status Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τι το τοσο κλο εχουν τα draytek? Αν κ είμαστε σε λάθος τόπικ... Είναι από τα λίγα ρούτερ (μετά τα λινκσισ) που είναι αρκετά σταθερά, έχουν μεγάλη γκάμα κ είναι τρομερά σταθερά... δες για παράδειγμα το vigor 2700vg κορυφή ρε φίλε ασύρματο, voip κ firewall όχι αηδίες!
Nik0s Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ειπες μετα τα Linksys? Δηλαδη τα linksys ειναι πιο σταθερα? Επισης τα netgear ti lene?
giorgoslouk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 ρε φιλε εκανα οτι διαβασα απο τους αλλους αλλα τιποτα παλι. μου βγαζει αυτο μηπως θελει να βαλω με τη σειρα τα filmware γιατι τωρα εχω αυτη την εκδοση 6.1.0.5 και παω να βαλω με τη μια την 8.2.1.5 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:27 ---------- για πειτε μηπως θελει να βαλω με τη σειρα τα filmware? Μάλλον έβαλες το αρχείο της αναβάθμισης σε λάθος σημείο.Βάλτο χύμα στο C: και ξαναπροσπάθησε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:25 ---------- Edit: Πιθανόν να πρέπει πρώτα να περάσεις κάποιο ενδιάμεσο αρχείο.
kalamas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μάλλον έβαλες το αρχείο της αναβάθμισης σε λάθος σημείο.Βάλτο χύμα στο C: και ξαναπροσπάθησε.---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:25 ---------- Edit: Πιθανόν να πρέπει πρώτα να περάσεις κάποιο ενδιάμεσο αρχείο. φιλε εγινε το update με αυτο που μου ειπες να το βαλω στο c αλλα και παλι δεν συνδεεται με φουλ ταχυτητα
giorgoslouk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 φιλε εγινε το update με αυτο που μου ειπες να το βαλω στο c αλλα και παλι δεν συνδεεται με φουλ ταχυτητα Τότε τετέλεσται......... Πριν όμως ξεκινήσεις την αναζήτηση νέας συσκευής βάλε ένα άλλο ρούτερ στη γραμμή μήπως φταίει κάτι άλλο.
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ειπες μετα τα Linksys? Δηλαδη τα linksys ειναι πιο σταθερα? Επισης τα netgear ti lene? και τα Linksys Πολυ καλα απλα ειναι πιο φτηνα απο τα vigor. και τα netgear Πολυ καλα. Μάλλον έβαλες το αρχείο της αναβάθμισης σε λάθος σημείο.Βάλτο χύμα στο C: και ξαναπροσπάθησε.---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:25 ---------- Edit: Πιθανόν να πρέπει πρώτα να περάσεις κάποιο ενδιάμεσο αρχείο. δνε χριαζεται ενδιαμεσο firmware οσο θυμαμε γενικως στα thomson.σε μερικα Linksys θελει ενδιαμεσο firmware. epishw οτι δεν κλειδωνει σε full ταχυτητα ισως η γραμμη εχει καποιο θεμα οποτε δοκιμασε με αλλο ρουτερ.οτι κανει επανεκινησεις συνεχεια αυτο ναι κατι δεν παει καλα πραγματι αλλα εφτιαξε με το firmware H OXI?ΕΠΙΣΗς αν δεν εχεις αλλο ρουτερ για να συγκρινεις ποσο κλειδωνει το αλλο αν και αν ειναι καποιο αλλο ρουτερ μπορει απο την μανα του να κλειδωνει πιο ψηλα λογω αλλου chipset τοτε γραψε μας τα χαρακτηριστικα γραμμης και τι ετερεια εχεις.απο το margin θα φανει αν ειναι θεμα γραμμης η ρουτερ.αν βλεπεις margin 6-9 sto down τοτε ειναι γραμμη. για να τα δεις ειτε μεσα απο το Interface sto dsl connection ειτε με telnet.
Nik0s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 > DSL Connection Link Information Uptime: 0 days, 0:02:41 Modulation: G.992.5 Annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 259 / 2.811 Data Transferred (Sent/Received) [KB/KB]: 62,00 / 166,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 39,0 / 78,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 7,5 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 506 / 0 FEC Errors (Up/Down): 250.026.744 / 112 CRC Errors (Up/Down): 6.278 / 0 HEC Errors (Up/Down): 42.910 / 0 Φιλε τα δικα μου χαρακτηριστικα τι σου λενε? Τα πηρα αυτην την στιγμη που ποσταρω. Παρατηρω παρα πολλα HEC/CRC/FEC Errors.Τι ακριβως ειναι αυτα αλλα ακι γενικοτερα τι συμμπεραινεις?
