yincyun Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας. Έχω ένα λάπτοπ hp550 μιας φίλης μου που το πήγε σε τεχνικό για φορμάτ. ο τύπος (στην περίπτωση που ισχύει για όλα τα λάπτοπ) δεν της έγραψε τα recovery discs και να της το φτιάξει αλλά της πέρασε νέo λειτουργικό σπασμένο. προσπαθώ να βρώ κάποια επιλογή για recovery χωρίς αποτέλεσμα.... Τι μπορώ να κάνω??
basilis5 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 τι εννοεις;δεν χρησιμοποιησε το s/n που εχει απο κατω; το λαπτοπ οταν το πηρε ειχε κρυφη διαμεριση με το λειτουργικο σε μορφη recovery η cds;
yincyun Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 τι εννοεις;δεν χρησιμοποιησε το s/n που εχει απο κατω;το λαπτοπ οταν το πηρε ειχε κρυφη διαμεριση με το λειτουργικο σε μορφη recovery η cds; πως μπορώ να το δω αυτό? κανονικά δεν θα πρεπε να έχει κάποιο πρόγραμμα τα windows που να δημιουργεί τα recovery??
tolis_01 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω έχουν ένα κρυφό partition (θα φαίνεται από το partition manager των windows). Αλλά αν έπεσες σε κλασσικό κομπιουτερά που σβήνει ότι βρει....
yincyun Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω έχουν ένα κρυφό partition (θα φαίνεται από το partition manager των windows). Αλλά αν έπεσες σε κλασσικό κομπιουτερά που σβήνει ότι βρει.... σε τετοιον έπεσα... και τώρα τι κάνω??? πρέπει να αγοράσω καινούργιο λειτουργικό με τους drivers απο την hp??
tolis_01 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δεν νομίζω να χρειάζεται να αγοράσεις νέα windows, απλά πες στην hp ότι έσβησες κατα λάθος το partition και κάτι θα γίνει (απλά μπορεί να σου ζητήσουν να τους στείλεις το λαπτοπ εκεί, οπότε θα μείνεις χωρίς λαπτοπ για μερικές μέρες).
the_pianist Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ωχ… Αυτό ήταν το πρώτο μου πρόβλημα με στον δικό μου hp. Από τότε άρχισαν τα προβλήματά μου. Όταν επιχείρησα να φτιάξω δίσκους επαναφοράς έκλεισα το πορτάκι περισσότερο από όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να μην ξανανοίξει η οθόνη. Ούτε το είχα πάει σε τεχνικό άλλον, ούτε τίποτα. Μόλις τον είχα αγοράσει. Το αποτέλεσμα ήταν η αντιπροσωπεία να μου ζητήσει 80 ευρώ αν θυμάμαι καλά για να μου στείλει recovery cd. Όταν μου έστειλε έπειτα από 40 τηλεφωνήματα χωρίς κόστος, δεν λειτουργούσαν. Τους τα στέλνω πίσω και μου στέλνουν άλλα! Αν θυμάμαι καλά με την τρίτη προσπάθεια καταφέρω να κάνω recovery. Πάντως έκανα στο τέλος έστω και με «καντήλια». Αν απευθυνθείς σε αυτούς τους ρεμπεσκέδες ελπίζω να έχεις καλύτερη τύχη από εμένα. Γράψε πάντως τι έκανες μια και με ενδιαφέρει. Δε ξέρω μήπως θα μπορούσες να κάνεις εικόνα με το Norton Ghost. Κάποιοι άλλοι προτιμούν το Acronis αλλά κανένα από τα δύο δεν τα έχω δοκιμάσει στο laptop μου για να σε βοηθήσω περισσότερο εξαιτίας των recovery που έχω. Πάντως ένα διαμέρισμα υπάρχει και δεν είναι κρυφό.
basilis5 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 φιλε μου μην ψαρωνεις... βρισκεις τα windows που ειχε περασμενα το πισι σου απο τον 'θειο'.. τα κανεις οποτε θες εσυ εγκατασταση 100% νομιμα αφου εχεις ηδη αγορασει αδεια χρησης και ο σειριακος αριθμος ειναι απο κατω σε αυτοκολλητο,και απλα μπαινεις στην σελιδα της ΗΡ και κατεβαζεις ολους τους εμπλεκομενους drivers,τους καις σε ενα δισκακι και τους κανεις εγκατασταση οποτε θες εσυ, απλα ολα αυτα τα κανεις χειροκινητα και οχι αυτοματα οπως θα τα εκανε το recovery cd σιγουρεψου πρωτα ομως οτι οντως σου εσβησε την κρυφη διαμεριση,γιατι δεν πιστευω να κανε κατι τετοιο,οσο ασχετος και να ηταν στην τελικη ρωτα τον τι εκανε να ξερεις..απορω πως ακομα δεν περασατε απο κει η να κανετε ενα τηλ παντως μην μασας,ολα καλα
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 To συγκεκριμένο laptop διατίθεται σε αρκετές εκδόσεις. Αυτή που είχα εγώ στα χέρια μου (Τ5270 στα 1,4 και όχι ο Celeron) αν θυμάμαι καλά ΔΕΝ είχε κρυφό partition για recovery αλλά είχε Vista recovery CD καθώς και downgrade XP cd...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.