tempo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 θα ήθελα να σας παρουσιάσω το νέο μου site http://www.24gr.gr και φυσικά να διαβάσω τα σχόλια σας για αυτό (θετικά ή αρνητικά) το site περιέχει δημοσκοπήσεις με θέματα απο την επικαιρότητα και τις δραστηριότητες μας. Τι μπορείτε να κάνετε στο site; 1) μπορείτε να ψηφίσετε σε όποια ή και σε όλες τις δημοσκοπήσεις διαμορφώνοντας με την ψήφο σας το αποτέλεσμα. Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι απλούστατη και ανώνυμη. 2) μπορείτε να αφήσετε κάποιο σχόλιο για τον λόγο που σας οδήγησε να επιλέξετε τι θα ψηφίσετε. Με τον τρόπο αυτό η ψηφοφορία είναι χρήσιμη (για παράδειγμα εάν υπάρχει μια ψηφοφορία σύγκρισης ανάμεσα σε 2 προϊόντα - playstation3 και xbox360 - κάποιος χρήστης που θα την δει και θα διαβάσει τα σχόλια θα μπορέσει να βγάλει συμπεράσματα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε παιχνιδομηχανής). 3) μπορείτε μέσω μια απλής φόρμας και ανώνυμα να μας στείλετε την δική σας ψηφοφορία που θέλετε να δημοσιευθεί (εδώ θέλω την βοήθεια σας κυρίως σε ψηφοφορίες απο τον καλιτεχνικό χώρο που δεν τα πάω πολύ καλα!) ο κάθε επισκέπτης έχει το δικαίωμα να ψηφίσει σε κάθε δημοσκόπηση 1 φορά (για να δοκιμάσω μερικά πραγματάκια ίσως προσωρινά να μπορεί να ψηφίζει 1 φορά κάθε ημέρα σε κάθε δημοσκόπηση) πιστεύω ότι η ιδέα ενός site με δημοσκοπήσεις είναι καλή διότι δίνει στους χρήστες-επισκέπτες το δικαίωμα έκφρασης ενώ παράλληλα μέσω των σχολίων μπορούν να καταγράψουν ή να αντλήσουν χρήσιμα συμπεράσματα. Περιμένω γνώμες και σχόλια λοιπόν..... για την εμφάνιση για το περιεχόμενο αν θέλετε να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι αν έχετε κάποιο πρόβλημα (πχ κάτι δεν εμφανίζεται καλά ή δεν λειτουργεί και οτιδήποτε άλλο κρίνετε εσείς. ευχαριστώ πολύ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=307864
tempo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=307864 σωστός φίλε μου, άλλα όπως βλέπεις η σελίδα έχει αλλάξει εντελώς - σχεδιασμό,αντικείμενο κλπ
tempo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 κανείς μια άποψη;;; πείτε μου σχεδιαστικά σας άρεσε; θα ξαναγυρνούσατε στο site για μια 2η και 3η επίσκεψη; πως σας φαίνεται η ιδέα των δημοσκοπήσεων;
isay Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 κανείς μια άποψη;;; πείτε μου σχεδιαστικά σας άρεσε; θα ξαναγυρνούσατε στο site για μια 2η και 3η επίσκεψη; πως σας φαίνεται η ιδέα των δημοσκοπήσεων; Tempo σχεδιαστικά και γραφιστικά μου αρέσει η σελίδα σου (αν και διαφωνώ με τα μεγάλα κομμάτια), αλλά ειλικρινά δεν βρίσκω λόγο να είμαι επαναλαμβανόμενος επισκέπτης. Σε ένα site, οι δημοσκοπήσεις κρατούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη, αλλά ένα site μόνο με δημοσκοπήσεις ... δεν στέκεται. Έχεις ένα δυνατό domain, προσπαθησε να βρεις τρόπους να το αξιοποιήσεις.
bluesattack Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Tempo σχεδιαστικά και γραφιστικά μου αρέσει η σελίδα σου (αν και διαφωνώ με τα μεγάλα κομμάτια), αλλά ειλικρινά δεν βρίσκω λόγο να είμαι επαναλαμβανόμενος επισκέπτης. Σε ένα site, οι δημοσκοπήσεις κρατούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη, αλλά ένα site μόνο με δημοσκοπήσεις ... δεν στέκεται. Έχεις ένα δυνατό domain, προσπαθησε να βρεις τρόπους να το αξιοποιήσεις. +1 Φιλε μου , και βαλε μερικες ειδησεις , τεχνολογικα νεα , κατι...και ας εχει ως κυριο θεμα τις δημοσκοπησεις αν αυτο επιθυμεις.. Σχεδιαστικα μου αρεσει , ευχαριστο στο ματι , σιγουρα παιρνει και αλλες ''πινελιες''
tempo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Tempo σχεδιαστικά και γραφιστικά μου αρέσει η σελίδα σου (αν και διαφωνώ με τα μεγάλα κομμάτια), αλλά ειλικρινά δεν βρίσκω λόγο να είμαι επαναλαμβανόμενος επισκέπτης. Σε ένα site, οι δημοσκοπήσεις κρατούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη, αλλά ένα site μόνο με δημοσκοπήσεις ... δεν στέκεται. Έχεις ένα δυνατό domain, προσπαθησε να βρεις τρόπους να το αξιοποιήσεις. ευχαριστώ, χαίρομαι που αρέσει ως εμφάνιση. επίσης και εγώ πιστεύω ότι το domain είναι αρκετά καλό, μικρό και πολύ εύκολο να το θυμάται κανείς. τώρα σχετικά με το περιεχόμενο, έχει κάποιο δίκιο άλλα αυτό που θέλω να κάνω τελικά είναι το εξής: να φτιάξω δημοσκοπήσεις που το αποτέλεσμα τους να βοηθάει κάποιον χρήστη-επισκέπτη με 2 τρόπους. 1ον) βλέποντας τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης να βγάζει κάποια πρώτα συμπεράσματα (πχ σε μια δημοσκόπηση "προτιμάτε επεξεργαστή INTEL ή AMD;" αν κάποιος δει να έχει λάβει ο INTEL 80% τότε λογικά καταλαβαίνει ότι ο INTEL είναι καλύτερος (η κοινή γνώμη αυτό ψήφισε) 2ον) με την προσθήκη σχολίων και απαντήσεων που ακολουθούν κάθε ψηφορορία να μπορεί να δει τους λόγους, τα πλεονεκτήματα των INTEL και τα μειονεκτήματα των AMD που οδήγησαν τους ψηφοφορους να ψηφίσουν υπέρ των INTEL έτσι το φαντάζομαι και αυτό θα προσπαθήσω να πετύχω. Φυσικά σε αυτό χρειάζεται η ενεργή συμμετοχή των χρηστών η οποία "εμφανίζεται" σιγά-σιγά....
