Προς το περιεχόμενο

Ποια οικονομικη 1080p με HDMI?

Thrylos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον χρειαζομαι μια οθονη για εναν χωρο που η χρηση της θα εχει ελαχιστη σημασια ποιοτικα. Στην ουσια θα ειναι σε clone mode με εναν προβολεα και το 90% της χρησης αυτου του δωματιου θα ειναι με χρηση του προβολεα. Ενα 10% μπορει να κατσει καποιος που και που και να δουλεψει internet ξερωγω απο την οθονη. Οποτε οπως καταλαβαινετε δεν υπαρχουν απαιτησεις ουτε προκειταινα ψειρισω την αποδοση της. Ετσι ειανι και η πρωτη φορα που ειμαι υπερ της αγορας ενος ΤΝ panel.

Οποτε ζηταω τα εξης :

1) 16:9 1920χ1080 (αδιαπραγματευτο αφου πρεπει να μην δημιουργησει προβλημα στο clone με τον προβολεα)

2) HDMI εισοδος (σχεδον αδιαπραγματευτο, αφου υπαρχει ηδη το καλωδιο 15μετρα hdmi Με το οποιο θα συνδεθει, και θα ηθελα να μπορει να μεταφερθει και ο ηχος ωστε οταν χρησιμοποιειται η οθονη να υπαρχει ενας στοιχειωδης ηχος εστω για ενα utube video και να μην πρεπει να ανοιξει ενυσχητης κλπ, αλλα στην αναγκη ας εχει εστω ενα DVI που με ανταπτορα θα μπει το hdmi καλωδιο...)

3) Onboard ηχεια (ή εστω ενα audio out που να μπορει να δωσει τον ηχο του hdmi και να συνδεθουν ηχειακια της πλακας των 10 ευρω)

4) Μεχρι 200 ευρω.

Λοιπον, το νο1 καταλαβαινετε δεν διαπραγματευεται. Στο νο2, και αυτο το θεωρω σχεδον απαραιτητο. Το νο3 θεωρω οτι εξαρταται αμεσα απο το νο2, αν ισχυει το νο2 λογικα θα ισχυει και το νο3 απλα το λεω μηπως και τυχει κανενα σπανιο μοντελο. Ιντσες ειναι εντελως αδιαφορες, εφοσον ειμαστε εντος budget ας ειναι και 26αρα (που δε θα ειναι αλλα λεμε τωρα...) και αντιστοιχα και 21.5" να ειναι (που ειναι το ελαχιστο αποσω ξερω για 1080p) μια χαρα θα κανει.

Μεχρι τωρα εχω βρει σαν καλυτερη ευκαιρια την LG 2361 που με 177 ευρω εχει ολα οσα ζηταω. Το μονο που λειπει ειναι τα ηχειακια, αλλα εχει audio out και η τιμη ειναι πολυ καλη οποτε με ~190 θα εχω παρει και ηχειακια της πλακας και θα ειναι πληρες.

Εμφανησιακα (και σαν εταιρεια) με εψηνε η Dell S2309W που παιζει στα ~190 και εχει εστω το DVI, αλλα ηχος τον πουλο...

Ιδανικες απο ολες τις αποψεις θα ηταν μια απο τις HP 2159m/2309m , αφου και ωραιες ειναι, και τηρουν ολα τα specs, ακομα και τα onboard ηχεια, και ειναι και glossy που το θεωρω ενα εξτρα Bonus, αλλα τα χαλαμε στις τιμες+διαθεσιμοτητα...

Εχετε καμια αλλη προταση εσεις, μεσα στο budget που λεμε, ή να παρω την LG να τελειωνω?

Δημοσ.

πολυ καλη η προταση σου....δεν την ειχα παρει χαμπαρι αυτην. Και hdmi, και ηχειακια...μονο το σχεδιο ειναι λιγο χαλι, αλλα δε θα κολλησουμε εκει...

Θα ψαξω κανα review ετσι για ασφαλεια, αλλα παιζει πολυ σοβαρα!

Βρηκα και την HP 2309m στο γερμανικο ebay 210 ευρω που θα τα εδινα γιατι ειναι τελεια για αυτο που θελω, αλλα φοβαμαι το θεμα της εγγυησης αν παθει κατι :(

Δημοσ.
ριξε μια ματια και σ'αυτην εδω..κατα την γνωμη μου ειναι μακραν καλυτερη απ'ολες αυτες που εχεις δει μεχρι τωρα...

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0391795&catid=060100

πολυ ακριβη φιλε μου....αλωστε η ποιοτητα οπως ειπα ειναι το τελευταιο που ζηταω, και το tuner της μου ειναι παντελως αχρηστο.

Δινω μεχρι 200, βαρια βαρια 210 για κατι που να αξιζει πολυ...

Δημοσ.

κι εγω αυτη τη samsung ή την LG http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm θα σου προτεινα. την LG την πηρα πριν 10 μερες περιπου και ειναι μια χαρα. ειμαι πληρως ευχαριστημενος για τα λεφτα της..!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...