Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 holy sith, πράγματι! κάτω από 300 euro αυτό το 23αρι...χαλαρά η καλύτερη αγορά για κάτω από το ψυχολογικό όριο των 300 euro!
kavalinas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 δλδ ρε παιδια αναμεσα σε αυτη και τη W2486 LG θα περνατε την NEC? απο χρονους αποκρισης ομως δεν βλεπω να τα πηγαινει και πολυ καλα κανενα review εχουμε?
Teisos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Damn! Perfect! Παντως ετσι βγαινουν οι τιμες απο το pcbuyit; Τωρα για τη nec: Τα 14ms ειναι εμφανη; Ξερω οτι τα 6 απο τα 2 δεν εχουν διαφορα, αλλα τα 14 ειναι καπως, ε; Το θεμα ειναι που φαινεται αυτο; Ghostαρει αγρια σε games; Και αντε πες για τα παιγνια, χιε$τηκαμε. Σε ταινιες, τι ψαρια πιανει; Σε συγκριση ας πουμε με την U2410, οχι με κανενα TN. δλδ ρε παιδια αναμεσα σε αυτη και τη W2486 LG θα περνατε την NEC?απο χρονους αποκρισης ομως δεν βλεπω να τα πηγαινει και πολυ καλα κανενα review εχουμε? Δε θα κοιτουσαμε TN.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 κλασικά για "hardcore gaming" (imho επαγγελματικό) δεν λέει άλλο panel παρά TN, το συγκεκριμένο πάντως είναι χωρίς overdrive όπως έχουν άλλα IPS/PVA panels πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο αργό στο response time αλλά ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο input lag... http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_ea231wmi.htm ένα review... έχει και το prad.de
Teisos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ok! Τo tftcentral ξενερωνει κοσμο στον επιλογο. Εχει βγει νεοτερη revision; ( Στο Panel Uniformity αναφερομαι) Επισης δεν εχω πιασει τι ειναι ακριβως τα εξης 2: -sRGB colour support: If you are wanting to work only in the sRGB colour space.. Πρακτικα τι ειναι τουτο; -Extended gamut support. Ηuh?
Thrylos7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 τα reviews που εχω διαβασει σε prad και καπου αλλου, ειναι εξαιρετικα...καλα δε απο input lag εχει σχεδον CRT-like.... Για response time δεν υπαρχει θεμα για το 95% των χρηστων, μην κοιτας το απολυτο νουμερο, δες το σαν πιο αληθινο απο τα 2 και τα 6 που λες... Πρακτικα θα ειναι ελαχιστα πιο αργη απο ΤΝ αλλα πιο γρηγορη απο PVA με overdrive ή χωρις.... Εγω προσωπικα ημουνα με παλιο S-IPS (Dell 2005FPW) που πριν 4 χρονια το δηλωνανε 16ms και δεν ειχα κανενα προβλημα....ποσο μαλλον με οποιοδηποτε συγχρονο. Τι να κανω που θελω την ασημι παντως? Ολοι φερνουν τη μαυρη...να περιμενω ή θα αλλαξουν οι τιμες και θα παρω πουλο? :/ Παντως σε οποιον "κανει" η οθονη απο specs ας την παρει χωρις δευτερη σκεψη.....τοσο καλα reviews, καλη εταιρεια, καλο panel, και τετοια τιμη.....πιστευω ειναι η ευκαιρια της χρονιας για monitor, μην κολλατε σε λεπτομερειες, αμα θες να βρεις ψεγαδι θα βρεις, τιποτα δεν ειναι τελειο....αλλα αυτη ειναι υπερβολικα καλη!
VKostas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Τι να κανω που θελω την ασημι παντως? Ολοι φερνουν τη μαυρη...να περιμενω ή θα αλλαξουν οι τιμες και θα παρω πουλο? :/ Μια από τα ίδια! Είπα χτες να τη σκρουτζάρω και ω! τι έκπληξη... Αλλά την έχουν μόνο σε μαύρο και δεν ταιριάζει με το ATCS μου Θα κάνω καμιά επίσκεψη από το You να δω αν μπορεί να γίνει τπτ.
VKostas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Update: Πέρασα χτες από το You για να ρωτήσω διαθεσιμότητα σε μαύρο και σε ασημί/λευκό, μια και είναι μόνο κατόπιν παραγγελίας. Περιμένω τηλέφωνο τους αύριο. Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα.
