Προς το περιεχόμενο

Ποια ειναι η καλητερη motherboard(μητρικη καρτα)???

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ...

η8ελα ετσι να ρωτισω ποια νομιζετε ειναι η καλητερη μητρικη καρτα...(δλδ κατασκευαστη και οτι διποτα αλλο):P:p:p:p

Δημοσ.

Δε νομίζω να υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ζυγίζεις τις ανάγκες σου, το budget και μετά διαλέγεις. Έχουν υπάρξει στο παρελθόν κατασκευαστές που βγάλαν αξιολογότατες μητρικές αλλά και πατάτες.

Δημοσ.
Διάλεξε επεξεργαστή και θα σου προτείνουμε 2-3 από τις καλύτερες.

ε φιλε δεν καταλαβες απλος ρωταω την γνωμη σας πια μητρικη ειναι καλυτερη..απλος

• Super Moderators
Δημοσ.

και θα πάρεις τουλάχιστον 4-5 διαφορετικές γνώμες στα παρακάτω posts...ποιο το νόημα λοιπόν?

άλλος θα λέει Asus, άλλος Gigabyte, άλλος DFI, άλλος EVGA, άλλος MSI, άλλος Foxconn κτλπ κτλπ...

Δημοσ.

Αν σε βοηθάει καθόλου να καταλάβεις το γιατί δε μπορείς να πάρεις συγκεκριμένη απάντηση, είναι σα να ρχομαι εγώ και να σε ρωτάω «ποιο είναι το καλύτερο αυτοκίνητο»...

Δημοσ.

Tώρα θυμήθηκα ένα (μικρο)πωλητή που προσπαθούσε να μας πείσει κάποτε ότι η jamicon βγάνει και μαμώ τα motherboard διότι ξέρει από ...ανεμιστηράκια! φοβερό επιχείρημα , βέβαια όταν πήρε την απάντηση πως και η mercedes βγάζει καλά αυτοκίνητα αλλά από Motherboard προφανώς είναι ζάντα... το βούλωσε :P

Από εμένα λοιπόν jamicon δαγκωτό για να μην ξεχνιόμαστε :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...