SMARTYN89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ε, ναι. Από την στιγμή που έχουν αυτορυθμιζόμενο φουρφούρι, για να πιάσει τα 33dΒ πρέπει να του πιεις το αίμα.Και τα τερατάκια >700W πρέπει να προσπαθήσεις ΠΟΛΥ για να τα ζορίσεις προφανώς... Τον θορυβο τι τον βγαζει, το ανεμηστηρακι σε πολλες στροφες, η το τροφ? Δηλαδη οσο καλυτερο ανεμηστ τοσο λιγοτερος ηχος? μπα ε..
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Φυσικά και το ανεμιστήρι παράγει το θόρυβο. Και όταν δε ζορίζεται (άρα και δε ζεσταίνεται) το τροφοδοτικό δεν υπάρχει λόγος να περιστρέφεται γρήγορα το ανεμιστήρι. Γι' αυτό λέμε ότι δεν παίζει να φτάνει τα 40db (ή όσο αναγράφουν τα specs).
SMARTYN89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 αχα, άρα κοιτάω κατανάλωση κ ζόρισμα του τροφοδοτικού σε λογικά loads και ανάλογα με αυτό πάει η θερμοκρασία, και με αυτή οι στροφές του ανεμηστηρακίου (lol) και φτάνω τελικά στον θόρυβο (αναλογα τη ποιοτητα κ χαρακτηριστικα του φουρφουριου λογικα). Άμα ήταν έτσι, δεν θα ήταν συνήθες να παρεις ενα φτηνο-μετριο spu και να βαλεις ενα καλο ανεμηστηρα στη θεση του stock? Ωραία, ευχαριστω παντως, εχω την αισθηση οτι καταληγω. (στο 750άρι της Corsair)
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αλλάξεις ανεμιστήρι σε τροφοδοτικό, ακόμα και να γνωρίζεις 5 πράγματα.
StavrosD Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Είναι μπελάς από θέμα χρόνου μόνο. Αν έχεις βρει τον ανεμιστήρα που θα του βάλεις στις σωστές διαστάσεις, είναι ένα τέταρτο δουλειά σύνολο. Όταν είχα αλλάξει στο προηγούμενο τροφοδοτικό τους ανεμιστήρες (enermax 365watt) δεν το αποσύνδεσα καν από την μητρική και τις συσκευές, μόνο το ρεύμα έβγαλα. SOS! Πριν το ανοίξεις, αποσύνδεσε το ρεύμα μόνο και πάτα το "ON" στο κουτί του υπολογιστή ώστε να αποφορτιστούν οι πυκνωτές του.
SMARTYN89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ok, να ρωτήσω κ κατι αλλο, πολυ ασχετο με spu/mobo. Οσο αναφορα τις μνημες RAM (ddr3-triple channel), για τα games τι ειναι πιο σημαντικο, το cas latency (CL) ή τα ΜΗz? πχ μου εχει γυαλίσει αυτό το G.Skill 6GB DDR3-1600 Ram Kit με 6-7-6-18 στα 159Ευρω αλλα υπαρχει και το G.Skill 6GB DDR3-2000 Ram Kit με 9-9-9-24 στα 155 Ευρώ. άρα τί διαλέγω, 2000ΜΗz 9-9-9-24 ή 1600MHz 6-7-6-18 ?
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Και 1333άρες να πάρεις, διαφορά δεν παίζει να δεις με γυμνό μάτι.
SMARTYN89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Είναι μπελάς από θέμα χρόνου μόνο.Αν έχεις βρει τον ανεμιστήρα που θα του βάλεις στις σωστές διαστάσεις, είναι ένα τέταρτο δουλειά σύνολο. Όταν είχα αλλάξει στο προηγούμενο τροφοδοτικό τους ανεμιστήρες (enermax 365watt) δεν το αποσύνδεσα καν από την μητρική και τις συσκευές, μόνο το ρεύμα έβγαλα. SOS! Πριν το ανοίξεις, αποσύνδεσε το ρεύμα μόνο και πάτα το "ON" στο κουτί του υπολογιστή ώστε να αποφορτιστούν οι πυκνωτές του. Ευχαριστώ πολύ, αλλα τη τελευταία φορα που πειραματίστηκα έκαψα επεξεργαστη-μητρικη κ κατι αλλο που δ θυμαμαι. Κ καψαν κ αλλο ενα επεξεργαστη στο καταστημα που το πηγα να δουν τι εγινε (χαχαχαχχα!). Καλυτερα με το ετοιμο προιον, μα και ν'αλλαξεις καλο ανεμηστ δινεις τα εξτρα λευτα κ παιρνεις ενα καλυτερο (η δικαιολογια του δειλου/τεμπελη).. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:10 ---------- Και 1333άρες να πάρεις, διαφορά δεν παίζει να δεις με γυμνό μάτι. Φαντάζομαι.. Το ίδιο λες κ για τα c.l. phanispal? (Δηλαδη λιγο πολυ games-ram οχι και μεγαλη σχεση ε..) παντως πρεπει να διαλεξω!
StavrosD Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Για τις μνήμες που λες πρέπει να έχεις υπομονή. Αυτές τις μνήμες τις περιμένω από την περασμένη εβδομάδα. Είχα πάρει τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα και μου είπαν θα έχουν από δευτέρα. Κάνω την παραγγελία το Σάββατο. Παίρνω τηλέφωνο την δευτέρα το απόγευμα να δω πότε θα έρθει η παραγγελία και μου λένε ότι δεν είναι διαθέσιμες και θα έρθουν σε 2 εβδομάδες, οπότε ακύρωσα την παραγγελία. Βλέπω όμως στο site ότι είναι διαθέσιμες και ξαναπαραγγέλνω χτες το πρωΐ. Το μεσημέρι μου στείλαν mail ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα (δεν μου διευκρινήσαν σε τι , είχα παραγγείλει και άλλα).
SMARTYN89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Πανε οι μνημες χαχα τελειωσαν... Λες να ξαναρθουν φθηνοτερες? .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.