Thrylos7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Update: Πέρασα χτες από το You για να ρωτήσω διαθεσιμότητα σε μαύρο και σε ασημί/λευκό, μια και είναι μόνο κατόπιν παραγγελίας. Περιμένω τηλέφωνο τους αύριο. Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα. OK φιλε, ειδικα το θεμα του αν θα φερουν την ασημι με ενδιαφερει αρκετα....γιατι χρονικα δεν επειγομαι... Περιμενουμε νεα...
Dosas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Έχω σχεδόν ψηθεί να την αγοράσω και εγώ. Έχω τώρα μια 24' samsung με ΤΝ και με έχει κουράσει με την κακή απεικόνιση του γκρί (και την έχω calibrated με το spyder3) και σκεφτόμουν να περάσω σε IPS στην πρώτη ευκαιρία. Θα δώ διαφορά σε απεικόνιση χρωμάτων λέτε; Επίσης, είδα την ανάλυση στα 1920*1080, σου κακοφαίνεται άμα είσαι συνηθισμένος στα games σε 1920*1200 ;
Thrylos7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Έχω σχεδόν ψηθεί να την αγοράσω και εγώ. Έχω τώρα μια 24' samsung με ΤΝ και με έχει κουράσει με την κακή απεικόνιση του γκρί (και την έχω calibrated με το spyder3) και σκεφτόμουν να περάσω σε IPS στην πρώτη ευκαιρία. Θα δώ διαφορά σε απεικόνιση χρωμάτων λέτε; Επίσης, είδα την ανάλυση στα 1920*1080, σου κακοφαίνεται άμα είσαι συνηθισμένος στα games σε 1920*1200 ; Σε παιχνιδια δε θα εχεισ προβλημα πιστευω με την αναλυση.....στο desktop λιγααακι σου κακοφαινεται στο browsing. Στο θεμα του μαυρου που ειναι γκρι δε θα δεις μεγαλη βελτιωση....θα πρεπει να πας σε PVA για κατι τετοιο, αλλα overall θα ιεναι πολυ καλυτερη και απο ΤΝ και PVA...
Razor333 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνα με το prad.de η οθονη αξιζει τα λεφτα της, δεν πιανει βεβαια σε ταχυτητα καποιες tn και δεν υποστηριζει hdmi, αλλα απο το να πεταξεις τα λεφτα σου σε καποια 23'' tn led καλυτερα να παρεις IPS.
sno0py Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Aπο Θέμα gaming-ταινιες σε σχέση με την dell U2410 είναι καλύτερη? Αξιζει τα 150 ευρω παραπανω η dell?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 δεν κάνει μόνο 150 πάνω η Dell, αν πρόσεξες πιο πάνω ελληνικά eshops την έχουν κάτω από 300 euro
Thrylos7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Aπο Θέμα gaming-ταινιες σε σχέση με την dell U2410 είναι καλύτερη?Αξιζει τα 150 ευρω παραπανω η dell? κατα τη γνωμη μου, η Dell ειναι καλυτερη για σοβαρη εργασια κυριως λογω του 16:10. Αποκει και περα, σαν ποιοτητα Panel, παλι υποτιθεται οτι ειναι καλυτερη αφου εχει τον καλυτερο τυπο IPS (H-IPS) που υπαρχει ενω η Nec τον χειροτερο (e-IPS). Ωστοσο δε θα δεις ευκολα διαφορες εκει, γιατι αφενος και τα 2 ειναι πολυ καλα ουτως η αλλως, αφετερου το panel της Dell ειναι 2 ετων και της Nec ολοκαινουριο. Στο gaming θα ειναι περιπου ιδιες, response time αρκετα καλο και οι 2, η nec υπερεχει μαλλον στο input lag, η Dell στο scaling οπου χρειαστει... Γενικα η Nec ειναι πολυ καλη overall και σε αριστη τιμη. H Dell κανει καποια πραγματα καλυτερα και λιγα πραγματα χειροτερα. Ειναι λιγο καλυτερη μαλλον αντικειμενικα η Dell, αλλα με αρκετο παραπανω κοστος....αρα συμφερει μονο για αυτον που θα εκμεταλευτει αρκετα τα extras της. BTW που ειπωθηκε παραπανω οτι η Nec δεν εχει hdmi....φυσικα και μπορεις με φτηνο ανταπτορα να συνδεσεις hdmi ειτε στο dvi ειτε στο displayport χωρις απωλειες (ολα ψηφιακα και συμβατα ειναι). Το μονο που δεν εχω βρει σαν ξεκαθαρη απαντηση ειναι αν με hdmi -> displayport θα μεταφερθει και ο ηχος στα ηχεια της οθονης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.