Προς το περιεχόμενο

προβλημα εγκαταστασης καρτα γραφικων σε windows7 64bit

nop_1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα vaio vgn-fz11m με περασμενα τα vista 32bit. Εκανα αναβαθμιση σε windows7 που τα παρεχει δωρεαν η σχολη μου, και ενω ολοι οι drivers εγκατασταθηκαν αυτοματα, η καρτα γραφικων δεν εγκατασταθηκε. Ειναι η NVIDIA GeForce 8400M GT GPU . Δοκιμασα να την κανω εγκατασταση με το driver που κατεβασα απο την σελιδα της nvidia , αλλα μου δημιουργει προβλημα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:53 ----------

windows 7 64 bit

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και για 64 και για 32 και για ολα κατεβασα και ολα τα δοκιμασα...

το ερορ που μου βγαζει ειναι αυτο:

ο εντοπισμοσ προγραμματων οδηγηδης που ειναι συμβατοι με το υλισμικο που διαθετετε αυτην την στιγμη δεν ειναι δυνατοσ απο το προγραμμα αρχικης ρυθμισης NVIDIA. Η εγκατασταση θα τερματιστει τωρα

Δημοσ.

θα το κανω αλλα ειναι ασφαλες; θελω να πω, κανω disable και αυτο το standard vga ? αλλο driver δεν εχω εγκαταστημενο.. αφου δεν μ'αφηνει

Δημοσ.

Ναι, :shifty:πρόσεχε όμως μόνο των καρτών γραφικών και κατέβασε αυτόν τον driver από την nvidia : http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_64bit_191.07_whql.html. Επίσης μην φοβηθείς στην αρχή μετά την απεγκατάσταση των drivers, μπορεί να σου μεγενθύνει την οθόνη (να σου κατεβάσει την ανάλυση), την οποία την αλλάζεις μόλις ανόιξουν τα Windows, ή όποτε θέλεις. Είναι απαραίτητο να κάνεις επανεκίνηση

Δημοσ.

το λινκ που μου εστειλες λεει

Windows Vista 64-bit, Windows 7 64-bit

εγω ειχα Windows Vista 32-bit και το εκανα Windows 7 64-bit

εχει σημασια η οχι;

Δημοσ.

λοιπον εκανα disable το standard vga adaptor, εκανε επανακινηση, (ηταν ολα σε μικρη αναλυση 800χ..) πηγα μετα να τρεξω το αρχειο που μου εστειλες και το μνμ που μου πεταει ειναι: you are running a 32 bit version of NVIDIA uninstaller on a 64 bit system (binary type I386). Wrong version of uninstaller. uninstaller exits now. αφου πατησω οκ ανοιγει δευτερο παραθυρο που λεει οτι η εκδοση των windows που χρησιμοποιω δεν ειναι η windows 7 [64 bit]. (το οποιο δεν ισχυει ομως. ειναι γνησια)

επισης, γιατι λεει uninstaller?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...