therock Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Επειδη εχω φακελο με μεγαλο αριθμο archive και συνηθως δεν τα αποσυμπιεζω αμεσα για να τα κραταω συμπιεσμενα, με ενδιαφερει καποια εφαρμογουλα που τα σκαναρει και καταγραφει σε λιστα ποι θελουν κωδικο για να ανοιξουν. Το μονο που βρηκα απο δικο μου ψαξιμο ειναι ενα που ψαχνει αρχεια office και zip αλλα τα περισσοτερα που εχω ειναι rar καθως και εχω και μερικα 7zip που δεν υποστηριζονται απο την εφαρμογη που ανεφερα. http://lastbit.com/findpassword/default.asp
parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Κάπως εξειδικευμένο αυτό που ψάχνεις, ίσως και να μην υπάρχει κάτι έτοιμο. Θα μπορούσες να σκαρώσεις ένα batch file που να κάνει αυτό που θες, με τη βοήθεια του CLI εκτελέσιμου του 7-Zip (7z.exe) που δίνει πληροφορίες για τα archives με τα κατάλληλα switches: >C:\Temp>"c:\Program Files\7-Zip\7z.exe" l -slt test-nopass.zip | find "Method" Method = Store >C:\Temp>"c:\Program Files\7-Zip\7z.exe" l -slt test-zipcrypto.zip | find "Method" Method = ZipCrypto Store >C:\Temp>"c:\Program Files\7-Zip\7z.exe" l -slt test-aes256.zip | find "Method" Method = AES-256 Store Θέλει λίγη δουλίτσα όμως στο parsing του output, διότι: 1. Το output της παραπάνω εντολής είναι πολλαπλών γραμμών, μία για κάθε αρχείο που περιέχει το κάθε archive 2. Δε γνωρίζω αν η τιμή "Store" (που τυπώνεται ως "Method" κρυπτογράφησης του αρχείου σε αρχεία ZIP και 7z χωρίς password) είναι universal και για τα άλλα formats, π.χ. για το RAR. Αν δηλαδή ο έλεγχος για το encryption μπορεί να γίνει μόνο τσεκάροντας γι' αυτήν την τιμή ή όχι. Δεν έχω και κάποιο password-protected RAR για να δοκιμάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.