Προς το περιεχόμενο

Dual boot ή απευθείας σε win7

zaico

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To θέμα έχει ως εξής:

Στο PC μου ( quad core 8400-4Gram-Asus pQ5 – 500 HD –ati 4850) έχω xp pro ( 32bit) με 3 partitions ( 1o για OS , 2o για εγκαταστάσεις εφαρμογών και games( όπως το program files) και 3o για data).

Σκέφτομαι να βάλω win7 RTM ( μάλλον 32bit) για να δω αν αξίζουν μεταβάλλοντας το partition που έχω για data( 3ο) και να έχω dual boot.

Αυτό που με προβληματίζει είναι αν γενικά το dual boot μου δημιουργήσει διάφορα προβλήματα σε συνδυασμό με τα xp( π.χ όταν κάνω installations εφαρμογών στο 2ο partition που χρησιμοποιώ στα xp etc) ή είναι καλύτερα να κάνω clean install κατευθείαν μόνο τα win7 ?

Η χρήση που του κάνω μέχρι στιγμής δεν είναι βαριά ( Office -web surfing –downloading , games mostly strategy και κανένα FPS …) λέτε να χάσω την ησυχία μου ( να μην παίζουν τα games ή να ψάχνω για drivers?) Α κιαν θα δβ διαφορά στην ταχύτητα.

ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να το σκέφτεσαι.

Αφού θες "για να δω αν αξίζουν", θα επιλέξεις dual boot.

Φρόντισε μόνο το κάθε λειτουργικό να έχει ξεχωριστό Program Files.

Δημοσ.

Πως το κανω στην πραξη να έχει ξεχωριστό program files ? τωρα με τα xp απλα όλες τις εγκαταστασεις games ,office κ.λ.π τα βαζω σε ξεχωριστό partition και φακελο( programs) . Το program Files του C που εχω τα xp το αφήνω όπως είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...