p_under Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 τηα σου πουν να παρεις αλλη μαρκα 1066 mhz . κ εμενα αυτα μου λενε συνεχεια οταν δεν εχει αυτο που θελω.
d3m0n Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ακύρωσε την παραγγελία και βρίστους(ευγενικά) που σε ταλαιπωρούν τόσες εβδομάδες.
ipal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 1 απ τα ιδια- για αλλο προιον -μαλιστα ακυρωσαν και την παραγγελια μονοι τους! Δε με βρηκαν λεει στο κινητο και αφου δεν εχει στοκ την ακυρωσαν!
DioNiSis_000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 σε μενα δεν εχουν στειλει τιποτα. ακομα σε επεξεργασια απο την πρωτη μερα.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Τελικά έκανα μια αρνητική αξιολόγηση στο skroutz και ως εκ θαύματος επικοινώνησαν μαζί μου μόνοι τους πριν από λίγο. Μου πρόσφεραν αυτές εδώ τις μνήμες στην τίμή αυτών που είχα παραγγείλει (25 ευρώ). Η αξιολόγηση δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο skroutz, αλλά δεν κατάφερα να βρω τρόπο να την αλλάξω. Ξέρει κανείς πως;
p_under Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 +1 στο πλαισιο . πολυ professional αυτο που εκαναν .
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 +1 στο πλαισιο . πολυ professional αυτο που εκαναν . Professional????? Ποιο αυτο; : Τελικά έκανα μια αρνητική αξιολόγηση στο skroutz και ως εκ θαύματος επικοινώνησαν μαζί μου μόνοι τους πριν από λίγο.Μου πρόσφεραν αυτές εδώ τις μνήμες στην τίμή αυτών που είχα παραγγείλει (25 ευρώ). Επειδη δηλαδη επικοινωνησε το skroutz μαζι τους και ειδαν οτι θα βγει στην φορα; Αυτος ειναι ο επαγγελματισμος; Πρεπει δηλαδη να καταφευγουμε στο skroutz για να βρουμε το δικιο μας; Ο "Aυτιας" του ΝΕΤ δηλαδη εγινε το skroutz; Α ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν στο Πλαισιο! Μου εχουν ακυρωσει 6-7 φορες παραγγελιες την μια μετα την αλλη με μνημες σε καλη τιμη το καλοκαιρι επειδη λεει μπηκαν απο λαθος στο συστημα , αλλες φορες ενω η παραγγελια ηταν απο την προηγουμενη εργασιμη μερα και τις εβλεπαν οι τηλεφωνητες διαθεσιμες οση ωρα μιλουσαμε στο τηλεφωνο "εφευγαν" μια - μια και λοιπες @@ριες και κανενας προισταμενος απο το τηλεφωνο δεν μου προτεινε λυση καλη οπως προτειναν στον φιλο παραπανω! Γιατι; Απλά επειδη δεν δημοσιοποιηθηκε; Αυτος ειναι ο επαγγελματισμος του Πλαισιου; Ή εχει αλλον επαγγελματισμο ο προισταμενος των πωλησεων internet και αλλον αυτος με τον οποιον ερχεται σε επαφη το skroutz; :mad::mad: Μηπως ηρθε η ωρα να περασω απο τα γραφεια τους οπως σκεφτομουν να κανω τοτε και δεν το εκανα και να τα κανω μπαχαλο;;;; :mad::mad:
p_under Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Professional?????Ποιο αυτο; : Επειδη δηλαδη επικοινωνησε το skroutz μαζι τους και ειδαν οτι θα βγει στην φορα; Αυτος ειναι ο επαγγελματισμος; Πρεπει δηλαδη να καταφευγουμε στο skroutz για να βρουμε το δικιο μας; Ο "Aυτιας" του ΝΕΤ δηλαδη εγινε το skroutz; Α ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν στο Πλαισιο! Μου εχουν ακυρωσει 6-7 φορες παραγγελιες την μια μετα την αλλη με μνημες σε καλη τιμη το καλοκαιρι επειδη λεει μπηκαν απο λαθος στο συστημα , αλλες φορες ενω η παραγγελια ηταν απο την προηγουμενη εργασιμη μερα και τις εβλεπαν οι τηλεφωνητες διαθεσιμες οση ωρα μιλουσαμε στο τηλεφωνο "εφευγαν" μια - μια και λοιπες @@ριες και κανενας προισταμενος απο το τηλεφωνο δεν μου προτεινε λυση καλη οπως προτειναν στον φιλο παραπανω! Γιατι; Απλά επειδη δεν δημοσιοποιηθηκε; Αυτος ειναι ο επαγγελματισμος του Πλαισιου; Ή εχει αλλον επαγγελματισμο ο προισταμενος των πωλησεων internet και αλλον αυτος με τον οποιον ερχεται σε επαφη το skroutz; :mad::mad: Μηπως ηρθε η ωρα να περασω απο τα γραφεια τους οπως σκεφτομουν να κανω τοτε και δεν το εκανα και να τα κανω μπαχαλο;;;; :mad::mad: δεν το σκεφτηκα ετσι . αλλα παιζει το γεγονος να επεσε συρμα .
vdanasto Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Professional?????Ποιο αυτο; : Επειδη δηλαδη επικοινωνησε το skroutz μαζι τους και ειδαν οτι θα βγει στην φορα; Αυτος ειναι ο επαγγελματισμος; Πρεπει δηλαδη να καταφευγουμε στο skroutz για να βρουμε το δικιο μας; Ο "Aυτιας" του ΝΕΤ δηλαδη εγινε το skroutz; Α ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν στο Πλαισιο! Μου εχουν ακυρωσει 6-7 φορες παραγγελιες την μια μετα την αλλη με μνημες σε καλη τιμη το καλοκαιρι επειδη λεει μπηκαν απο λαθος στο συστημα , αλλες φορες ενω η παραγγελια ηταν απο την προηγουμενη εργασιμη μερα και τις εβλεπαν οι τηλεφωνητες διαθεσιμες οση ωρα μιλουσαμε στο τηλεφωνο "εφευγαν" μια - μια και λοιπες @@ριες και κανενας προισταμενος απο το τηλεφωνο δεν μου προτεινε λυση καλη οπως προτειναν στον φιλο παραπανω! Γιατι; Απλά επειδη δεν δημοσιοποιηθηκε; Αυτος ειναι ο επαγγελματισμος του Πλαισιου; Ή εχει αλλον επαγγελματισμο ο προισταμενος των πωλησεων internet και αλλον αυτος με τον οποιον ερχεται σε επαφη το skroutz; :mad::mad: Μηπως ηρθε η ωρα να περασω απο τα γραφεια τους οπως σκεφτομουν να κανω τοτε και δεν το εκανα και να τα κανω μπαχαλο;;;; :mad::mad: +1 δεν το σκεφτηκα ετσι . αλλα παιζει το γεγονος να επεσε συρμα . Σίγουρα, αφού το skroutz για κάθε αρνητική αξιολόγηση επικοινωνεί με την εταιρεία για να πάρει απάντηση και από τη δική της πλευρά. Να συνεχίσεις κανονικά με την αρνητική αξιολόγηση, κι ας προσπαθούν να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια. Είναι κοντά 2 μήνες αυτή η ιστορία, έπρεπε να τους κράξεις στο skroutz για να σε εξυπηρετήσουν; Είναι κοροϊδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.