Προς το περιεχόμενο

Προσφορές σε κινητά τηλέφωνα !!!

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung M8800 Pixon_____________________________ 150 Ευρω

SONY ERICSSON W902_____________________________ 150 Ευρω

SAMSUNG G400 SOUL LUXURY GOLD 3G ______________ 200 Ευρω

BLACKBERRY 8220 ________________________________ 120 Ευρω

LG KP270 _______________________________________ 40 Ευρω

e-cosmote

Δημοσ.

προσωπικα μονο το SAMSUNG M8800 ξεχωρίζω! Ωραιο κινητό για 150ευρα αλλα δεν χρειαζομε κινητό αυτο τον καιρο:-(

θενκς παντως

Δημοσ.

προλαβα.....το παρηγγειλα στο καπακι....μου στειλαν και mail οτι απεσταλη, αυριο μεθαυριο θα το χω...

Δημοσ.

μουφα μου μυριζει.. οπως κ την αλλη φορα που ειχαν τους κραχτες.. στα καταστηματα δε, δεν εχουν ιδεα..

Δημοσ.
Δημοσ.
μουφα μου μυριζει.. οπως κ την αλλη φορα που ειχαν τους κραχτες.. στα καταστηματα δε, δεν εχουν ιδεα..

δεν ειναι μουφα ,εχει ξαναδημοσιευτει το ιδιο θεμα ,απλως το ηλεκτρονικο καταστημα τους ξεστοκαρει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:03 ----------

το ιδιο στην ιδια τιμη http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=47961&selectedCategoryId=93

Δημοσ.
δεν ειναι μουφα ,εχει ξαναδημοσιευτει το ιδιο θεμα ,απλως το ηλεκτρονικο καταστημα τους ξεστοκαρει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:03 ----------

το ιδιο στην ιδια τιμη http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=47961&selectedCategoryId=93

μην ξεχνάς οτι Γερμανος κ Cosmote ειανι πλεον η ιδια εταιρια...!!!!

Δημοσ.
προλαβα.....το παρηγγειλα στο καπακι....μου στειλαν και mail οτι απεσταλη, αυριο μεθαυριο θα το χω...

θα ηθελα να μας ενημερωσεις εαν τελικα το παραλαβεις..

Δημοσ.

λοιπον το κινητο ηρθε χθες το πρωι αλλα επειδη ειμουν εκτος για δουλειες δε μπορεσα να το παραλαβω...θα παω σε λιγο εγω ο ιδιος να το παρω απο την courier...

edit:μολις το πηρα το κινητο,σφραγισμενο και με αποδειξη στα 149,90.......

Δημοσ.

παιδια αν καποιος πηρε το pixon και το μετανιωσε ,ενδιαφερομαι να το αγορασω στην ιδια τιμη φυσικα.

Δημοσ.
παιδια αν καποιος πηρε το pixon και το μετανιωσε ,ενδιαφερομαι να το αγορασω στην ιδια τιμη φυσικα.

and then you woke up.............:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...