Brisingr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 επειδή είμαι και λίγο βλάκας... κάτι τέτοιο εννοώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Αυτό λέγεται cairo-dock και όπως βλέπεις στην Photo είναι Gnome το περιβάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brisingr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Α οκ τότε! (τα έχω μπλέξει ...) Άρα και το gnome μπορώ να το κάνω εξίσου όμορφο αν ψαχτώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Όλα μπορείς να τα φέρεις στα μέτρα σου και να τα κάνεις όμορφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 KDE και από εμένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brisingr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ωραία! Ευχαριστώ παρα πολύ για τη βοήθεια, αν και έχω τη διαίσθηση πως όταν το εγκαταστήσω (προς το παρών gnome γιατί έχω ήδη το iso απο wubi) θα σας πρήξω περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.