Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=49190.0

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:21 ----------

στο quality ειναι το θεμα οχι στο quantity....

εχεις δει πολλες καλες εργασιες να εχουν 50 reference με ιντερνετικα links?

εκτος απο wikipedia, εχει και blogs, εφημεριδες και αλλα "αστεια" reference...:P

κοιτα φιλαρακο.. ναι πολλα τα wiki Λινκς τα οποια ως γνωστον δεν θεωρουνται "καλες" πηγες, αλλα το παιδι προφανως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ μορφωση.. (μιας κ βρισκεται ακομα στο λυκειο?) οποτε τα σχολια απο καποιον που εχει σιγουρα 6 χρονακια περισσοτερα απο αυτον ειναι περιτα.. και εγω σε αυτη την ηλικια μπορω να γραψω καλυτερη εργασια που λεει ο λογος αλλα εχωντας πανεπιστημιακη μορφωση..

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
κοιτα φιλαρακο.. ναι πολλα τα wiki Λινκς τα οποια ως γνωστον δεν θεωρουνται "καλες" πηγες, αλλα το παιδι προφανως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ μορφωση.. (μιας κ βρισκεται ακομα στο λυκειο?) οποτε τα σχολια απο καποιον που εχει σιγουρα 6 χρονακια περισσοτερα απο αυτον ειναι περιτα.. και εγω σε αυτη την ηλικια μπορω να γραψω καλυτερη εργασια που λεει ο λογος αλλα εχωντας πανεπιστημιακη μορφωση..

μαλλον δε διαβασες τα υπολοιπα post μου :P

Δημοσ.
FarCry δεν μας είπες...Η Intel και η Microsoft απάντησε στο βιογραφικό σου; :lol::lol::lol:

ξεχασες την πρασινη θεα...:P

Δημοσ.

Α ναι...το ξέχασα...με συγχωρείς. Ξέρεις, ψάχνουν προγραμματιστή για να μεταφέρει τον Linux Kernel στον ARM πυρήνα που θα ενσωματώσουν στην Fermi 2. Αν ενδιαφέρεσαι...:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Aπο τα comments σ'αυτο και μονο το τοπικ αποδεικνυεται γιατι το παιδι πρεπει να φυγει γρηγορα για εξωτερικο.

Περα απο το αν αξιζει ακαδημαϊκα τελικα η εργασια του ή οχι πιστευω οτι τουλαχιστον ολοι συμφωνουμε οτι το παιδι εχει δυνατοτητες και πρεπει οσο το δυνατον γρηγοροτερα να φυγει απο την Ελλαδα , πριν καει απο τους υπολοιπους Ελληνες...

Plus plus

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη διάκριση. Πολύ ενδιαφέρον.

Δημοσ.
αυτά είχα να πώ, αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι, ακούω.

Μπράβο σου φίλε μου για τη διάκριση. Για μένα καλά έκανες και δεν βγήκες στα κανάλια, αλλά κακώς ο φίλος σου δεν σε ανέφερε και δεν είπε ότι η εργασία ήταν ομαδική (εκτός και αν το έκανε και δεν το άκουσα).

Όσον αφορά τώρα στις συμβουλές που ακούς από εδώ (φύγε εξωτερικό να γλυτώσεις κτλ κτλ), να σου πω και 'γώ με τη σειρά μου την άποψή μου. Μπορείς κάλλιστα και εσύ και ο φίλος σου να ξεκινήσετε σπουδάζοντας στην Ελλάδα (πράγμα που θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς), και στη συνέχεια να φύγετε στο εξωτερικό για μεταπτυχιακά, διδακτορικά κτλ. Είτε θες να το πιστέψεις είτε όχι (και εσύ και κυρίως όλοι όσοι βρίζουν τα ελληνικά πανεπιστήμια, χωρίς να έχουν ιδέα τι γίνεται σε όλες τις σχολές), υπάρχουν σχολές στην Ελλάδα πάρα πολύ αξιόλογες και πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στα πολυτεχνεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Για 'μένα αν περάσεις π.χ. στο ΤΗΜΜΥ μπορείς στη συνέχεια με την κατάλληλη καθοδήγηση να φύγεις και στο εξωτερικό αν το θελήσεις..

Δημοσ.

Εκείνο που σκέφτηκα εγώ μετά την ανάγνωση του νέου αυτού, είναι το πόσα παιδιά με αντίστοιχα μυαλά χάνονται επειδή δεν αναγνωρίστηκε η ικανότητά τους από τον εκπαιδευτικό.

Δημοσ.
SOULIS_2007_1_big.JPG

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ!!!

Εγώ να το αλλάξω, τον μέσο νεοέλληνα ποιος θα αλλάξει που για μια θεσούλα στο δημόσιο έχει μετατρέψει το κράτος σε να μην πω τι.

