De@th L0rd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Πάντως το οινόπνευμα είναι πολύ πιο καταστρεπτικό και εθιστικό από τον καπνό αν μπείς στο τριπάκι του.Πχ δηλαδή σπάνια θα δεις καπνιστή να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια του ή να έχει πρόβλημα με βασικές κοινωνικές δραστηριότητες.Το αντίθετο όμως κάποιος που είναι αλκοολικός φέρνει πάρα πολύ προς τον εξαρτημένο από ναρκωτικά,τον χρήστη ηρωίνης. Να επισημάνω οτι αυτά δεν αποτελούν επιστημονικά δεδομένα αλλά βασίζονται στην παρατήρηση της καθημερινότητας.
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 deathlord, αλλα το να τρελλενετε και να τρεμει ο αλλος για να κανει τσιγαρο το χεις δει ομως. και να ειναι η πρωτη του σκεψη μετα απο οτι και να κανει. klain αυτο με τα ποντικια και με τις μαιμουδες ηταν σκετο lol
tolkki Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 και αυτο γιατι πιστευω οτι υπαρχει ο λειτουργικος χρηστης καθε ουσιας οπως υπαρχει και το ζωο που δεν μπορει να ελεγξει τον εαυτο του Το datura που ειναι στη τριτη θεση απο τα πιο επικινδυνα (κοντα στην ηρωινη) γιατι πωλειται ελευθερα κ ειναι νομιμο?
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 γιατι δεν το ξερει ο κοσμος μαλλον? το μοσχοκαρυδο παντως πιο ευκολο ειναι να το βρεις απο το datura (απο το wiki entry : According to the drug information site Erowid, no other substance has received as many "Train Wreck" (i.e., severely negative experience) reports as has Datura, noting that "the overwhelming majority of those who describe to us their use of Datura (and to a lesser extent, Belladonna, Brugmansia and Brunfelsia) find their experiences extremely mentally and physically unpleasant and not infrequently physically dangerous.")
freedubus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Πώς δεν το ξέρει ο κόσμος; Απλά δεν είναι τόσο γνωστό παντού με την επίσημη ονομασία ντατούρα ινόξια. Μέχρι και οι τρέντι τσομπάνηδες στο χωριό μου, για ρώτα τους για χόρτο και θα γελάσουν κοροιδευτικά, "ρε τρελός είσαι να μας κυνηγάν οι χωροφυλάκοι; διαβολόχορτο παλικάρι, διαβολόχορτο. γουίνκ".
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 και εδω το ξερω σαν stinkweed αλλα ο τσοπανης και οι 55+ δεν ειναι το target group νομιζω
freedubus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δεν είναι απαραίτητο ο τσομπάνης να είναι 55+ ρε συ. Στα χωριά μας ανθίζει η γεωργοποιμενική νεολέρα.
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 ψαχνουν να βρουν γυναικα αυτοι ρε! ontopic οπως εχω πει σε αλλο forum: it's ok to use the drugs that "they" give us, but we are not allowed to choose our own.
klainmaingr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά... Ναι το αλκοόλ είναι ναρκωτικό και μάλιστα το πιό ύπουλο απο όλα. Σκοτώνει καθημερινά πολύ κόσμο άμεσα και έμμεσα και δημιουργεί προβλήματα σε 1000δες ανθρώπους και τις οικογένειες τους. Τροχαία που προκαλούνται απο υπερβολική κατανάλωση... Γ@μημένα στομάχια και συκώτια.. Διαλυμένα σπίτια και domestic violence. Παραμύθα απο τις μεγαλύτερες.. Τρομερά εθιστικό, φθηνό και προσιτό.... Μου άρεσε το βίντεο.. Με έκανε να σκεφτώ λίγο παραπάνω και τις δικιές μου συνήθειες και την καθημερινότητα μου.. Thnx toufas.
@@sos@@ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Nαι είναι ναρκωτικό και μάλιστα από τα πιο κερδοφόρα για το κράτος .
Tenshi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Nαι είναι ναρκωτικό και μάλιστα από τα πιο κερδοφόρα για το κράτος . Πρίν ή μετά το τσιγάρο;
slipknot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Λέμε "ταυτόχρονα" και είμαστε και οι δυο χαρούμενοι.
@@sos@@ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Πρίν ή μετά το τσιγάρο; Δεν ξέρω αν είναι πριν ή μετά από το τσιγάρο ,αυτό που γνωρίζω είναι ότι τεχνηέντως από το κράτος ο καπνός και το αλκοόλ δεν προκαλούν στιγματισμό ούτε περιθωροποιούν τον εξαρτημένο από αυτά. Κάτι πρέπει να ξέρει αυτό
Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Είναι γνωστό οτι το αλκοολ είναι ναρκωτικό και στους πιο ανυποψίαστους - επίσης το επιχείρημα περι νομιμότητας είναι γνωστό. Εκείνο που κάνει όμως την διαφορά στα εκάστοτε debates για τον εθισμό ,τις ουσίες, τα φάρμακα και τα συναφή , είναι το κίνητρο χρήσης αυτου του επιχειρήματος, οπερ διασφαλίζω με αυτο τον τρόπο ηθικά την χρήση ουσιών απο μέρους μου για τον Α, Β προσωπικό λόγο. Η νομιμότητα πολλές φορές γίνεται το επικεντρο της συζήτησης , παρά η γνώση γύρω από τον εθισμό γενικότερα και τα αίτια. Είναι λίγο παγίδα δηλαδή.
@@sos@@ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Είναι γνωστό οτι το αλκοολ είναι ναρκωτικό και στους πιο ανυποψίαστους - επίσης το επιχείρημα περι νομιμότητας είναι γνωστό. Εκείνο που κάνει όμως την διαφορά στα εκάστοτε debates για τον εθισμό ,τις ουσίες, τα φάρμακα και τα συναφή , είναι το κίνητρο χρήσης αυτου του επιχειρήματος, οπερ διασφαλίζω με αυτο τον τρόπο ηθικά την χρήση ουσιών απο μέρους μου για τον Α, Β προσωπικό λόγο. Η νομιμότητα πολλές φορές γίνεται το επικεντρο της συζήτησης , παρά η γνώση γύρω από τον εθισμό γενικότερα και τα αίτια. Είναι λίγο παγίδα δηλαδή.+1.Η ...αλλιώς ...μανιχαισμός .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.