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 a.τι γραμμη εχεις ζητησει?β. Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 39,0 / 78,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 7,5 / 6,5 δεν στεκει να εχεις 78 attenuation στο down.η το αναφερει λαθος η κατι εχεις βαλει λαθος πχ κανα φιλτρο στο adsl.τα margin ειναι οκ.τι εταιρεια εχεις?παντως 78 attenuation δεν στεκει.errors θα βλεπεις καμποσα εκτος αν εχεις υπερβολικα πολλα και να ειναι θεμα λογω του 78 attenuation.78 attenuation κανονικα δεν υπαρχει και μια γραμμη δεν συγχρονιζει.εχω δει τετοιο attenuation με φιλτρο πριν το adsl.
Nik0s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 a.τι γραμμη εχεις ζητησει?β.Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 39,0 / 78,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 7,5 / 6,5 δεν στεκει να εχεις 78 attenuation στο down.η το αναφερει λαθος η κατι εχεις βαλει λαθος πχ κανα φιλτρο στο adsl.τα margin ειναι οκ.τι εταιρεια εχεις?παντως 78 attenuation δεν στεκει.errors θα βλεπεις καμποσα εκτος αν εχεις υπερβολικα πολλα και να ειναι θεμα λογω του 78 attenuation.78 attenuation κανονικα δεν υπαρχει και μια γραμμη δεν συγχρονιζει.εχω δει τετοιο attenuation με φιλτρο πριν το adsl. Εχεις απολυτο δικιο! Το splitter εφταιγε και θα σου πω πως το καταλβα. Παρηγγειλα απο το εμαρκετ νεο ρουτερ SpeedTouch 585v7 και το συνδεω και η κατασταση τα ιδια χαλια ακριβως οπως και με το 530 εκτος απο τα λαθη, αυτιο δεν ειχε. αττ 78 παλι. Λεω τι διαολο ρε γμτ 2 ρουτερ και τα 2 να μην παιζουν με τη γραμμη μου! Βγαζω το σπλιττερ που ειχα με το πρωτο ρουτερ και βαζω αυτο που ειχε στο κουτι το νεο ρουτερ. ΟΛΑ διορτθωθηκαν. Να τα νεα χαρακτηριστικα! > Link Information Uptime: 0 days, 3:44:25 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 12.792 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 9,0 / 20,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 7,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 17 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 2 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 39 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 34.289.494 CRC Errors (Up/Down): 0 / 412 HEC Errors (Up/Down): 42.979 / 312 Σωστα ε?! Τελικα ομως τζαμπα το αγορσα το νεο ρουτερ? που να σκεφτω να αλαλζω σπλιττρερ ρε παιδια, απιστευτο μου φαινεται οτι εφταιγε αυτο. εχει και Software Release: 7.4.2.7 μηπως εχει βγει νεοτερο?
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 το πρωτο πραγμα που δοκιμαζουν ειναι χωρις τηλεφωνα και χωρις splitter.τωρα ναι ολα οκ.μαλλον τζαμπα το πηρες.υπαρχει πιο νεο αλλα οκ και να μην το περασεις επειδη ειναι λιγο παραξενο το firmware του thomson its ok.αν και αφου εκανες στο αλλο thomson κανε και σε αυτο αμα θες αφου ειδες πως γινεται.θα μειωθουν και τα errors
kalamas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 και τα Linksys Πολυ καλα απλα ειναι πιο φτηνα απο τα vigor.και τα netgear Πολυ καλα. δνε χριαζεται ενδιαμεσο firmware οσο θυμαμε γενικως στα thomson.σε μερικα Linksys θελει ενδιαμεσο firmware. epishw οτι δεν κλειδωνει σε full ταχυτητα ισως η γραμμη εχει καποιο θεμα οποτε δοκιμασε με αλλο ρουτερ.οτι κανει επανεκινησεις συνεχεια αυτο ναι κατι δεν παει καλα πραγματι αλλα εφτιαξε με το firmware H OXI?ΕΠΙΣΗς αν δεν εχεις αλλο ρουτερ για να συγκρινεις ποσο κλειδωνει το αλλο αν και αν ειναι καποιο αλλο ρουτερ μπορει απο την μανα του να κλειδωνει πιο ψηλα λογω αλλου chipset τοτε γραψε μας τα χαρακτηριστικα γραμμης και τι ετερεια εχεις.απο το margin θα φανει αν ειναι θεμα γραμμης η ρουτερ.αν βλεπεις margin 6-9 sto down τοτε ειναι γραμμη. για να τα δεις ειτε μεσα απο το Interface sto dsl connection ειτε με telnet. επανακινησεις κανει στην αρχι μολις ανοιγω το pc για περιπου 5 λεπτα μετα ολα ενταξει με το filmware δεν εφτιαξε και αυτα αρχισε να μου τα κανει απο μια φορα που πηρα στον οτε για να αλλαξω τον κωδικο στον λογαριασμο μου πριν απο αυτο ηταν ολα οκ κλειδωνε σε φουλ ταχητυτα.Αλλο ρουτερ δεν μπορω να βρω απο εταιρια εχω conn-x Link Information Uptime: 0 days, 1:59:23 DSL Type: ANSI T1.413 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 352 / 5.696 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 10,67 / 166,29 Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,5 / 17,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 31,5 / 38,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,0 / 7,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 8 HEC Errors (Up/Down): 0 / 6 αυτο ειναι?
