caveneo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Πέρασα και εγώ το Ultamatix, αλλά το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι αν πάω να το τρέξω από το KDE (kick off application launcher)->Applications->System-> Ultamatix, μου βγάζει το εξής παράθυρο για να βάλω κωδικό. "/usr/share/ultamatix/ultamatix.py kaneda/home/kaneda 1000 --kde_desktop needs administrative privileges. Please enter your password". Βάζω το κωδικό μου και μετά κλείνει και δεν κάνει τίποτα. Αν όμως το τρέξω μέσω terminal τότε το τρέχει. Πρέπει να δώσω όμως sudo ultamatix, μου ζητάει κωδικό πάλι, το δίνω και όλα οκ. Έχει κανείς κάποια ιδέα γιατί το κάνει αυτό; Θα μου πείτε αφού τελικά τρέχει τί σε πειράζει; Αλλά τέλος πάντων, αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Να το παρατησεις το ultamatix και το καθε χαζοεργαλειο που υποσχεται πραγματα που μπαινουν κυριολεκτικα με μια εντολη. Εχουν αναφερθει πολλα προβληματα με το automatix κατα το παρελθον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.