Eleanor_Rigby Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα! Σε πρηγούμενο μήνυμα μου ζητησα οδηγίες για την λειτουργία του προγραμματος κλπ. Ευχαριστώ πολύ, μπορώ και δουλευω το προγραμμα....Αλλά έχω ένα άλλο προβληματάκι...Δεν ξέρω πως στο τέλος να το κανω save!! Πατάω να αποθηκευτεί κτλ αλλα μου βγάζει ένα παραθυρο με ακατανόητα πράγματα..κ δεν ξερω τι να κανω.....Επίσης μία ακόμη απορία.... Αφού τελειώσω με τους υπότιτλους..μετα τι γινεται? Μπορω να το προβάλω με vlc ή windows media player κ τετοια ετσι?? Ευχαριστώ πολύ!!!
dazeman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Τους υπότιτλους θα τους σώζεις σε μορφή *.srt (αν θυμάμαι καλά γιατί τώρα δεν έχω το πρόγραμμα στο pc είναι ένα εικονίδιο προς τα κάτω & δεξιά, δοκίμασε και επέλεξε αυτό που θα δείς ότι θα σου σώσει το αρχείο με την κατάληξη srt.) Κατόπιν μετονομάζεις το όνομα του αρχείου των υποτίτλων και το κάνεις να είναι ακριβώς ίδιο με το όνομα του αρχείου video, χωρίς την κατάληξη εννοείται. Βάζεις και τα δύο αρχεία (βιντεο + srt) στον ιδιο φάκελο, οπότε άν παίξεις το βίντεο με τον vlc (ή και με τον media player classic) φορτώνονται οι υπότιτλοι κανονικά επάνω στην εικόνα του βίντεο.
parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Πατάω να αποθηκευτεί κτλ αλλα μου βγάζει ένα παραθυρο με ακατανόητα πράγματα..κ δεν ξερω τι να κανω... Αν εννοείς την οθόνη όπου επιλέγεις format, απλά...επιλέγεις format (μορφή) για το αρχείο που πρόκειται να σωθεί! Ένα από τα πιο διαδεδομένα είναι το SubRip, που οδηγεί σε αρχείο με κατάληξη .srt. Αν εννοείς κάτι άλλο, θα έπρεπε να παραθέσεις περισσότερες πληροφορίες (ίσως να ανεβάσεις και ένα σχετικό screenshot όπως το παραπάνω), γιατί το «ακατανόητα πράγματα» δε λέει τίποτα σε κάποιον που το διαβάζει και θέλει να βοηθήσει. ..Επίσης μία ακόμη απορία.... Αφού τελειώσω με τους υπότιτλους..μετα τι γινεται? Μπορω να το προβάλω με vlc ή windows media player κ τετοια ετσι?? Με VLC, ναι. Με WMP όχι, αν δεν έχεις εγκατεστημένον κάποιο codec που να «ζωγραφίζει» υποτίτλους (όπως π.χ. ο DirectVobSub). Πέραν του VLC, υπάρχουν φυσικά και πάρα πολλοί άλλοι players που έχουν εγγενή υποστήριξη υποτίτλων. Ένας από τους καλύτερους και αυτός που θα σου προτείνω είναι ο Media Player Classic - HomeCinema.
Eleanor_Rigby Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο!! Λύθηκε το πρόβλημά μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.