giorgoslouk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 επανακινησεις κανει στην αρχι μολις ανοιγω το pc για περιπου 5 λεπτα μετα ολα ενταξει με το filmware δεν εφτιαξε και αυτα αρχισε να μου τα κανει απο μια φορα που πηρα στον οτε για να αλλαξω τον κωδικο στον λογαριασμο μου πριν απο αυτο ηταν ολα οκ κλειδωνε σε φουλ ταχητυτα.Αλλο ρουτερ δεν μπορω να βρω απο εταιρια εχω conn-x Link Information Uptime: 0 days, 1:59:23 DSL Type: ANSI T1.413 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 352 / 5.696 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 10,67 / 166,29 Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,5 / 17,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 31,5 / 38,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,0 / 7,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 8 HEC Errors (Up/Down): 0 / 6 αυτο ειναι? Γιατί δουλεύει σε ANSI T 1.413; Πρέπει να δουλεύει σε ADSL2+ Ένα 536 που το έκανε έστρωσε με αλλαγή firmware από OTE σε International. Αυτό πάντως διοτθώνεται ατα Speedtouch μόνο με εντολές μέσω Telnet. Edit: Να τι θα κάνεις: Αντιγραφή από adslgr.com Ανοίγεις τη γραμμή εντολών και γράφεις: telnet 192.168.1.254 δινεις Administrator ως username και το password που εχεις δωσει ή αν δεν εχεις password πάλι enter. και συμφωνα με τον οδηγο(xdsl commands σελ730) xdsl config adslmultimode = adsl και πατας enter μετα γραφεις :saveall ξαναπατας enter και επειτα βγαινεις απο telnet. με τον ιδιο τροπο αντι για adsl μπορεις να ορισεις να λειτουργει ως adsl2 ή adsl2plus.
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 επανακινησεις κανει στην αρχι μολις ανοιγω το pc για περιπου 5 λεπτα μετα ολα ενταξει με το filmware δεν εφτιαξε και αυτα αρχισε να μου τα κανει απο μια φορα που πηρα στον οτε για να αλλαξω τον κωδικο στον λογαριασμο μου πριν απο αυτο ηταν ολα οκ κλειδωνε σε φουλ ταχητυτα.Αλλο ρουτερ δεν μπορω να βρω απο εταιρια εχω conn-x αυτο ειναι? δεν πρεπει να κανει επανεκινησειςοταν ανοιγεις το pc.το δικο μου σπανια κανει μονο του αλλα δεν το κλεινω ποτε.κατι με το πρωτοκολλο ισως παιζει και δεν κλειδωνει.η κανε αυτο που ειπε ο φιλος η καντο reset defaults η μιλα με οτε και πες οτι δεν κλειδωνει σε px adsl2+.η δοκιμασε με αλλο ροιυτερ να δεις τι θα κλειδωσει.
Nik0s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Παδια σε εμενα γιατι τοσα πολλα ερρρς? FEC Errors (Up/Down): 0 / 803.557 CRC Errors (Up/Down): 0 / 26 HEC Errors (Up/Down): 43.007 / 23 Στο παιδι οπαραπανω εχει πολι λιγα σφαλματα σε εμνα γιατι τοσα πολλα ακομη και με καινοιυργιο ρουτερ? Επισης επειδη κανατα λογο για το DSL Type: G.992.5 annex A εχω. εδιτ: δωστε και ενα λινκ ρ παιδια για το τελευταιο firmware toy 585v7 Ειναι λαθος αυτο? Το αλλο το παιδι ειχε ANSI. Εγω αυτο. αλλα απο οτι βλεπω πρεπει να εχω ADSL2+ Εχω FORTHnet. Πρεπει να αλλαξω το dsl type? edit: Εχετε κανα προχειρο λινκ gia to last firmware gia to Thomson 585v7 ?
giorgoslouk Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Παδια σε εμενα γιατι τοσα πολλα ερρρς? FEC Errors (Up/Down): 0 / 803.557 CRC Errors (Up/Down): 0 / 26 HEC Errors (Up/Down): 43.007 / 23 Στο παιδι οπαραπανω εχει πολι λιγα σφαλματα σε εμνα γιατι τοσα πολλα ακομη και με καινοιυργιο ρουτερ? Επισης επειδη κανατα λογο για το DSL Type: G.992.5 annex A εχω. εδιτ: δωστε και ενα λινκ ρ παιδια για το τελευταιο firmware toy 585v7 Ειναι λαθος αυτο? Το αλλο το παιδι ειχε ANSI. Εγω αυτο. αλλα απο οτι βλεπω πρεπει να εχω ADSL2+ Εχω FORTHnet. Πρεπει να αλλαξω το dsl type? edit: Εχετε κανα προχειρο λινκ gia to last firmware gia to Thomson 585v7 ? Το G.992.5 είναι το ADSL2+. Είσαι εντάξει.Όσο γιά τα errors φταίει η γραμμή σου. Γιά την αναβάθμιση κοίτα εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.