kvgreco Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Γειά χαρά. Πήγα να κάνω αναβάθμιση στο bios στη παρακάτω μητρική από δισκέττα(γιά καλύτερα. Την τύφλα μου) ενώ μπορούσα να κάνω και μέσα από τα windows.(Είναι μιά μητρική με 478 socket, αλλά ddr2 μνήμες και pci-e!! Τη βρήκα και έτσι έστησα ενα κατεβαστήρι επειδή ειχα κανά δυο επεξεργαστες Prescott)) Έκανα ότι έλεγε αφού έγραψε bios και utility στη δισκέττα, κάνει επανεκκίνηση ξεκιναει η διαδικασία, γράφει το νεο bios ετσι τουλαχιστον πίστευω με τις μπάρες που ανέβαιναν μεχρι το 100% κανά δυό τρείς, μετα επανεκκινηση αλλά οθόνη γιοκ! Το σύστημα φαίνεται να μπαίνει κανονικά, ποντικι πληκτρολογιο αναβοσβήνουν αλλα εικόνα τίποτα. Μου έλεγε στις οδηγιες αν αποτυχει το φλασάρισμα να ξεκινησω απο την αρχη το συστημα με τη δισκέτα μεσα και να κρατω πατημενο το ctrl+home μέχρι να ακουσω 4 μπιπ.Μεγαφωνάκι βεβαια δεν εχει το σύστημα μου και το άφησα αφού είδα να σΒήνει το floppy.Αλλά πάλι δεν έδειξε εικόνα. Τι μπορώ να κάνω? Ψόφησε οριστικά? Όλα ακούγονται καλά. μόνο εικόνα δεν βλέπω. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523346
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μετά από κάθε BIOS update προτείνεται ένα Load Defaults. Δοκίμασε την κλασική λύση (πιάνει αρκετές φορές), ένα Clear CMOS.
kvgreco Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Τελικά ήταν πάρα πολύ απλό.Αλλά όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Το σύστημα μετά την αναβάθμιση γύρισε στις αρχικές ρυθμίσεις.Έτσι μπήκε η ρύθμιση και ενεργοποιήθηκε η onboard κάρτα γραφικών.Εγώ σαν το βόδι περίμενα να δω εικόνα από την έξοδο της ΑΤΙ! Μου ήρθε η φλασιά ξαφνικά άλλαξα το καλώδιο από την ΑΤΙ ατη κάρτα γραφικών της μητρικής και εγένετο φως! Καλά ρε παιδιά δεν έτυχε ποτέ σε κανένα αυτό, να μού το πεί να έχω τη προσοχή μου? Εν τω μεταξύ ήδη έχω παραγγείλει μιά ίδια μητρική από το eshop, την παραγγελία δεν την ακυρώνω εξ άλλου 50 euro κοστίζει.Άστη να υπάρχει. Κανονικά έπρεπε να το σκεφτώ, αλλά ομολογώ πως μιά ολόκληρη μέρα δεν μου περασε καν απο το μυαλό γιατί είχα ξεχάσει ότι η μητρική είχε πάνω κάρτα γραφικών δική της.
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Φακ.. κι εγώ δεν το πρόσεξα καθόλου.. :frown:
pcos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 τι να σας πω βρε παιδιά. εμενα δεν μου έχει τύχει. ίσως είναι θέμα μητρικής? ακόμα και onboard αν βάλω ως default πάντα βρίσκει και δίνει σήμα στην κανονική αν στην onboard δεν υπάρχει κάτι συνδεδεμένο. αν υπάρχει τότε ναι, αυτό συμβαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.