Πες τα... Βαρέθηκα να ακούω για το κράτος από όλους, και κανένας δεν αναγνωρίζει το ότι το κράτος είμαστε εμείς οι ίδιοι, γουστάρετε ή όχι ρε παιδιά. Μη βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω και τα ρίχνουμε με άνεση στους άλλους (από το γείτονα ως τον πρωθυπουργό) όταν κάνουμε κι εμείς τα ίδια και δεν αλλάζουμε, αλλά ρεμβάζουμε για μια αλλαγή η οποία περιμένουμε να έρθει χωρίς να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας.

Μπράβο στο παλικάρι, και να κάτσει στ' αυγά του εδώ να τον δείχνουμε στα παιδιά μας να παίρνουν παράδειγμα.

Ναι εμείς είμαστε το κράτος, εγώ δεν αναφέρθηκα στο κράτος εννοώντας μόνο τους κυβερνώντες οπότε εμείς φταίμε.

Δεν επιτρέπονται τα πολιτκά σχόλια, αλλιώς θα είχα πολλά να πω για την χώρα της διαθφοράς. Το παιδί καλύτερα να πάει έξω γιατί εδώ θα χαραμιστεί.

Δημοσ.

λοιπόν, θα πώ εδώ την απόψη γύρω από όλο αυτό το θέμα. είμαι το άλλο παιδί που πήρε το βραβείο από την ΝΑΣΑ. ήταν ομαδική εργασία. και ο μανόλης, και εγώ την ίδια ποσότητα δουλειάς κάναμε. τα κανάλια εμφανίζουν μόνο τον μανόλη, γιατί πολύ απλά δεν θέλω να εμφανιστώ εγώ. όπου μπλέκουν τα κανάλια μετά γαμησέτα. (συγνώμη για την λέξη.) οι δημοσιογράφοι είναι η χειρότερη φάρα. όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς Αινσταιν, και τέτια τα έδωσαν τα κανάλια. πήραν ένα θέμα απλό, και μικρό και το έκανα τεράστιο. το παιδί είπε οτί ανήκει απλώς σε αυτή την κοινότητα. είμαι και εγώ μέλος στο Cogito.org αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει να καλούμε κάποιον έτσι. για να καταλάβετε πόσο μλκεσ είναι οι δημοσιογράφοι, αν ακούσατε το ρεπορταζ του ΣΚΑΙ, είπαν ότι η Boeing ενδιαφέρεται για το σχέδιο μας. όταν το άκουσα αυτό έσκασα στα γέλια. δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

τώρα διάβασα μερικούς που λένε ότι η εργασία δεν είναι Ακαδημαϊκή . συμφωνώ απολύτως. δεν ήταν αυτός ο στόχος. πέρυσι η ΝΑΣΑ πρόσφεραι 2 επίπεδα για τον διαγωνισμό. ένα απλό, που λέει να περιγράψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υπερηχητικά, και να προτείνουμε κάποιες λύσεις, και το δεύτερο επίπεδο είναι να σχεδιάσουμε ένα αεροσκάφος, που είναι πιο δύσκολο. και πάλι δεν ζητάει να κάνεις μετρήσεις, αρκει να ζωγραφήσεις και να εξηγήσεις γιατί έκανες το κάθε πράγμα. εμείς μπήκαμε στο πρώτο επίπεδο. απαντήσαμε στα ζητούμενα με πληρώτητα, και για αυτό πήραμε το βραβείο. δεν είναι δυνατόν από παιδιά της ηλικίας μας να ζητάνε να σχεδιάσουμε ένα αεροπλάνο. χρειάζεται CFP and structural analysis, CAD software, ashby diagrams για υλικά, και τέτοια. εμείς δεν έχουμε τις γνώσεις για αυτά. τωρά για τις παραπομπές, μαγκιά μας. για να έχουμε σοβαρές παραπομπές θα έπρεπε να πάρουμε εργασίες απο την AIAA που κάνουν 25 ευρώ η μία. αν θέλουν να ελένξουν την ποιότητα των παραπομπών να μάθουν ελληνικα. :-P. μπορείτε να βρείτε όλους τις νικήτες και τις εργασίες τους εδώ. http://www.aeronautics.nasa.gov/competition_winners.htm

αυτά είχα να πώ, αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι, ακούω.

Υ.Σ. συγνώμη για τυχόν λάθη. έγραψα την απάντηση στα γρήγορα.

Μπράβο και στους δυο σας για την διάκριση και καλή τύχη με τους πολλούς Έλληνες συμπολίτες μας που μόλις δουν κάποιον να διακρίνεται πάνε να τον φάνε ( δεν αναφέρομαι σε κάποιον από το forum). Είμαστε η χώρα της μετριότητας και ελπίζω εσείς και οι συνομίληκοι σας να το αλλάξετε αυτό ( σαν γριά ακούγομαι...:lol:). Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν την είδα την εκπομπή, από εδώ μέσα πληροφορήθηκα για την διάκρισή σας. Ένα μεγάλο μπράβο και στους εκπαιδευτικούς σας πρέπει να πούμε .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...