Rackalmusic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Θα μπω κατευθείαν στο θέμα..Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω την αναγραφόμενη κάρτα γραφικών και έχω περάσει τους drivers 56.72 είπα λοιπόν αφού έχω internet δεν κατεβάζω καμία version πιο καινούρια; Αφού άνοιξα τον φίλο μου τον γουγλι βρήκα στην επίσημη σελίδα της NVIDIA υπάρχουν οι 175.19 WHQL Όταν όμως τους βάζω μετά το restart έχω μια απαίσια εικόνα με ανάλυση 800x600 και χρώματα 4 bit why???(δεν μπορώ να κάνω καμία αλαγή) Τεσπα μην τα πολύλογο πέρασα τους 91.31 (http://www.softwarepatch.com/utilities/nvidia-geforce-fx-5200.html) όλα οκ όλα τραλαλά… Καθώς όμως μπήκα σε ένα game να παίξω παρατήρησα ότι κινείτε καρέ καρέ (άντε βγάλε άκρη τώρα)… Ξέρει κανείς τι παίζει με τους 175.19 και γτ οι 91.31 αφού είναι οκ με πηγαίνουν καρέ καρέ;; Υ.Γ αν το topic είναι σε λάθος κατηγόρια παρακαλώ κάντε του μεταφορά
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Έτσι από περιέργεια.. με ποιο game τη δοκίμασες;
Rackalmusic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 metin2.... world of warcraft ... Και me Second Life (αν και δεν ειναι στην κατηγορια των παιχνιδιων)
liopyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Aφού στα άνοιξε κιόλας η συγκεκριμένη, πάλι καλά να λες...
paylidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 ρε μην τον αποπαιρνετε κατευθειαν... δεν εχουν ολοι διαστημικα pc. Πιο πριν επαιζαν κανονικα αυτα φιλε;
liopyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Από την αρχαιολογία που κατά λάθος έχει γλυτώσει την ανακύκλωση, μέχρι τα διαστημικά Pc υπάρχει μία κάποια διαφορά ε. Ειδικά όταν μιλάμε για gaming...
Rackalmusic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 ζητω συγνωμη που δεν μπορω να εχω μια παιχνιδομηχανη.. με τους 56.72 δεν εχω κανενα προβλημα και μαλιστα παιζω με full γραφικα με ολα τ αλλα τ update εχω προβλημα και τα βλεπω καρε καρε οπως ειπα... Το θεμα ειναι οτι ολα καλα με τα games δεν εχω προβλημα να μεινω με τους 56.72... Απλα εχω προβλημα στα animation που κανω create για το sl χρειαζομαι κανουριους .. Με τους 91.31 στα animation δεν εχω προβλημα αλλα εχω στα games.. Με τους 175.19 WHQL εχω προβλημα σε ολα και αν τους κρατησω στα ματια Ελπιζω να εγινα λεπτομερεστατος.... Υ.Γ. 7 χρονια με αυτη τη καρτα και 3 χρονια συνεχομενα στο world of warcraft παιζω παρα πολυ καλα, για πιο λογο να αλαξω pc ή κάρτα;
liopyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Εχμ, το "πάρα πολύ καλά" είναι κάπως υποκειμενικό. Anyway, αν εσένα σε καλύπτει, εμάς μας περισσεύει...
Rackalmusic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Καθόλου υποκειμενικό και το εννοω.. Αλλα εχω μια περιεργεια.. Εδω θα συζητησουμε αν με καλύπτει η καρτα που εχω ή θα δουμε γτ δεν παιζει με τους αλλους drivers ή παιζει εν μερη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 είναι υποκειμενικό γιατί άλλο πολύ καλά θεωρείς εσύ και άλλο πχ εγώ (τέρμα settings σε 1920χ1200 με ΑΑ & AF) τώρα γιατί έχουν πρόβλημα δεν νομίζω να γνωρίζει κάποιος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.