Προς το περιεχόμενο

ήχεια για υπολογιστή??

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θελω να παρω ενα set ηχειων για τον υπολογιστη μου αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω..Σκεφτομουνα τα z5500 αλλα διαβασα κατι posts που ανεφεραν προβληματα του στυλ οτι κλεινει το panel οτι δεν αναπαραγουν ηχο για κατι δευτερολεπτα, σβησιμο οθονης κλπ..και εχω αρχισει να το ξανασκεφτομαι..Εχετε καμια προταση??κατι καλυτερο απο τα z5500??οποιαδηποτε μαρκα και τιμη για να εχω περισσοτερεσ επιλογεσ...!!!:-) ;)

Δημοσ.

Κατ' αρχάς πες μας για τι χρήση τα θες κι ένα ανώτατο budget.

Τα Ζ-2300 που προτάθηκαν είναι πολύ καλή επιλογή, αλλά προτείνονται περισσότερο για μουσική, παρά για ταινίες.

Δημοσ.
logitech z-2300 τα εχω, οτι καλυτερο στα 2+1 και καλη τιμη.

thanks! περιμενω και αλλεσ αποψεις!! ΑΑ και καμια προταση για καρτα ηχου..εξωτερικη ή εσωτερικη??θα θελα μια αρκετα καλη σε περιπτωση που βαλω και γερα ηχεια!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:27 ----------

Κατ' αρχάς πες μας για τι χρήση τα θες κι ένα ανώτατο budget.

Τα Ζ-2300 που προτάθηκαν είναι πολύ καλή επιλογή, αλλά προτείνονται περισσότερο για μουσική, παρά για ταινίες.

Και τα δυο!!! Δεν υπαρχουν ηχεια να ανταποκρινονται και στισ 2 αναγκες?? Ταινιες βλεπω μονο απο το pc..και μουσικη μονο απο κει..Η τηλεοραση και το ραδιο ανοιουν αραια και που!!!

Δημοσ.
Και τα δυο!!! Δεν υπαρχουν ηχεια να ανταποκρινονται και στισ 2 αναγκες?? Ταινιες βλεπω μονο απο το pc..και μουσικη μονο απο κει..Η τηλεοραση και το ραδιο ανοιουν αραια και που!!!

εξαρτάται τι ταινίες βλέπεις.....αν είναι avi 700mb τότε δεν έχει 5.1 κανάλια ήχο αλλά 2-2.1 οπότε καλύτερα να πάρεις ένα σετ 2.1...

Εγώ εδώ και χρόνια είχα κάτι 4.1 και τώρα έχω τα z-2300....πολύ καλά ηχεία με πολύ δύναμη, απλά δεν ακούς ήχο από πίσω σου.....

Όσο για κάρτα ναι να βάλεις μια και μιας και διαθέτεις τόσο budget (που θα αγόραζες τα 5500) πάρε μια asus xonar...

α! σε ενδιαφέρει καθόλου το gaming? γιατί για εμένα εκεί είναι το μόνο που αξίζει ο surround ήχος....

Δημοσ.
εξαρτάται τι ταινίες βλέπεις.....αν είναι avi 700mb τότε δεν έχει 5.1 κανάλια ήχο αλλά 2-2.1 οπότε καλύτερα να πάρεις ένα σετ 2.1...

Εγώ εδώ και χρόνια είχα κάτι 4.1 και τώρα έχω τα z-2300....πολύ καλά ηχεία με πολύ δύναμη, απλά δεν ακούς ήχο από πίσω σου.....

Όσο για κάρτα ναι να βάλεις μια και μιας και διαθέτεις τόσο budget (που θα αγόραζες τα 5500) πάρε μια asus xonar...

α! σε ενδιαφέρει καθόλου το gaming? γιατί για εμένα εκεί είναι το μόνο που αξίζει ο surround ήχος....

ΩΩΩ φιλε μου παλι καλα που το ανεφερες...Εννοειται gaming περισσοτερο απο ταινιες...!!Τα αγαπημενα ειναι crysis, call of duty, halo, far cry, rainbow six, lara croft..γενικα με οπλα και τετοια...οποτε θα θελα να ακουγεται αρκετα καλα!!ouff!!προβληματιζομαι!!

Δημοσ.

Εξαρτάται απο το τι ακριβώς ζητάς.

Αν θέλεις ξερό ήχο και μπόλικο μπάσο χωρίς ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του πάνε στα κλασικά ζ5500 που είναι σταθερή αξία για την τιμή τους(μην σε απασχολούν τα προβλήματα που εμφανίζει σε κάποιος, αν δεν σου αρέσει κάτι τα γυρνάς πίσω). Από την άλλη αν σε ενδιάφερει να ακούς και λίγο μουσική και γενικά αν θέλεις ποιο ποιοτικό ήχο με ποιο ζωντανό και χωρίς υπερβολές μπάσο(για τα δικά μου γούστα μπάσο) κοιτάς αλλού. Το πάν είναι αν αποφασίσεις να πάρεις 5.1 και όχι 2.1 να τα τοποθετήσεις σωστά στον χώρο για αληθινή 5.1 εμπειρία αλλίως είναι πεταμένα λεφτά και χίλιες φορές να πάρεις ένα ποιο ποιοτικό 2.1 σύστημα στα ίδια λεφτά. Εγώ επειδή δεν μπορούσα να πάω σε 5.1(λόγω της τοποθέτησης) κατέληξα σε 2.1(μετά απο 2 βδομάδες ψάξιμο) συγκεκριμένα στα razer mako τα οποία τα προτείνω ανεπιφύλακτα αν πας σε 2.1 τελικά(έχουν και ψευδο 5.1 ήχο). Φυσικά υπάρχουν και οι φτιαχτές λύσεις με ενεργά μόνιτορ ηχεία αν σε ενδιαφέρει πάρα πολύ η ποιότητα εκεί θέλει πολύ δουλεία για να βρεις αυτό που θέλεις διότι οι επιλογές είναι απεριόριστες.

Γενικά προτείνω απο 5.1 τα ζ5500

2.1: razer mako, ProMedia GMX A 2.1(φανταστικά με φοβερή ποιότητα στα λεφτά τους, αλλα το μόνο στοκ είναι αυτό στο πλαισιο) blue sky 2.1(δεν τα έχω ακούσει ποτέ αλλα τα reviews λένε τα καλύτερα.

και απο κατηγορία μονιτορ ενδεικτικά 1. σε συνδιασμό πάντα με κάποιο subwoofer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...