Προς το περιεχόμενο

Max Payne & XP!!!!

TreckeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ebala x8es to Max PAyne sta XP pro(english) kai afou ebgaine sthn arxikh o8onh otan phgaina na 3ekinisw paixnidi h tutorial me petouse e3w sta XP....Kamia idea kaneis???Dokimasa se compatibility mode(Me kai 2K) alla pali tipota......

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με XP PRO SP1 GR.Το παιχνίδι παίζει σε άλλα XP(χωρίς SP1) αλλά στο δικό μου με πετάει στα windows.Το έχω εγκαταστήσει αρκετές φορές αλλά πάντα το ίδιο.Πάντως πιστέυω ότι φταίνε οι drivers της κάρτας γραφικών.Η δικιά μου είναι Hercules 8500 LE.Με τους catalyst 2.4 δεν μπορούσα να παίξω ούτε το Dungeon Siege(το ίδιο πρόβλημα).Με τους catalyst 2.5 το πρόβλημα λύθηκε στο Dungeon Siege αλλά όχι στο Max Payne(με κανένα άλλο παιχνίδι δεν είχα πρόβλημα)Ας ελπίσουμε πως το πρόβλημα θα λυθεί με τους catalyst 3.0 και το dx9 που βγήκαν πρόσφατα(αν τελικά είναι πρόβλημα των drivers και όχι του SP1)

Δημοσ.

pedia to idio provlima eixa kai ego me xp pro xoris sp1 kai gf3ti 500 kai gf4 ti 4600 kai opies rithmisis ekana tipota mono me to patch 1.05 kai to crack gia ayto mono etsi doylepse an to theli kapios as moy pi na do an to exo poythena back up giati to teliosa kai to evgala kai den ksero an to exo

Δημοσ.

Παιδιά αν κάποιο patch αλλάζει το *.exe σε κάποιο παιχνίδι και μετά εσείς του ξαναβάζετε το crack χωρίς το patch λογικό είναι τα πράγματα να γίνουν χειρότερα ή να μείνουν ίδια. Πιό σωστό είναι να καθαριστεί το "βρώμικο" *.exe, *.dll με το unsafedisc, ας πούμε, για να γίνει δουλειά.

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...