Προς το περιεχόμενο

προβλημα εγκαταστασης καρτα γραφικων σε windows7 64bit

nop_1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ακριβως κατεβασα. και το ειχα ηδη, αλλα το ξανακατεβασα για παν ενδεχομενο. και μου βγαζει αυτα που σου ειπα... δε ξερω τι φταιει

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό σημαίνει πως έχει "τρελάθει" ο υπολογιστής σου γιατί δεν γίνεται να σου λέει ότι τρέχεις το σύστημα σου σε 64 bit ενώ μετά σου λέει ότι δεν τα τρέχεις. Και εμένα επίσης μου εμφανίζεται παρόμοιο πρόβλημα στο δικό μου lap-top αλλά λέει μόνο ότι οι drivers δεν είναι συμβατοί ενώ είναι

Δημοσ.

Εννοώ αν τσέκαρες από τα Program Files αν έγινε unistall των drivers, ώσον αφόρα την εικόνα δεν μπορώ να την δω γιατί κατεβάζω κάτι άλλο από το rapidshare βάλ΄ την φωτογραφία εδώ στο insomnia στην επόμενη απάντησή σου αν θες .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:53 ----------

Γίνεται να μιλήσουμε σε 2-3 ώρες, γιατί έχω να κάνω μια δουλίτσα ???

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις από Windows 7 δεν ξέρω τίποτα, προσωπιά δεν τα έχω δουλέξει αλλά σου λέω πιθανές λύσεις. Αυτό σου λέει ότι είναι ο προεπιλεγμένος monitor ανάλυση δεν παίζει σχέση αυτό .

Δημοσ.

οκ μπορω να ξαναμπω κατα τισ 11.

πως ανεβαζουν εικονα;

liopyr ποιο driver να κατεβασω απο τη σελιδα που εστειλες?

Δημοσ.

οκ. το δοκιμαζω και θα σου πω. αργει το download λιγο... μαλλον το βραδυ μετα τισ 11. ευχαριστω πολυ

(στο αλλο φορουμ το παιδι λεει για geforce 8600m. εγω εχω 8400μ. σιγουρα το ιδιο να κατεβασω και εγω?)

Δημοσ.

μπορει να γινομαι σπαστικος, αλλα δεν θελω να κανω καμια βλακια και να κατεβασω αλλο αρχειο... μηπως μπορεισ να μου στειλεις εδω το λινκ? θα το εκτιμουσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...