Προς το περιεχόμενο

23” NEC MultiSync EA231WM

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μια χαρά είναι και οι 2 Dell (24" & 22") :-D

Nαι οντως παραμελησα την "μικρουλα" τις θυμαμαι απο την φοτο που ειχες ανεβασει πραγματικα διαμαντακια και οι 2!Να τις χαιρεσαι και μακρυα απο κακοτοπιες:-)

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Stop reading here:

"Response Time 14ms"

Καλα, διαβασε και το παρακατω μπας και ανοιξουν τα ματια σου, και καταλαβεις ποσο αληθινο ειναι το 2ms, ποσο το 14ms και ποσο χαζο ειναι να στηριξεις την αγορα σου στα specs

http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/lcd-guide_20.html

Δημοσ.
282 λίρες INC VAT χωρίς τα μεταφορικά που είναι 35 λίρες... (inc=included, άρα με τους φόρους)

για αυτό είπα κοίτα από Ελλάδα και όχι από pcbuyit...70 euro φτηνότερα εδώ (πρωτοφανές!)

Έλα ντε! Εντελώς απρόσμενο.

Δημοσ.

ναι ωραια η NEC εχει εξαφανιστει απο ολα τα καταστηματα κ μαλιστα σημερα που πηρα σε 4 καταστηματα που φαινονται στο skroutz να την εχουν περα του οτι δε την ειχε κανενα μου ειπαν κ τα 4 οτι πολυ πιθανο να μη την εχουν κ στο μελλον αφουν μαλλον εχουν τελειωσει απο το προμηθευτη......ελεος! τα νευρα μου! και τωρα τι με 300-350 ευρω?

Δημοσ.

αμάν..50 ολόκληρα ευρώ πιο πάνω..! ρε τους κλέφτες!!!

Δημοσ.
λογικά είδαν τιμές εξωτερικού, υπάρχουν και άλλα καταστήματα στο skroutz πάντως

ή αυτα που γραφουμε στα διαφορα φορουμ μην το αποκλειεις..

Δημοσ.

ενταξει απλα απαραδεκτοι οι κυριοι του U, νομιζω πως αυτο λεγεται αλητεια του marketing

δε μπορει ενα τεχνολογικο προιον παρα το οτι περναει καιρος αντι να πεφτει η τιμη του να ανεβαινει...

Δημοσ.
..δε μπορει ενα τεχνολογικο προιον παρα το οτι περναει καιρος αντι να πεφτει η τιμη του να ανεβαινει...

Συγγνώμη, γιατί εναποθέτεις τις ελπίδες σου οτι θα "πράξουν το σωστό", εις βάρος κάποιου κέρδους; Cause that's what friends do? Ρομαντικός.. :P

Δημοσ.

Λοιπον οταν ανοιξε το topic οι τιμες ηταν 300ε σε 10 μερες πηγαν 350.Χθες κοιταζα στο Σκρουτζ η πιο φτηνη ηταν στα 320 στο Eager.gr και οι υπολοιποι πανω απο 350.Σημερα 30 ευρα πανω απο το ιδιο μαγαζακι.Τελικα δεν εχω καταλαβει αν το Σκρουτζ βοη8αει τον καταναλωτη η τα μαγαζακια.

Δημοσ.

Παιδιά την οθόνη την έχω εδώ και 3 εβδομάδες και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.

Στα θετικά τα απίθανα χρώματα, το βαθύτερο μαύρο που έχω δει σε IPS, (κοντράρει το μαύρο της f2380 (PVA) της αδερφής μου) και η απουσία του ghosting, παρότι η οθόνη δεν έχει overdrive.

Τα αρνητικά είναι κοινά σε όλα τα τελευταία monitors που έχουν ips πανελ απο την LG. Προβλήματα color uniformity, tinting(κυρίως άσπρη γυαλάδα στα άκρα) και backlights με μεγάλη ανομοιογένεια.

Παρακάτω έχω και μια φωτό του monitor με srgb white point και άσπρο φόντο, όπου αναδεικνύεται το uniformity problem. Με Native white point το πρόβλημα δεν είναι ορατό.

ea231wmi.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...