tempo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Απο σήμερα πρόσθεσα μια νέα δυνατότητα στο site που νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όλους τους χρήστες-επισκέπτες. Την δυνατότητα της αξιολόγησης προϊόντων απο τους ίδιους τους επισκέπτες. πχ υπάρχει η αξιολόγηση του παιχνιδιού fifa10. Ο κάθε χρήστης μπορεί εύκολα και απλά να βαθμολογήσει το παιχνίδι και μάλιστα την κάθε κατηγορία που αφορά το παιχνίδι (γραφικά, ήχος, gameplay κα) ξεχωριστά. Έτσι (και με την ελπίδα ότι οι χρήστες θα καταθέτουν την γνώμη τους και την βαθμολογία τους) θα μπορεί να δημιουργηθεί μια αξιολόγηση για το παιχνίδι που θα στηρίζετε στην ψήφο του απλού χρήστη και επομένως θα είναι έγκυρη. Καλό είναι (όχι απαραίτητο) ο κάθε χρήστης να τοποθετεί και σχόλια σχετικά με τις αξιολογήσεις του (πχ ότι του άρεσε ιδιαίτερα ο ήχος κλπ). προς το παρόν έχω βάλει για αξιολόγηση μόνο το fifa 10 άλλα σύντομα θα υπάρχουν και άλλα προϊόντα απο όλους τους χώρους (πχ τηλεοράσεις,συσκεύες,αυτοκίνητα,βιβλία κλπ) ευχαριστώ πολύ για την στήριξη
johnny21a Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Φιλε μου το site σου ειναι αρκετα ομορφο αλλα σαν χρηστης δεν βλεπω τον λογο να το επισκεπτομαι συχνα. Καλυτερα να προσανατολιστεις σε κατι αλλο γιατι θα δεις οτι δεν θα τραβηξει ετσι... Και επισης θα δεις οτι οσο περναει ο καιρος θα ειναι πιο κουραστικο και δυσκολο να το ανανεωνεις, ειδικα αν το κανεις μονος σου και στον ελευθερο χρονο σου μονο τοτε το περιεχομενο δε θα ειναι αρκετο για να προσελκυσεις κοινο
tempo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 γιατί το λες αυτό φίλε μου; εγώ βλέπω απο τα λίγα στατιστικά που έχω ως τώρα (περίπου 20 ημέρες που το site είναι up) ότι οι επισκέπτες αυξάνονται. Πιστεύω ότι τώρα με την νέα ενότητα των αξιολογήσεων απο τους χρήστες να υπάρξει και νέος αριθμός επισκεπτών που θα ενδιαφέρονται για αυτήν την δυνατότητα. Σίγουρα πάντως κάθε αρχή και δύσκολη, εγώ φροντίζω να το ενημερώνω όσο μπορώ άλλα απο ένα σημείο και μετά...θα πάρει τον δρόμο του..... ευχαριστώ πάντως. ΥΓ: θα ήθελα κάποιος να ψηφίσει στην δημοσκόπηση του fifa10 έστω και δοκιμαστικά για να μου πει αν όλα είναι οκ!
johnny21a Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Στην αρχη θα εχεις καποιες επισκεψεις απο περιεργεια του κοινου, αλλα θα δεις οτι λιγοι θα ειναι αυτοι που μπαινουν και θα αφιερωνουν χρονο να συμμετεχουν σε μια δημοσκοπηση για χαρη της δημοσκοπησης και μονο... Και επισης αυτο που λες οτι θα παρει τον δρομο του ειναι εντελως λαθος αντιμετωπιση, αν δεν το κυνηγας ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα παρει τον κατηφορο μονο...
tempo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 φίλε johnny21a δεν είπα απλά ότι θα πάρει τον δρόμο του άλλα....ότι: "Σίγουρα πάντως κάθε αρχή και δύσκολη, εγώ φροντίζω να το ενημερώνω όσο μπορώ άλλα απο ένα σημείο και μετά...θα πάρει τον δρόμο του....." αυτό και μόνο σημαίνει ότι θα το ανανεώνω και θα το κυνηγάω συνέχεια. Μην ξεχνάς ότι το site υπάρχει μόνο 20 ημέρες περίπου και τα στατιστικά επισκεψιμότητας και τα σχόλια είναι πολύ ικανοποιητικά. Άλλωστε όπως βλέπεις έβαλα και την δυνατότητα αξιολογήσεων προϊόντων ως νέα δυνατότητα και θα ακολουθήσουν και άλλα. ίσως έχεις δίκιο άλλα εγώ είμαι αισιόδοξος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.