Nik0s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Εμενα με 2 routers που δοκιμασα upgrade με wireless δεν το εκανε ποτε πετυχημενα και παντα μου ελεγε αδυναμια επικοινωνιας με το ρουτερ. Την καρφωτη ακομα δεν καταλβαινω γιατι την θελει.
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ποιος ξερει.το δοκιμασες χωρις να ειναι καρφωτη η ip?
Nik0s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 εκεινη την ημερα ειχα ζαλιστι τοσο πολυ με to upgrade που δεν το θυμαμαι αυτο.
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 δεν πειραζει θα το κανω εγω τεστ καποια στιγμη
giorgoslouk Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Γιατι οταν κανουμε fw upgrade πρεπει να οριζουμε static ip address στην καρατ δικτυου και γιατι το upgrade δεν γιενται και wireless παρα μονο με καλωδιο? Η αναβάθμιση από wireless δεν ενδίκνυται καθώς όπως λένε οι κατασκευαστές κατά τη μεταφορά του αρχείου πθιανόν να κοπεί η σύνδεση και πάπαλα το ρούτερ. Όσο γιά την στατική ΙΡ πιθανολογώ ότι ίσως στη φάση της αναβάθμισης να απενεργοποιείται ο DHCP Server οπότε με την καρφωτή ΙΡ η σύνδεση είναι πιό σταθερή. Αυτά.
Nik0s Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Οσον αφορα το wireless οχι απλα δεν ενδεικνυται αλλα για μενα η ασυρματη αναβθμιση ηταν παντα αδυνατη σε σημειο του να πιστευω μηπως δεν το υποστηριζει ο φλασερ. Για την στατικη ip το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα ομως και να απενεργοποιηθει o dhcp server απο τη μερια του αναβαθμιζομενου ρουτερ προηγουμενως η NIC ειχε παρει ip address οποτε τι πειραζει?
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Οσον αφορα το wireless οχι απλα δεν ενδεικνυται αλλα για μενα η ασυρματη αναβθμιση ηταν παντα αδυνατη σε σημειο του να πιστευω μηπως δεν το υποστηριζει ο φλασερ. Για την στατικη ip το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα ομως και να απενεργοποιηθει o dhcp server απο τη μερια του αναβαθμιζομενου ρουτερ προηγουμενως η NIC ειχε παρει ip address οποτε τι πειραζει? στα linksys παντως ο flasher το κανει απλα ισως φοβουνται να μην κοπει για καποιο λογο.απο εκει και περα πραγματι και να κλεισεις τον dhcp σε ενα ρουτερ αμα εχει παρει ip η καρτα δικτυου δεν την χανει εκτος αν κανεις renew η βγαλεις το καλωδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.