Προς το περιεχόμενο

MS Wireless Optical Blue

jimakos00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από μερικές ημέρες αγόρασα το ποντίκι της Μicrosoft, συγκεκριμένα το wireless optical blue.

Πολύ καλό ποντίκι, οραίο στην εμφάνιση και άλλη αίσθηση σε σχέση με το προηγούμενο, που ήταν το MS Weelmouse.

To ποντίκι αυτό έρχεται με βύσμα USB και μέσα στο κουτί έχει και αντάπτορα για PS/2.

Εγώ το έχω συνδέσει σε μια θύρα USB και δουλεύει μια χαρά.

Επειδή έχω μια υπόνια ότι ο Η/Υ μου πρέπει να έχει πρόβλημα με τη τροφοδοσία, δηλαδή να έχω ένα μικρό τροφοδοτικό και αυτός να είναι ο λόγος που αντιμετωπίζω ορισμένα κολλήματα, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής :

1. χρησιμοποιώντας ποια από τις παρακάτω θύρες θα έχω μικρότερη κατανάλωση ρεύματος, με USB ή PS/2 ;

Να αναφέρω ότι στη περίπτωση που θα χρησιμοποιήσω το PS/2 θα απενεργοποιήσω το USB από το BIOS γιατί δεν έχω άλλη συσκευή USB

2. πόσο έχει ένα καινούργιο τροφοδοτικό ;

Δημοσ.

Se oles tis periptoseis exei tin idia katanalosi.

Min kaneis ton kopo na apenergopoiiseis tin usb den yparrxei logos.

Ena fthino trofodotiko prepei na exei giro sta 30 euro.

Ena kouti me trofodotiko kainourgia exoun apo 40 euro kai pano.

Δημοσ.

Πιστεύω πως η κατανάλωση ρέυματος είναι η ίδια, είτε το βάλεις σε PS/2 είτε σε USB.

Αν έχεις όντως πρόβλημα με την ισχύ του τροφοδοτικού, η απενεργοποίηση του USB δεν νομίζω να σου λύσει το πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς, είναι πρόχειρη λύση και καλύτερα να πάρεις ένα νέο τροφοδοτικό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και στο μέλλον.

Τα τροφοδοτικά στοιχίζουν από 30 μέχρι και 200 ευρώ και μέχρι ένα σημείο ισχύει ο κανόνας πως ότι πληρώσεις παίρνεις...

Δημοσ.

oraio mouse, to exo latrepsei apo prin to agoraso :)

den nomizo oti exei diafora sthn katanalosh, h syskeyh tha parei osa xreiazete

ena 350watt exei kapou 30 euro, 35 isos

oso gia to usb den tha allaxei h katanalosh

dokimase an thes vgazontas to cd-rom px na deis an sou kanei ta idia probs

an nai pare ena trofodotiko, allios isos ftaei kati allo

Δημοσ.

Pantos kai se ena filo pou pire kainourio Pc kai to en logo Mouse, troei sta kala kathoumena skalomata kai ypopsiazomaste to mouse oti fteei....

Poly geniko, alla ithela na to po, mias kai eida idia periptosi....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...