Προς το περιεχόμενο

CellShock 2GB DDR2-800 τιμη 16 ευρω plaisio

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παρήγγειλα τις 1066αρες την προηγουμενη δευτερα 19/10 που ηταν διαθεσημες και ακομα περιμενω να ερθουν.

τους πηρα τηλ χθες και μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσημες και κακως υπαρχουν ακομα στη σελιδα και δεν γνωριζουν ποτε θα εχουν νεα παραλαβη.

λιγη ωρα μετα τις εσβησαν απο τη σελιδα.

Δημοσ.

να δουμε τι θα γινει

ευτυχως που δεν ακυρωσα την παραγγελια.

μου το προτεινε ο υπαλληλος να παρω αλλες στο τηλ αλλα αρνηθηκα. οι αλλες κοστιζουν τα διπλά+ .

του ειπα να το αφησει ετσι και οποτε ερθουν. αν δεν ηταν η προσφορα δεν θα αγοραζα καθολου, βολευομαι και με αυτες που εχω.

Δημοσ.

κατάλαβα. τις αφήνω δλδ

edit: εφόσον οι συγκεκριμένες χρειάζονται τάση λειτουργίας 2.4V οι 667 slot χαμηλότερη τάση δεν δίνουν?

Δημοσ.

Σε P35-DS4 gigabyte μητρική έχω ένα ζευγάρι 800ρες TEAM-ELITE σε 5-5-5-15 και 1.8v.

Μπορώ να βάλω αυτές τις CellShock 2GB DDR2-1066 και πως θα παίξουν; θα κατεβούν στα 800;

Θέλουν άλλο ρεύμα;

Η μητρική υποστηρίζει και 1066 γράφει στο site.

Δημοσ.
κατάλαβα. τις αφήνω δλδ

edit: εφόσον οι συγκεκριμένες χρειάζονται τάση λειτουργίας 2.4V οι 667 slot χαμηλότερη τάση δεν δίνουν?

παιζουν απο 2,1 μεχρι 2,3 volts . εγω σε αλλο κιτ κ με overclock ειμαι με 2,06. ειναι αναλογα το chip . οπως το vid στους cpu .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:17 ----------

Σε P35-DS4 gigabyte μητρική έχω ένα ζευγάρι 800ρες TEAM-ELITE σε 5-5-5-15 και 1.8v.

Μπορώ να βάλω αυτές τις CellShock 2GB DDR2-1066 και πως θα παίξουν; θα κατεβούν στα 800;

Θέλουν άλλο ρεύμα;

Η μητρική υποστηρίζει και 1066 γράφει στο site.

οταν τις βαλεις θα κατεβουν στα 800 αλλα οταν ρυθμησεις σωστα τους διαρετες κ το σωστο ρευμα (δεν νομιζω οτι χρειαζεται πανω απο 2.1 ) θα παιζουν στα 1066 .

Δημοσ.
παιζουν απο 2,1 μεχρι 2,3 volts . εγω σε αλλο κιτ κ με overclock ειμαι με 2,06. ειναι αναλογα το chip . οπως το vid στους cpu .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:17 ----------

οταν τις βαλεις θα κατεβουν στα 800 αλλα οταν ρυθμησεις σωστα τους διαρετες κ το σωστο ρευμα (δεν νομιζω οτι χρειαζεται πανω απο 2.1 ) θα παιζουν στα 1066 .

ναι, αλλά τι θα γίνεται με το άλλο ζευγάρι που είναι 800ρες στα 1.8;

Γιατί να τις υπερθερμαίνω αυτές;

Μπορώ να ρίξω άλλο ρεύμα ή άλλους διαιρέτες ανά ζευγάρι;

Πάλι αν κάνω underclock τις 1066 και τους ρίξω 1.8 ρεύμα δεν θα δυσλειτουργούν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...