cnkostas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 το εχω βαλει στο συστημα μου δουλευει αλλα δεν εχω σπασει ακομα κωδικο.. το εχει κανει καποιος???ας βοηθησει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Eχεις διαβασει το Manual,ακολουθησες την οδηγιες και δουλευει? Φανταζομαι δεν προσπαθεις σε καποιο δικτυο με wpa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cnkostas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 ναι μου δουλευει μια χαρα...ειδη το δοκιμαζω στο δικο μου δικτυο περιμενο να καταιβασει τα ivs και να σπασω το κωδικο...οστοσο δε μπορω να περασω το patch για το injection για να επιταχυνω την ολη διαδικασια της καρτας δικτυου μου ξερεις κατι γι'αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Για να μαζευτούν γρήγορα πρέπει να υπάρχει αρκετό traffic μεταξύ του router και του υπολογιστή. Εσύ λογικά δεν δημιουργείς traffic με κάποιον άλλον υπολογιστή ώστε να μαζέψεις πακέτα. Εάν έχεις δεύτερο υπολογιστή δημιούργησε traffic με αυτόν και άσε αυτόν που έχεις να καταγράφει. Αυτή είναι η πιο απλή λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Aποφασισε...Δεν δουλευει γενικως ή απλα δεν δουλευει το injection και ειναι αργο? Απο το πρωτο σου post,το συμπερασμα εινια πως δεν δουλευει και τωρα λες πως δουλευει κανονικα στο δικο σου δικτυο. Για το injection θα πρεπει να ψαξεις drivers για την καρτα που εχεις ωστε να δουλεψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cnkostas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 ειδη το airodump-ng κανει συλογη πακετων... παω να του κανω fake επιθεση για ποιο γρηγορη συλογη και μου γραφει root@kostas-laptop:/home/kostas# aireplay-ng -1 600 -e kostas -a 56:FE:23:A6:C3:DA -h 00:24:2C:A6:CE:DA mon0 The interface MAC (00:15:AF:55:42:95) doesn't match the specified MAC (-h). ifconfig mon0 hw ether 00:24:2C:A6:CE:DA 15:42:04 Waiting for beacon frame (BSSID: 56:FE:23:A6:C3:DA) on channel 10 15:42:14 No such BSSID available. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις -3 attack mode να δεις αν δουλεύει? Εννοώ δεν σου δουλεύει κανένα attack mode ή μονο αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cnkostas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 κανενα......... δες και αυτο root@kostas-laptop:/home/kostas# aireplay-ng --fakeauth 0 -e 00:24:2C:A6:C3:DA -a 56:FE:23:A6:C3:DA mon0 No source MAC (-h) specified. Using the device MAC (00:15:AF:55:42:95) 16:14:36 Waiting for beacon frame (BSSID: 56:FE:23:A6:C3:DA) on channel 11 16:14:46 No such BSSID available. τι κανω λαθος????????? το airdump-ng που γραφει τα ivs μου δινει BSSID 56:FE:23:A6:C3:DA STATION 00:24:2C:A6:C3:DA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 15:42:04 Waiting for beacon frame (BSSID: 56:FE:23:A6:C3:DA) on channel 10 16:14:36 Waiting for beacon frame (BSSID: 56:FE:23:A6:C3:DA) on channel 11 Διαβάζεις όλα τα channel ????? Σε ποιο channel είναι το δικτυό σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cnkostas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 στο 10 ειναι εχω 2 παραθυρα με το airdump-ng to ena kanei skan στα καναλια και το αλλο γραφει δτο 10 το δικτυο που θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 δες τα εξής 1)στην airmon-ng δήλωσε συγκεκριμένο channel 2)στη airdump-ng δήλωσε συγκεκριμένο channel 3)έχε ένα παράθυρο airdump-ng που θα καταγράφει και ξαναδοκίμασε Θα ξαναπώ οτι αν δεν υπάρχει κανονικό traffic και το airodump δεν ακούει και πολλά χρεάζεται χρόνος για ποιοτικά δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cnkostas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 στην airmon-ng δήλωσε συγκεκριμένο channel πως? airmon-ng Interface Chipset Driver wlan0 Atheros ath5k - [phy0] airmon-ng start wlan0 Interface Chipset Driver wlan0 Atheros ath5k - [phy0] mon0 Atheros ath5k - [phy0] με το mon0 δουλευω συγκεκριμενο chanell πως βαζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 usage: airmon-ng <start|stop|check> <interface> [channel or frequency] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cnkostas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 απ'οτι εχω καταλαβει χρειαζετε και το inject για να δουλεψει το aireplay-ng εχω καταιβασει το patch για τη καρτα πωσ το περναω?? που εχει του drivers τησ καρτας να κανω την αλλαγη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Εγώ τις τελευταίες μέρες (πρότι έχω debian dualboot απο προπερσι) δοκίμασα πρωτη φορά. Αλλά όσες φορές κι αν δοκιμασα δεν καταφερα κατι. Με την απλή διαδικασία του airodump δεν μαζεύονται Packets. Εχω τρεξει αρκετές φορές aireplay (-1, -2, -3) και μια φορά πέτυχε και πηγε να γινει κατι. Συγκεκριμένα δεν θυμαμαι ποιο attack method είχα δοκιμάσει, αλλά μάζευε αστραπιαία packets, αλλά δεν αυξήθηκε καθόλου το #data. Δεν ξερω τι παίζει.... Χρησιμοποιώ kismet, airodump-ng, aireplay-ng με τη σειρά, και θελω να φτασω και στο aircrack αλλα μπα... Γνωρίζει κανεις τι μπορει να μην γινεται καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα