sculper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα σας, Τελικά μπορώ να βάλω 7 https://www.toshibawin7upgrade.com/Endcustomer/Landing.aspx έχω όμως τις κάτωθι ερωτήσεις: 1) Είναι μόνο upgarde ή full τα cd? (αν πχ χρειαστεί να κάνω format, πρέπει να βάλω τα recovery cd με τα vista και μέτα το νέο cd που θα μου στείλουν με τα windows 7 ή κατευθείαν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα windows 7?) 2) Αν παραγγείλω τα ελληνικά windows 7και έχω κάνει εγκατάσταση τα αγγλικά windows vista, θα μπορέσω να τα κάνω εγκατάσταση ή θα έχω πρόβλημα??? και 3) Αν θέλω να βάλω αντί της premium να βάλω ultimate έκδοση, πως μπορώ να το κάνω και ποια θα είναι η έξτρα χρέωση?
isay Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Γιατί δεν επικοινωνείς με την Toshiba; Ρωτάς πράγματα που μόνο αυτοί θα σου απαντήσουν;
sculper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 έστειλα μαιλ αλλά ακόμη δεν έχουν απαντήσει! Γιατί δεν επικοινωνείς με την Toshiba; Ρωτάς πράγματα που μόνο αυτοί θα σου απαντήσουν;
Wavemaster Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 1)ίδια είναι τα dvd,μπορείς απο dvd που χαρακτηρίζεται upgrade να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με φορμάτ.Το recovery dvd με τα Vista δεν χρειάζεται σε τπτ στη διαδικασία. 2)Μπορείς να παραγγείλεις ελληνικά αλλά θα πρέπει να κάνεις clean install. 3)Δεν γίνεται αυτό.Θα πάρεις τα Premium. 4)Για όποιες άλλες απορίες διάβασε τα FAQs στο site της Toshiba
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.