Προς το περιεχόμενο

Προσφορές σε κινητά τηλέφωνα !!!

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα τα λαβατε τα κινητουλια σας? ή ουτ of stock?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:48 ----------

no, i didnt sleep, i want it for my friend.

αυτο που δεν συνειδιτοποιησες ομως ειναι οτι αυτοματως με το που το αγορασει ο αλλος πληρωνει μεταφορικα, αρα χαμενος θα βγει αμα στο δωσει στην ιδια τιμη ακομα και να ειχε την καλη προθεση.. χωρια του οτι μπορει να το "σκοτωσει" ανετα αλλου ...

Δημοσ.

εγω ανεφερα προηγουμενως οτι το πηρα το κινητο...να πω επισης οτι ΔΕΝ πληρωνεις μεταφορικα...

Δημοσ.
Τελικα τα λαβατε τα κινητουλια σας? ή ουτ of stock?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:48 ----------

αυτο που δεν συνειδιτοποιησες ομως ειναι οτι αυτοματως με το που το αγορασει ο αλλος πληρωνει μεταφορικα, αρα χαμενος θα βγει αμα στο δωσει στην ιδια τιμη ακομα και να ειχε την καλη προθεση.. χωρια του οτι μπορει να το "σκοτωσει" ανετα αλλου ...

τι μας λες καλε? εχεις κανενα προβλημα εσυ?σχετικα με τα μεταφορικα απαντησε ο προλαλησαντας.αν εσυ δεν συνειδητοποιεις τι λες μη τα" πετας" και μας το παιζεις εξυπνος.:devil:

Δημοσ.
εγω ανεφερα προηγουμενως οτι το πηρα το κινητο...να πω επισης οτι ΔΕΝ πληρωνεις μεταφορικα...

in that case ok.. αλλα δεν ειναι και αυτονοητο κατι τετιο..

p.s η ερωτηση μου παραμενει εκτος απο τον gilardino Που μας το ξαναπε το πηρε κανεις αλλος? ή ητανε τοσο περιορισμενα τα κομματια?

Δημοσ.

τουλαχιστον αυτοι οταν δεν εχουν διαθέσιμα απλά κ ωραια το βγάζουν απο το site τους! Δεν δέχονται καμια 50 παραγγελίες ακομα!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ώραίος! Καμία γνώμη για το Sony Ericsson? Είναι και λίγο βαρύ το άτιμο και κολλάω, βέβαια μέχρι να το αποφασίσω μπορεί να έχει κάνει φτερά αλλά έτσι είναι η ζωή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...