Προς το περιεχόμενο

Αγορα HDMI

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ον) δε μας λες για τι δουλεια το θελεις

2ον) αν θελεις να το συνδεσεις σε μια TV που εχει HDMI εισοδο τοτε κοιτας λαθος καλωδιο,

γιατι το φορητο σου εχει εξοδο HDMI, αρα πας για αυτο: ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI-HDMI 2M

Δημοσ.
1ον) δε μας λες για τι δουλεια το θελεις

2ον) αν θελεις να το συνδεσεις σε μια TV που εχει HDMI εισοδο τοτε κοιτας λαθος καλωδιο,

γιατι το φορητο σου εχει εξοδο HDMI, αρα πας για αυτο: ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI-HDMI 2M

1) το θελω για συνδεση σε οθονη σταθερου υπολογιστη ( δεν ειναι HDMI) ... και να το συνδεσω σε μια τηλεοραση HDMI, που δεχεται και καωδια που δεν ειναι HDMI

Δημοσ.

Με το καλωδιο που εβαλες δε περνα ο ηχος απο εκει, θα θελεις και αλλο.

Με το καλωδιο που εβαλα εγω, περναει ο ηχος.

Με το καλωδιο που εβαλες, δεν κανει για το φορητο σου.

Αυτο που θελεις να κανεις δεν εχει καμια σχεση με αυτα που εγραψες στο ποστ σου.

Δεν εχει νοημα να ενωσεις το pc σου με την οθονη με καλωδιο DVI-D σε HDMI, ή το

ενα θα διαλεξεις ή το αλλο. Η ποιοτητα θα ειναι ιδια. Την διαφορα στην ειπα παραπανω.

Δημοσ.
Με το καλωδιο που εβαλες δε περνα ο ηχος απο εκει, θα θελεις και αλλο.

Με το καλωδιο που εβαλα εγω, περναει ο ηχος.

Με το καλωδιο που εβαλες, δεν κανει για το φορητο σου.

Αυτο που θελεις να κανεις δεν εχει καμια σχεση με αυτα που εγραψες στο ποστ σου.

Δεν εχει νοημα να ενωσεις το pc σου με την οθονη με καλωδιο DVI-D σε HDMI, ή το

ενα θα διαλεξεις ή το αλλο. Η ποιοτητα θα ειναι ιδια. Την διαφορα στην ειπα παραπανω.

τι εννοεις δεν θα περναει ο ηχος ; αφου το λαπτοπ θα βγαζει ηχο :S ! Τεσπα, επειδη η οθονη του σταθερου δν εχει HDMI ποιο καλωδιο θα μου προτεινες ; Η μια υποδοχη να ειναι μονο HDMI.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλησπέρα.

Έχω το εξής πρόβλημα.Συνδεσα το PC μου με καλωδιο HDMI με μια LCD Sony που εχω.Ολα καλα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ηχο απο την TV,αλλα μονο απο τα ηχεία του PC.Ξερει κανεις πως να κανω να βγαινει ο ηχος απο τα ηχεια της ΤV

Δημοσ.
Kαλησπέρα.

Έχω το εξής πρόβλημα.Συνδεσα το PC μου με καλωδιο HDMI με μια LCD Sony που εχω.Ολα καλα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ηχο απο την TV,αλλα μονο απο τα ηχεία του PC.Ξερει κανεις πως να κανω να βγαινει ο ηχος απο τα ηχεια της ΤV

Πρέπει να συνδέσεις την έξοδο ήχου του pc με την είσοδο ήχου στη TV. Λογικά πίσω από την TV πρέπει να έχει μια υποδοχή Audio in. Θα χρειαστείς ένα διπλό jack 3.5 αρσενικό και από τις δυο πλευρές, και θα βάλεις τη μια άκρη στο pc (εκεί που λογικά έχεις τα ηχεία του pc) και την άλλη άκρη στην υποδοχή audio in της TV.

Δημοσ.
Kαλησπέρα.

Αμα η συνδεση ειναι hdmi σε hdmi, πηγαινε ιδιοτητες ηχου ->συσκευη αναπαραγωγης -> hdmi ή spidf ή ψηφιακη ...... -> δεξι κλικ -> ορισμος προεπιλεγμενης συσκευης.

Καπως ετσι ειναι, αν δεν βρεις ακρη πες μας, τι καρτα γραφικων? τι λειτουργικο?

Δημοσ.
Αμα η συνδεση ειναι hdmi σε hdmi, πηγαινε ιδιοτητες ηχου ->συσκευη αναπαραγωγης -> hdmi ή spidf ή ψηφιακη ...... -> δεξι κλικ -> ορισμος προεπιλεγμενης συσκευης.

Καπως ετσι ειναι, αν δεν βρεις ακρη πες μας, τι καρτα γραφικων? τι λειτουργικο?

Έτσι όμως θα πρέπει κάθε φορά να το αλλάζει εάν δεν χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη tv για οθόνη.

Αν την χρησιμοποιεί για μόνιμη οθόνη του υπολογιστή, τότε συμφωνώ με την δική σου λύση.

Αν όχι, τότε ίσως είναι καλύτερα να βάλει ένα διπλό ανταπτοράκι στο audio out του υπολογιστή ώστε να έχει ήχο από όπου θέλει κάθε φορά.

Δημοσ.
Η ποιότητα ήχου είναι η ίδια και στις 2 περιπτώσεις ή έχει καμιά σημαντική διαφορά;

Στις ταινίες έχω την εντύπωση πως με την ψηφιακή σύνδεση ο ήχος είναι πιο ρεαλιστικός.

Για τους υπόλοιπους ήχους δεν γνωρίζω να σου πω.

Δημοσ.
Η ποιότητα ήχου είναι η ίδια και στις 2 περιπτώσεις ή έχει καμιά σημαντική διαφορά;

Εξαρτατε απο την tv που εχεις? αν μπορει να παιξει dts π.χ. με το hdmi θα παιζει και σιγουρα η διαφορα θα ειναι τεραστια απο την αναλογικη συνδεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...