσ.
Λοιπον, ο φιλος σου ειχε απολυτο δικιο και τον ευχαριστω πολυ! και εσενα μαζι!

Ειχες πει Carrefour στην κιφησιας και ειχα παει αρχικα σε αυτο που ειναι στο Μαρουσι που δεν την ειχαν, και επειδη η 23" ειχε 189 υπεθεσα θα εκανε λαθος σιγα μην ειχε μονο 10 ευρω διαφορα η 24 και οταν ολου την πουλανε 260+...

Ελα ομως που παω τελικα και σε αυτο τον αμπελοκηπων και υπηρχε η 24" οντως και ειχε 199! Ενα τελευταιο κομματι, και το τσιμπησα! Εχει μεινει το demo...

Επειδη στο carrefour ειναι λιγο ασχετοι και αλλοι πωλητες μου ειπαν 1 χρονο εγγυηση αλλοι δεν ηξεραν....το εψαξα λιγο και ευτυχως εχει 3 χρονια κανονικα!

Την εβαλα πανω, πολυ καλη για ΤΝ, ενταξει δε συγκρινεται με IPS/PVA ειδικα σε γωνιες θεασης....αλλα στα χρωματα ειναι ικανοποιητικη!

Thanks again!

γιου αρ γουέλκαμ!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...