Προς το περιεχόμενο

23” NEC MultiSync EA231WM

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και από μένα!θα ήθελα να ρωτήσω αν η οθόνη και το συγκεκριμένο πάνελ ενδείκνυται για εγχειρισμένα άτομα στα μάτια,όπως εγώ!gamer δεν είμαι(ελάχιστα παίζω) αλλά από το επόμενο εξάμηνο θα χρειάζεται να περνάω πολλές ώρες στο Pc για να διαβάζω κείμενα και να γράφω ταυτόχρονα!ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις υπεύθυνες απαντήσεις!!επίσης βλέπω ταινίες και τα χρώματα με ενδιαφέρουν

εναλλακτικά έχω σκεφτεί και την εξής οθόνη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-F2380-TFT-Monitor.htm

η οποία εχει Pva

επισης και την http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2209wa.html

με αλλα λογια με ενδιαφερει περισσοτερο το πανελ για τα ματια μου(μην χρειαστει να κανω ξανα χειρουργείο δηλαδη και επιβαρύνω τα ματια μου)

αν κρίνετε αναγκαίο ανοίγω άλλο θεμα!

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με αλλα λογια με ενδιαφερει περισσοτερο το πανελ για τα ματια μου(μην χρειαστει να κανω ξανα χειρουργείο δηλαδη και επιβαρύνω τα ματια μου)

χωρίς πλάκα τι μπορεί να πάθει κάποιος απο ένα κακό πάνελ;

• Super Moderators
Δημοσ.
χωρίς πλάκα τι μπορεί να πάθει κάποιος απο ένα κακό πάνελ;

απολύτως τπτ...

Δημοσ.

δηλαδη ειτε παρω ενα pn ειτε οποιο αλλο το ιδιο κουραστικο θα ειναι για τα ματια??ρωταω για να μαθω για να μην δωσω τοσα λεφτα ?να παρω με led τοτε?τι θα ναι καλυτερο?

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις,αλλα καλυτερα να δημιουργησω αλλο θέμα και να βοηθησετε οσοι μπορειτε εκει!ευχαριστω ειδικα τον ThReSh

Δημοσ.

τωρα που η διαφορα των Nec MultiSync EA231WMi και Dell UltraSharp U2410 ειναι στα 110 ευρω περιπου αξιζει να παρει κανεις την dell η οι διαφορες ειναι ελαχιστα αντιληπτες?

• Super Moderators
Δημοσ.

αναλόγως την οικονομική δυνατότητα του καθενός, το τι απαιτήσεις έχει από το RMA του κατασκευαστή, τις θύρες της οθόνης και το αν του αρέσει το 1920χ1080 ή το 1920χ1200 περισσότερο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...