Προς το περιεχόμενο

Format και αρχεία σε άλλο δίσκο

mihachris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, σκέφτομαι να κάνω επανεγκατάσταση των Windows αλλά δεν θα πειράξω τον άλλο σκληρό. Όμως εκεί έχω εγκατεστημένα μερικά προγραμματάκια και δεν θυμάμαι εάν θα εξακολουθούν να λειτουργούν μετά το format ή θα υπάρχουν απλά τα αρχεία τους αλλά δεν θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Ας μου απαντήσει κάποιος.

Δημοσ.

Συνήθως τα προγράμματα που έρχονται με installer θέλουν επανεγκατάσταση μετά από format. Αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο, εξαρτάται απ το πρόγραμμα.

Δημοσ.
Λοιπόν, σκέφτομαι να κάνω επανεγκατάσταση των Windows αλλά δεν θα πειράξω τον άλλο σκληρό. Όμως εκεί έχω εγκατεστημένα μερικά προγραμματάκια και δεν θυμάμαι εάν θα εξακολουθούν να λειτουργούν μετά το format ή θα υπάρχουν απλά τα αρχεία τους αλλά δεν θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Ας μου απαντήσει κάποιος.

αντίγραψέ τα σ' ένα φλασάκι, και τρέξε τα exe από εκεί, για να δεις αν είναι κανένα τους portable (χλωμό)

Δημοσ.

ναι, τρεξ' τα εσύ απ' το φλασάκι, και δεν ξες - μπορεί να σου ΠΡΟΚΥΨΕΙ κανένα τους portable

(εκτός κι αν είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ΟΛΑ δεν είναι portable.

Εμένα με διάφορα μου έχει τύχει στην πορεία ν' ανακαλύψω ότι ΗΤΑΝ, ενώ νόμιζα τ' αντίθετο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...