Προς το περιεχόμενο

23” NEC MultiSync EA231WM

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φοβερη οθονη και τιμη :shifty::shifty::shifty: (1920 χ 1080)

NEC’s first 23” LCD display with DisplayPort, ambient light sensor and one-touch ECO ModeTM, the widescreen EA231WMi was developed with efficiency in mind. With its IPS panel, Intelligent Power Manager (IPM) system, compact packaging among many other “green” features, this model consumes significantly less power consumption while maximizing your productivity.

http://www.necdisplay.com/Products/Product/?product=a8f8336f-6f87-4065-b3ad-c2fa8204f2a0

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άμα την δεις στην Ελλάδα και με αυτά τα λεφτά, χαιρέτα μου τον πλάτανο. Η Ελλάδα είναι μαγαζάκι Samsung,LG,Microsoft,Logitech.

• Super Moderators
Δημοσ.

NEC γενικότερα δεν βλέπουμε στην Ελλάδα :P

το κακό είναι ότι δεν θα τη δούμε ούτε ούτε στην Ευρώπη με αυτή την τιμή

Δημοσ.

ενταξει, ~370 ευρω που ερχεται απο pcbuyit.co.uk και παλι καλη τιμη ειναι...

Επισημο review δεν εχω δει ακομα, αλλα οι πρωτες εντυπωσεις απο αμερικανους κατοχους μονο θετικες ειναι...

Δημοσ.

οχι βεβαια....new e-IPS!

Αν την εφερνε κανεις Ελλαδα θα ειχε κατω απο 350...στα 370 ευρω τα 50 ειναι μεταφορικα, προφανως δε θα εκανε 320 βεβαια εδω γιατι εκει παιζει και η πολυ καλη ισοτιμια ευρω-λιρας, αλλα θα ειχε 340-350 πιστευω στα e-shops.

Αλλα ποιος αχρηστος εισαγει της NEC στην Ελλαδα και φερνει μονο κατι 17αρες accusync?

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ tn βλέπω στα specs αλλά μπορεί και να γράφουν ότι να ναι.

With its IPS panel, Intelligent Power Manager (IPM) system, compact packaging among many other “green” features, this model consumes significantly less power consumption while maximizing your productivity.

το λέει κιόλας :P

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τοσο θα κοστισει απο το PcBuyIt που την εχει 240 exvat:

240*1.18*1.1421+50 που μας κανει 373€;

_____φπα

__________ισοτιμια

______________μεταφορικά

Ειμαστε τσιμα τσιμα για ενα πισι που φτιαχνουμε..

Δημοσ.
Τοσο θα κοστισει απο το PcBuyIt που την εχει 240 exvat:

240*1.18*1.1421+50 που μας κανει 373€;

_____φπα

__________ισοτιμια

______________μεταφορικά

Ειμαστε τσιμα τσιμα για ενα πισι που φτιαχνουμε..

Τσεκαρε skroutz, πλεον εχει σκασει η οθονη και σε 3 ελληνικα μαγαζια σε πολυ καλη τιμη! οριακα κατω απο 300!

Βεβαια κανενα δεν εχει στοκ και ισως πρεπει να περιμενεις κανα 10ημερο, αλλα πραγματικα ηταν ευχαριστη εκπληξη κατα τη γνωμη μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...