Προς το περιεχόμενο

Σε αναζητηση βασης AM2+ ..

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πρεπει να βρω το πλαστικο που είναι βαση στηριξης της ψυκτρας για σοκετ ΑΜ2 + e2009012369742.jpg

επειδη δεν μου κανουν αλλαγη μιας μητρικης στο πλαισιο , αφου δεν εχω την μανησια. Οποιος είναι από Αθηνα και μπορει να μου δωσει μια , θα εχει και δωρακι …

Και κατι ακομα..θελω να παρω αυτη τη μητρικη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asrock-M3A785GXH-128M-AM3-DDR.htm

και βλεπω οτι γραφει για τις μνημες 1600MHz 1600 overclocked ...εχω ομως αυτες τις μνημες ηδη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552615 , θα εχω προβλημα με την συχνοτητα ?? Μηπως θα μου κοβουν ταχυτητα και δεν θα λειτουργουν στα 1600 ΜΗζ ??

Δημοσ.

για τις μνήμες έτσι και αλλιώς εσύ θα έπρεπε να τις ορίσεις manually στα 1600 άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

[/color]

για τις μνήμες έτσι και αλλιώς εσύ θα έπρεπε να τις ορίσεις manually στα 1600 άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σιγουρο αυτο ? Τοτε γιατι δεν λεει απλα 1600 αλλα τονιζει το ο/c mode ??

Κανεις ρε παιδια με βαση που να μην την χρειαζεται ? Τους ειπα να βγαλουμε την βαση της καινουριας αλλα μου ειπαν οτι γραφει επανω σοκετ ΑΜ3 και θα φανει η απατεωνια αν το κανουμε ετσι. Τι π@παρες.. ασε που περιμενα 1 ωρα για να με εξυπηρετησουν και αυτοι χαζογελουσαν μεταξυ τους σαν αδερφουλες ..μιλαω για το πλαισιο καλλιθεας

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ καπου ειχα μια βασουλα AM2, μιας και εχω αλλαξει ψυκτρα στη μητρικη (Ultra 120 extreme κι εγω).

Μπορεις να περασεις απο Χαλανδρι/Βριλησσια/Πεντελη (οποιοδηποτε σημειο της Λ.Πεντελης βασικα) καποια στιγμη καποτε (:P)?

Αν ειναι να ψαξω να τη βρω :-)

Edit: Τη βρηκα! Μονο αυτο σε ενδιαφερει ή και το πισω σιδερο? Νομιζω αυτο δε το βγαζεις για να βαλεις την Ultra 120 extreme, οποτε θα το εχεις.

Δημοσ.

GeorgeMan καλημερα φιλε. Σε ευχαριστω πολυ αλλα να σου πω την μαυρη αληθεια η μητρικη δεν εχει το απο πισω μερος. Επισης να σου πω οτι με τρομαζεις που θυμασαι την ψυκτρα που ειχα :0 . Τελος παντων θαρθει μια ασπρη μερα και για μενα

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα! Lol.

Εχω και το Backplate βρε συ, μη σκας.

Απλα δε ξερω αν θα ειναι ιδιο με αυτο που ειχε η δικη σου μητρικη (οχι πως θα το καταλαβουν στο πλαισιο).

Οσο για το οτι ειπα Ultra 120... χμμ θα ορκιζομουν οτι καπου διαβασα να λες οτι την εχεις :P

Δημοσ.

Ε τοτε οκ να κανονησουμε να ερθω καπου που σε βολευει για να μου την δωσεις ! Θα παω εκει και θα το παιζω βιαστικος και ελπιζω να γινει η τραμπα αμεσως ;) ..Ναι φιλε ειχα την Ultra 120 αλλα την εδωσα στον brother μαζι με το τουμπανο το pc δλδ κσι τωρα εκανα ενα με Athlon II 250 και DDR3 1600Mhz και πηρα(αναθεμα την ωρα και την στιγμη) ρε φιλε την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650794 και μπορω να την βαλω μονο με εξοδο του αερα προς το τροφοδοτικο η προς την κατω μερια του κουτιου λολ...και ετσι εμεινα με την μανησια του Athlon... ενδεικτικα κοιτα ομως temps captureay.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Ναι στους AMD μονο ετσι μπορεις να βαζεις τις tower μακροστενες ψυκτρες. Αλλα δε χαλαει η αποδοση.

Παντως ThermalFake ψυκτρα εγω ποτε δε θα αγοραζα. Χιλιες φορες σε αυτα τα λεφτα μια Ninja 2.

Τα λοιπα κανονισματα, με pm εαν μπορεις να ρθεις καπου Χαλανδρι/Βριλησσια/Πεντελη, σε οποιοδηποτε υψος της Λ.Πεντελης βασικα.

Και χμμμ μια φωτο με το πώς ειναι το backplate που ψαχνεις θα βοηθουσε, γιατι εδω εχω διάφορα :P (ενω αυτο στη φωτο ειναι μαλλον απο ψυκτρα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...