george_o/c Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ποιοι παρευρέθηκαν στο overclocking stage: hipro5, tsan, zafiropo, phil, junior21, mortisboy, giorgos th., sofos1990, stelaras, pastelidis n.s., billpeppas, crustytheclown, crio, TASOS, s@39@ και η αφεντιά μου Από αριστερά προς τα δεξιά (ισχύει για όλες τις φωτογραφίες αυτού του post): sofos1990, s@39@, pastelidis.n.s., George_o/c Ο Πασταφλώρας δοκιμάζει λειτουργικό για 6η φορά. Ο πΣόφος φταίει, ο γκαντέμης. Κόψε τα Red Bull ρε προποτζηηηηηηηηηηηη Nerds having a good time :hehe: ROFL. Σφίγγομαι πολύ There you go. Smiling again. O Hulk στα παιδικά του χρόνια. LN2 vapor ftw! Stelaras yeahhhhh linos80 & dellman. Πολλά ευχαριστώ σε όλο το team του PC Technology και ειδικά στους Τάκη, Γιώργο και Κυριάκο για την τρομερή οργάνωση του event. Πάντα δίπλα μας ήταν, σε ότι κι αν ζητούσαμε. Respect :T: zafiropo. Αχ αυτός ο E8600, μας έσπασε τα νεύρα. These are the days of our lives :hehe: mortisboy & giorgos.th Θρυλικός πάγκος. Πολλοί τρομεροί Έλληνες overclockers πέρασαν από 'κει: zafiropo, benchzowner, crio, tsan, hipro5, giorgos th., crustytheclown, phil, mortisboy, TASOS :T: 360L σε ~56 hours. giorgos th.'s and mortisboy's bench rig George_o/c and giorgos th. Σαν δύο th. είμαι. Μην σου πω και τρεις :hehe: Και φυσικά, the superstar aka hipro5 aka grandpa :hehe: ROFLMAO - τυχαία photo :hehe: Πάμε τώρα για μερικά moded rigs. Now that's what I call passion :T: AND THE WINNER IS... linos80 :T: Δύο videos για το τέλος, έτσι να γελάσουμε λιγάκι Ο Παστελίδης γεμίζει την μπουκάλα με άζωτο [ame] [/ame] Ο Αντώνης aka crustytheclown πίνει κρασί με άζωτο, ενώ ο Χρήστος aka crio πίνει τα κάτουρα του hipro [ame] [/ame] Εγώ εξηγώ το βασικό concept που παίζει με το υγρό άζωτο και τι θερμοκρασίες μας βοηθά να φτάσουμε LOL [ame]http://www.youtube.com/watch?v=QwB9y2knu1k&feature=player_embedded[/ame]
euklidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Γιωργο ωστε εσυ ησουν αυτος που ειχε αδειασει την μιση μπουκαλα LN2 στο ποτηρι του καφε και στο μπουκαλακι του νερου μπροστα για να κανεις τα εφε ε; χαχαχαχα
george_o/c Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ναι εγώ ήμουν Όχι μισή μπουκάλα όμως. Στο σύνολο σε αυτά τα εφέ και τις βλακείες, χάλασα περίπου 6 λίτρα άζωτο Δεν χρειάζεται πολύ. Μια σταλιά ρίχνεις στο μπουκάλι και στον καφέ και αρχίζει το vaporizing.
euklidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ναι εγώ ήμουν Όχι μισή μπουκάλα όμως. Στο σύνολο σε αυτά τα εφέ και τις βλακείες, χάλασα περίπου 6 λίτρα άζωτο Δεν χρειάζεται πολύ. Μια σταλιά ρίχνεις στο μπουκάλι και στον καφέ και αρχίζει το vaporizing. To κακο ειναι οτι δεν ηξερα οτι ησουν εσυ και δεν μιλησαμε ... Next time λοιπον
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Γιώργο πόσα λίτρα έφυγαν αυτές τις μέρες? κάηκε τπτ άλλο εκτός από αυτά της Πέμπτης?
euklidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Γιώργο πόσα λίτρα έφυγαν αυτές τις μέρες? κάηκε τπτ άλλο εκτός από αυτά της Πέμπτης? AΠο οτι ακουσα γυρω στα 56 λιτρα φυγαν τις 3 τελευταιες μερες... Ο γιωργος ξερει καλυτερα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 μόνο 56? η μεγάλη χώραγε 180 λίτρα και είχε αδείασει την Πέμπτη...
george_o/c Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 180L Τετάρτη και Πέμπτη 320L Παρασκευή και Σάββατο 40L την Κυριακή που ήρθε ο hipro Σύνολο 540L Στο σύνολο κάηκαν: Rampage Extreme, GTX280, Sapphire 5870, ένας δίσκος --- τα 3 από αυτά ήταν του Πέππα, η 5870 έφυγε λόγω πολλής πλαστικοποίησης Επεξεργαστές: 2 x i7 975, 4 x i7 950, 2 x i7 920, 1 x i7 860, 3 x E8600 Κάρτες Γραφικών: 1x GTX280 (RIP), 3 x GTX285, 5 x 4890 (αν δεν κάνω λάθος), 3 χ GTX295
gs20309 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 άψογο event.. μου έλεγε ο αδερφός μου ότι τους πήγαν εκδρομή εκεί και είχα μείνει (εμας μια φορά κ ένα καιρό μας πήγαιναν σε πάρκα της γειτονιάς)!! μακάρι να γίνονται περισσότερα τέτοια event !!!! congrats στους νικητές!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 για όλες τις μέρες όμως όχι τις 3 τελευταίες μόνο
FISHERMAN Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μπράβο παιδιά άξιοι και πάντα τέτοια...αλλά όλα αυτά που καίγοντε συγνώμη κιόλας από την τσέπη σας τα βάζετε;; Δεν είμαι εφοριακός...
theoritikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ποιο μηχάνημα κέρδισε τελικά τον διαγωνισμό?
euklidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ποιο μηχάνημα κέρδισε τελικά τον διαγωνισμό? Tου linos80. Αυτο με το ενυδριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.