Προς το περιεχόμενο

Wi-fi πληκτρολόγιο

diamoulias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα, υπάρχει πληκτρολόγιο που να συνδέεται τον υπολογιστή σου οπως ενα ρούτερ ασύρματο και οχι με μπλε δόντι??? Αμα γνωρίζει κανείς ας απαντήσει...

Δημοσ.
http://www.pcw.gr/Article/Latest/Asustek_Eee_Keyboard_touchscreen_mini_PC/179-4569.html

Δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι άλλο.

Ευχαριστώ φίλε αμα βρείτε και κανενα αλλο παιδες πειτε μου γιατι απο τα ασυρματα που κυκλοφορουν δεν εχω δει κανενα καλο που να κανει για gaming...
Δημοσ.

Τι εννοείς;

Δε νομίζω ότι γίνεται να συνδεθεί πληκτρολόγιο μέσω wi-fi (;;) με το PC.

edit: Btw το Asus που αναφέρθηκε δεν είναι πληκτρολόγιο αλλά πλήρες PC.

Δημοσ.
Τι εννοείς;

Δε νομίζω ότι γίνεται να συνδεθεί πληκτρολόγιο μέσω wi-fi (;;) με το PC.

Ναι αυτο εννοω γιατι πηρε ενας φιλος μου τα ασυρματα που κυκλοφορουν και οταν χρησιμοποιει και τα δυο (ποντικι, πληκτρολογιο) μεσα σε ενα game κολλανε σαν να παταει συνεχομενα ενα πληκτρο!!!
Δημοσ.

Ασύρματα πληκτρολόγια υπάρχουν με δύο τεχνολογίες, απ όσο ξέρω: με bluetooth και με υπέρυθρες. Wifi πρώτη φορά ακούω :/

Το ότι ο φίλος έχει κάποιο πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο μοντέλο δε λέει κάτι για την τεχνολογία που χρησιμοποιεί.

Δηλαδή δεν εννοείς κάτι σαν αυτά;

Δημοσ.
Ναι αυτο εννοω γιατι πηρε ενας φιλος μου τα ασυρματα που κυκλοφορουν και οταν χρησιμοποιει και τα δυο (ποντικι, πληκτρολογιο) μεσα σε ενα game κολλανε σαν να παταει συνεχομενα ενα πληκτρο!!!

εγω παντως δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα

3 ενδεχομενα εντοπιζω

1.δεν εχει φορτισμενες μπαταριες

2.εχει μακρυα τον δεκτη και δεν εχει καλο σημα

3.δεν εχει τους καταλληλους drivers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...