antonisid Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα. Ετοιμαζω ενα e-magazine τον καιρο αυτό και χρειαζομαι μια υπηρεσία που να μπορώ να έχω καθημερινα μια γκαμα ειδήσεων , διαφόρων ειδων , free ή και με πληρωμη ωστε να μπορω να επιλεξω μερικες απ αυτες. Επισης ψαχνω κατι αντιστοιχο που να προσφέρει φωτογραφικό υλικο. Εχετε κατι υπ΄όψιν σας?
johnny21a Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 αν θες δωρεαν google news, αν θες ομως κατι καλο και επαγγελματικο πρεπει να πληρωσεις συνδρομη σε πρακτορειο ειδησεων. Για τιμες θα σε γελασω, ειχα στειλε mail στο αθηναικο πρακτορειο να ρωτησω και με εγραψαν κανονικα και δεν ασχοληθηκα ξανα με τους αχρηστους
antonisid Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ναι ηθελα κατι πιο επαγγελματικο...να χω πολυ μεγαλη ποικιλια σε διαφορες ενοτητες. Το Αθηναικό πρακτορείο δεν δινει σ'οποιονδήποτε ειδήσεις ακομα κι αν πληρώσεις οποτε ηθελα καποιο αλλο site να βρω.
Members gsarig Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει και το presspoint που ανεβάζει δελτία τύπου. Φυσικά, επειδή ακριβώς είναι δελτία τύπου, τα κείμενα θέλουν μια δημοσιογραφική επεξεργασία πριν τη δημοσίευση, αλλά γενικά είναι κι αυτό μια πηγή...
alexandr0s Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Το Μακεδονικό Πρακτορείο έχει συνδρομές. Είχα στείλει παλιά και μου είχαν απαντήσει. Γενικά από το ΜΠΑ χρησιμοποιούν ειδήσεις μεγάλοι οργανισμοί.
antonisid Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Το Μακεδονικό Πρακτορείο έχει συνδρομές. Είχα στείλει παλιά και μου είχαν απαντήσει. Γενικά από το ΜΠΑ χρησιμοποιούν ειδήσεις μεγάλοι οργανισμοί. Σου χαν πει κόστος στο περιπου? Επισης σ ενα μπλογκ διαβασα οτι συχγωνεύτηκε με το Αθηναικό πρακτορείο ειδήσεω και δε ξερω αν αληθευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.