trikkk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, Υπάρχει ένα Wi-Fi router Thomson TG585 v7 το οποίο συνδέει ασύρματα 2-3 PC και περιστασιακά κάποιες ασύρματες συσκευές. Έχω προμηθευτεί και το TP-Link TL-WA500G με σκοπό να λειτουργήσει ως repeater λόγω χαμηλού σήματος λόγω απόστασης μεταξύ των δωματίων ειδικά στο ένα PC. Μετά από κάποια (αρκετή για την ακρίβεια) ενασχόληση, κατάφερα να εμφανίσω το configuration page του TP-Link το οποίο δυστυχώς είναι η ακριβώς ίδια διεύθυνση ( 192.168.1.254 )με το Thomson στον browser. Το πρόβλημα είναι ότι παρόλο που έχω ρυθμίσει το Thomson με WEP κρυπτογράφηση ( WPA δεν υποστηρίζει σε λειτουργία repeater το TP-Link), όταν σετάρω το TP-Link να δέχεται το δίκτυο και να το αναμεταδίδει, -το οποίο θεωρητικά γίνεται πανεύκολα, με survey και μετά save απλά- μετά το δίκτυο του TP-Link δεν μπορεί με τίποτα να βρεθεί στα διαθέσιμα δίκτυα κανενός από τα PC. Οπότε reset και πάμε πάλι. Υπάρχει τρόπος να βρεθεί το δίκτυο? Τι μπορεί να το εμποδίζει ακριβώς μετά την ρύθμιση ως repeater ή universal repeater? Αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.
DDoS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Εχεις ip conflict asssignment. Αλλαξε την ip σε ενα απο τα δυο
chrisflw Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 γεια σας εχω και ενα παρομιο προβλημα !!! με το ιδιο μοντεμ ρουτερ του τρικκκ . αλλα εχω ενα usb adepter TP w321g. εχω αλλαξη ip αλλα και παλι δεν λειτουργει δεν ειμαι μεσα στο ιντερνετ.
trikkk Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Φίλε DDOS ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Το πρόβλημα τελικά, δεν ήταν πρόβλημα καν. Απλά, αν δεν γνωρίζεις.... Βασικά αν δεν το λένε τα manual που να το ξέρεις? Να μυρίσεις τα νύχια σου? Το ip conflict το έλυσα βάζοντας Static IP και έτσι είδα την σελίδα του TP-Link. Σας αντιγράφω ακριβώς την επίσημη απάντηση της τεχνικής υποστήριξης της TP-Link που μου ήρθε μέσω e-mail.Είναι στα αγγλικά. Όποιος θα ήθελε να την μετεφράσω, ας μου πει : Dear Thanasis Thank you very much for your email requesting information about our product. Please try to make the IP different from the router. You can change the IP of the WA500G to 192.168.1.XX. You’d better choose Universal Repeater. And the security type in both devices is only can be WEP. The TP-Link can find your home wireless network, by clicking the "survey" button and “reboot” button and saving the configuration. Then the repeater function is working now. So you can find the network of Thomson TG585 v7 wireless router only. The TP-LINK’s network will not be in the list of your computer. Any further help please feel free to let me know. To get technical support more quickly, please go to http://www.tp-link.com/support/faq.asp Best Regards Με λίγα λόγια, όταν ρυθμίζεις το TP-Link για να γίνει ο repeater του δικτύου σου και ολοκληρώνεις την διαδικασία, δεν εμφανίζεται πλέον ως ξεχωριστό δίκτυο, αλλά εμφανίζεται μόνο το δίκτυο του router σου. Αυτή ήταν η απάντηση. Φίλε chrisflw, με ethernet (το καλώδιο) μπαίνει Internet το router σου? Είσαι σίγουρος ότι εγκατέστησες σωστά το στικάκι Wi-Fi σου? Ξανακάνε την εγκατάσταση. (Πρέπει να ήρθε με κάποιο cd εγκατάστασης κλπ.)
astrea966 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Φίλε DDOS ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Το πρόβλημα τελικά, δεν ήταν πρόβλημα καν. Απλά, αν δεν γνωρίζεις.... Βασικά αν δεν το λένε τα manual που να το ξέρεις? Να μυρίσεις τα νύχια σου? Το ip conflict το έλυσα βάζοντας Static IP και έτσι είδα την σελίδα του TP-Link. Σας αντιγράφω ακριβώς την επίσημη απάντηση της τεχνικής υποστήριξης της TP-Link που μου ήρθε μέσω e-mail.Είναι στα αγγλικά. Όποιος θα ήθελε να την μετεφράσω, ας μου πει : Dear Thanasis Thank you very much for your email requesting information about our product. Please try to make the IP different from the router. You can change the IP of the WA500G to 192.168.1.XX. You’d better choose Universal Repeater. And the security type in both devices is only can be WEP. The TP-Link can find your home wireless network, by clicking the "survey" button and “reboot” button and saving the configuration. Then the repeater function is working now. So you can find the network of Thomson TG585 v7 wireless router only. The TP-LINK’s network will not be in the list of your computer. Any further help please feel free to let me know. To get technical support more quickly, please go to http://www.tp-link.com/support/faq.asp Best Regards Με λίγα λόγια, όταν ρυθμίζεις το TP-Link για να γίνει ο repeater του δικτύου σου και ολοκληρώνεις την διαδικασία, δεν εμφανίζεται πλέον ως ξεχωριστό δίκτυο, αλλά εμφανίζεται μόνο το δίκτυο του router σου. Αυτή ήταν η απάντηση. Φίλε chrisflw, με ethernet (το καλώδιο) μπαίνει Internet το router σου? Είσαι σίγουρος ότι εγκατέστησες σωστά το στικάκι Wi-Fi σου? Ξανακάνε την εγκατάσταση. (Πρέπει να ήρθε με κάποιο cd εγκατάστασης κλπ.) επειδη εχω δουλεψει καποια tplink access point εχω παρατηρησει οτι ακομα και σαν universal repeater να το βαλεις αυτο μαλλον δουλευει σαν bridge mode και δινει μονο ιντερνετ στην ethernet του.σαν ασυρματο δεν φαινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.