caution Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 -Δεν μπορείς να τις σετάρεις ανα ζευγάρι. -Οι cell θα παίζουν (99% - είναι και board related) @800-5άρια με ~1,8V. -Τζάμπα κουβέντα γιατί τις ξανακατέβασαν.
d3m0n Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Στην ουσία ποτε δεν τις είχαν αυτές τις ραμ,είχα πάρει και εγώ πριν 1-1.5 μήνα όταν τις είχαν πρωτοφέρει να ρωτήσω και μου είχαν πει πως δεν τις έχουν...
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ήρθε και το μηνυματάκι!!! "Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω Internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας. Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς το θέμα που προέκυψε."
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 "Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω Internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας. Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς το θέμα που προέκυψε." Για να δω ποιος θα είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος...
BELL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ήρθε και το μυνηματάκι!!! "Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω Internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας. Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς το θέμα που προέκυψε." +1 κ μενα πρωί πρωί
GeorgT. Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ακύρωση παραγγελίας βέβαια, dejavu καταστάσεις απο το πλαίσιο!
totalius Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Tα μιΣα προίοντα στο πλάιΣιο έιναι διαθεΣιμα κατοπιν παραγγελιας η αναμένονται Σύντομα(ποτέ). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:31 ----------
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ήρθε και το μηνυματάκι!!! "Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω Internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας. Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς το θέμα που προέκυψε." Για να δω ποιος θα είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος... Μάλλον ο κλασσικός "καλύτερος τρόπος" του Πλαισίου. Αντί για ένα από τα χιλιάδες προϊόντα-κράχτες που διαφημίζουν παραπλανητικά (και δεν πουλάνε), να αγοράσεις ένα από τα πέντε-έξι είδη που έχουν σε στοκ και πουλάνε. Αηδία έχουν καταντήσει. Προτιμώ να παίζω κορώνα-γράμματα το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσω τα γνωστά προβλήματα service, παραγγέλνοντας από το Eshop (που τουλάχιστον έχει αυτά που δείχνει στον κατάλογό του), παρά να "διαλέγω" από δύο είδη μητρικής και τρεις μάρκες κάρτας γραφικών για να... απολαύσω την "εγγύηση Πλαισίου". Τα σουπερμάρκετ μεγαλύτερη ποικιλία ειδών πληροφορικής έχουν (και καλύτερη αξιοπιστία με τις παραγγελίες).
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Με πήραν τηλ πριν απο λίγο και μου είπαν το εξής: "Βρέθηκε ένα κομματι για εσάς. Θα το παραλάβετε την Τρίτη το πρωί." Λες και μου κάνουν και χάρη κιόλας. Αντε να δούμε τι θα μου στείλουν...
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μια ερώτηση. Στο συνολικό κόστος γράφει 25 ευρώ. Κανονικά δεν θα έπρεπε να γράφει και τα έξοδα των μεταφορικών; Από όσο θυμάμαι δωρεάν μεταφορικά έχει για αγορές άνω των ~80 ευρώ.
p_under Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 εχει αλλαξει,ειναι ανω των 85 Ε. οσο γαι τα εξοδα δεν στα γραφει στην τιμη . σου λεει ποσο κανει το καθε προιον κ οταν εχεις μεταφορικα τελικα στο λεει οταν εκπληρωσεις την παραγγελια σου .
d3m0n Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πολύ πιθανόν αυτό που θα σου πουλήσουν να είναι από rma,να τις ανοίξεις ενώ αυτός που θα στα έχει φέρει είναι ακόμα στην πόρτα σου ώστε αν χρειαστεί να τους τις δώσεις πάλι πίσω.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή μόλις μου τις φέρει ο courier θα του πω να περιμένει να ανοίξω το πακέτο; Πως θα καταλάβω ότι είναι από RMA; Θα είναι χωρίς συσκευασία; Και αν είναι από RMA τι θα πω στον ντελιβερά; Ότι δεν δέχομαι το πακέτο γιατί δεν είναι αυτό που παράγγειλα και να το στείλει πίσω;
d3m0n Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Αν είναι από rma θα το καταλάβεις θα έχουν ανοιγμένη/σκισμένη/ταλαιπωρημένη συσκευασία και ναι θα το δώσεις πίσω και θα επικοινωνήσεις με το πλαίσιο να τους κράξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.