Προς το περιεχόμενο

Text wrap with css

sarakinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι και φίλες ... θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να δημιουργίσω μια "φόρμα" , ένα "πρότυπο" ή πεστε το όπως θέλετε σύμφωνα με το οποίο θα στοιχίζεται το κείμενο που γράφω...για να σας δώσω να καταλάβεται...έχω ένα content box στο οποίο θα υπάρχει κείμενο,το background του όμως έχει ένα σημείο πάνω από το οποίο δεν θέλω να περνάει κείμενο...πως μπορεί να γίνει αυτό?

Δημοσ.
Καλησπέρα φίλοι και φίλες ... θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να δημιουργίσω μια "φόρμα" , ένα "πρότυπο" ή πεστε το όπως θέλετε σύμφωνα με το οποίο θα στοιχίζεται το κείμενο που γράφω...για να σας δώσω να καταλάβεται...έχω ένα content box στο οποίο θα υπάρχει κείμενο,το background του όμως έχει ένα σημείο πάνω από το οποίο δεν θέλω να περνάει κείμενο...πως μπορεί να γίνει αυτό?

Κανενα παράδειγμα σε άλλο site έχεις βρει; Δεν κατάλαβα τι θες

Δημοσ.

1628hhk.jpg

Αυτή η εικόνα είναι φόντο σε ένα content box που έχω.Θέλω το κέιμενο να κάνει wrapping γύρω από αυτό το "λουλούδι" κάτω αριστερά,να μην πέφτει πάνω του δηλαδή,να σημειώσω ότι το "λουλούδι" είναι κομάτι του background και όχι άλλη εικόνα...

Δημοσ.

Αφού είναι στο background είναι λίγο περίεργη η φάση. Αν η θέση του κειμένου είναι καθορισμένη και σταθερή (δηλαδή δεν έχει scroll) θα έφτιαχνα ένα πίνακα (border=0) και θα έβαζα ένα κενό κελί εκεί που είναι η εικόνα σου. Αλλιώς μπορείς με CSS να κάνεις πατέντες αν και διαφωνω με τον επιπλέον κώδικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...