DIMITRISG Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Το scanner αρχισε να κάνει κόλπα. Προσπαθω να σκαναρω με xsane και πηγαινει μεχρι το 25% και σταματα. Το scanner κανει σαν να τελειωνει η σαρωση κανονικά. με dmesg παίρνω τα παρακάτω μυνηματα : usb 4-1: new full speed USB device using uhci_hcd and address 8 usb 4-1: device descriptor read/64, error -110 usb 4-1: device descriptor read/64, error -110 usb 4-1: new full speed USB device using uhci_hcd and address 9 usb 4-1: device descriptor read/64, error -110 usb 4-1: device descriptor read/64, error -110 usb 4-1: new full speed USB device using uhci_hcd and address 10 usb 4-1: device not accepting address 10, error -110 usb 4-1: new full speed USB device using uhci_hcd and address 11 usb 4-1: device not accepting address 11, error -110 hub 4-0:1.0: unable to enumerate USB device on port 1 σημαινει πως το scanner τα παιξε; εχω το Brother DCP-130C Δοκιμασα να του αλλαξω θυρα, μπορεσα να σκαναρω μια φορά μόνο .
jim_p Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δοκιμασε να σταματησεις για λιγο τον hal για να μην το βρισκει και το ξαναβρισκει και ξανασκαναρισε.
DIMITRISG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Οταν σταματαω τον hal δεν εχω το μηνυμα αλλά κάνει το ίδιο Στο laptop δουλεψε κανονικα Φταινε οι usb ; Δεν έχω πρόβλημα με άλλα περιφερειακα
nske Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ίσως κάποιο bug (έκανες πρόσφατα upgrade τον kernel; ). Πιθανό workaround: δοκίμασε να προσθέσεις πρώτα το kernel option "irqpoll" και αν δεν βοηθήσει δοκίμασε και συνδυασμούς των "acpi=off" και "noapic" options. Αυτό στο configuration του grub (συνήθως /boot/grub/menu.lst), στη γραμμή "kernel [...]" που αντιστοιχεί στο default title που bootάρεις. Π.χ.: >title Latest kernel (hd0,0)/vmlinuz root=/dev/sda3 [b]irqpoll[/b]
DIMITRISG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις δοκιμασα και με irqpoll και με acpi=off χωρις επιτυχία εκανα επανεγκατασταση του συστήματος και δουλευει οκ τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.