Προς το περιεχόμενο

νεο ρουτερ

kalamas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα με 2 routers που δοκιμασα upgrade με wireless δεν το εκανε ποτε πετυχημενα και παντα μου ελεγε αδυναμια επικοινωνιας με το ρουτερ.

Την καρφωτη ακομα δεν καταλβαινω γιατι την θελει.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι οταν κανουμε fw upgrade πρεπει να οριζουμε static ip address στην καρατ δικτυου και γιατι το upgrade δεν γιενται και wireless παρα μονο με καλωδιο?

Η αναβάθμιση από wireless δεν ενδίκνυται καθώς όπως λένε οι κατασκευαστές κατά τη μεταφορά του αρχείου πθιανόν να κοπεί η σύνδεση και πάπαλα το ρούτερ.

Όσο γιά την στατική ΙΡ πιθανολογώ ότι ίσως στη φάση της αναβάθμισης να απενεργοποιείται ο DHCP Server οπότε με την καρφωτή ΙΡ η σύνδεση είναι πιό σταθερή.

Αυτά.

Δημοσ.

Οσον αφορα το wireless οχι απλα δεν ενδεικνυται αλλα για μενα η ασυρματη αναβθμιση ηταν παντα αδυνατη σε σημειο του να πιστευω μηπως δεν το υποστηριζει ο φλασερ.

Για την στατικη ip το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα ομως και να απενεργοποιηθει o dhcp server απο τη μερια του αναβαθμιζομενου ρουτερ προηγουμενως η NIC ειχε παρει ip address οποτε τι πειραζει?

Δημοσ.
Οσον αφορα το wireless οχι απλα δεν ενδεικνυται αλλα για μενα η ασυρματη αναβθμιση ηταν παντα αδυνατη σε σημειο του να πιστευω μηπως δεν το υποστηριζει ο φλασερ.

Για την στατικη ip το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα ομως και να απενεργοποιηθει o dhcp server απο τη μερια του αναβαθμιζομενου ρουτερ προηγουμενως η NIC ειχε παρει ip address οποτε τι πειραζει?

στα linksys παντως ο flasher το κανει απλα ισως φοβουνται να μην κοπει για καποιο λογο.απο εκει και περα πραγματι και να κλεισεις τον dhcp σε ενα ρουτερ αμα εχει παρει ip η καρτα δικτυου δεν την χανει εκτος αν κανεις renew η βγαλεις το καλωδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...