Προς το περιεχόμενο

CellShock 2GB DDR2-800 τιμη 16 ευρω plaisio

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τηα σου πουν να παρεις αλλη μαρκα 1066 mhz . κ εμενα αυτα μου λενε συνεχεια οταν δεν εχει αυτο που θελω.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1 απ τα ιδια- για αλλο προιον -μαλιστα ακυρωσαν και την παραγγελια μονοι τους! Δε με βρηκαν λεει στο κινητο και αφου δεν εχει στοκ την ακυρωσαν!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά έκανα μια αρνητική αξιολόγηση στο skroutz και ως εκ θαύματος επικοινώνησαν μαζί μου μόνοι τους πριν από λίγο.

Μου πρόσφεραν αυτές εδώ τις μνήμες στην τίμή αυτών που είχα παραγγείλει (25 ευρώ).

Η αξιολόγηση δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο skroutz, αλλά δεν κατάφερα να βρω τρόπο να την αλλάξω. Ξέρει κανείς πως;

• Moderators
Δημοσ.
+1 στο πλαισιο . πολυ professional αυτο που εκαναν .

Professional?????

Ποιο αυτο; :

Τελικά έκανα μια αρνητική αξιολόγηση στο skroutz και ως εκ θαύματος επικοινώνησαν μαζί μου μόνοι τους πριν από λίγο.

Μου πρόσφεραν αυτές εδώ τις μνήμες στην τίμή αυτών που είχα παραγγείλει (25 ευρώ).

Επειδη δηλαδη επικοινωνησε το skroutz μαζι τους και ειδαν οτι θα βγει στην φορα; Αυτος ειναι ο επαγγελματισμος;

Πρεπει δηλαδη να καταφευγουμε στο skroutz για να βρουμε το δικιο μας; Ο "Aυτιας" του ΝΕΤ δηλαδη εγινε το skroutz;

Α ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν στο Πλαισιο!

Μου εχουν ακυρωσει 6-7 φορες παραγγελιες την μια μετα την αλλη με μνημες σε καλη τιμη το καλοκαιρι επειδη λεει μπηκαν απο λαθος στο συστημα , αλλες φορες ενω η παραγγελια ηταν απο την προηγουμενη εργασιμη μερα και τις εβλεπαν οι τηλεφωνητες διαθεσιμες οση ωρα μιλουσαμε στο τηλεφωνο "εφευγαν" μια - μια και λοιπες @@ριες και κανενας προισταμενος απο το τηλεφωνο δεν μου προτεινε λυση καλη οπως προτειναν στον φιλο παραπανω! Γιατι; Απλά επειδη δεν δημοσιοποιηθηκε; Αυτος ειναι ο επαγγελματισμος του Πλαισιου; Ή εχει αλλον επαγγελματισμο ο προισταμενος των πωλησεων internet και αλλον αυτος με τον οποιον ερχεται σε επαφη το skroutz;

:mad::mad::mad::mad:

Μηπως ηρθε η ωρα να περασω απο τα γραφεια τους οπως σκεφτομουν να κανω τοτε και δεν το εκανα και να τα κανω μπαχαλο;;;;

Δημοσ.
Professional?????

Ποιο αυτο; :

Επειδη δηλαδη επικοινωνησε το skroutz μαζι τους και ειδαν οτι θα βγει στην φορα; Αυτος ειναι ο επαγγελματισμος;

Πρεπει δηλαδη να καταφευγουμε στο skroutz για να βρουμε το δικιο μας; Ο "Aυτιας" του ΝΕΤ δηλαδη εγινε το skroutz;

Μου εχουν ακυρωσει 6-7 φορες παραγγελιες την μια μετα την αλλη με μνημες σε καλη τιμη το καλοκαιρι επειδη λεει μπηκαν απο λαθος στο συστημα , αλλες φορες ενω η παραγγελια ηταν απο την προηγουμενη εργασιμη μερα και τις εβλεπαν οι τηλεφωνητες διαθεσιμες οση ωρα μιλουσαμε στο τηλεφωνο "εφευγαν" μια - μια και λοιπες @@ριες και κανενας προισταμενος απο το τηλεφωνο δεν μου προτεινε λυση καλη οπως προτειναν στον φιλο παραπανω! Γιατι; Απλά επειδη δεν δημοσιοποιηθηκε; Αυτος ειναι ο επαγγελματισμος του Πλαισιου; Ή εχει αλλον επαγγελματισμο ο προισταμενος των πωλησεων internet και αλλον αυτος με τον οποιον ερχεται σε επαφη το skroutz;

Μηπως ηρθε η ωρα να περασω απο τα γραφεια τους οπως σκεφτομουν να κανω τοτε και δεν το εκανα και να τα κανω μπαχαλο;;;;

δεν το σκεφτηκα ετσι . αλλα παιζει το γεγονος να επεσε συρμα .

Δημοσ.
Professional?????

Ποιο αυτο; :

+1

δεν το σκεφτηκα ετσι . αλλα παιζει το γεγονος να επεσε συρμα .

Σίγουρα, αφού το skroutz για κάθε αρνητική αξιολόγηση επικοινωνεί με την εταιρεία για να πάρει απάντηση και από τη δική της πλευρά. Να συνεχίσεις κανονικά με την αρνητική αξιολόγηση, κι ας προσπαθούν να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια. Είναι κοντά 2 μήνες αυτή η ιστορία, έπρεπε να τους κράξεις στο skroutz για να σε εξυπηρετήσουν; Είναι κοροϊδία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...