teddy4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ξέρει κανείς να προτείνει κανένα κινητό τιμής μέχρι 300ευρωπουλα για να διαβάζει κανείς pdf αρχεία χωρίς προβλήματα? επίσης με ενδιαφέρει να έχει ράδιο και να είναι αξιόπιστο λειτουργικά
euklidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ξέρει κανείς να προτείνει κανένα κινητό τιμής μέχρι 300ευρωπουλα για να διαβάζει κανείς pdf αρχεία χωρίς προβλήματα? επίσης με ενδιαφέρει να έχει ράδιο και να είναι αξιόπιστο λειτουργικά Lg gt505 στα 211 ευρω. Διαβαζει pdf, εχει ραδιο, wifi, ειναι 3g, ειναι touch, Γενικα παρα πολυ καλο για τα λεφτα του
teddy4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Lg gt505 στα 211 ευρω. Διαβαζει pdf, εχει ραδιο, wifi, ειναι 3g, ειναι touch, Γενικα παρα πολυ καλο για τα λεφτα του δεν με ενδιαφέρει το 3g , με ενδιαφέρει να διαβάζει pdf καθώς έχω συχνές μετακινήσεις και το χρειάζομαι. εχεις υπόψιν σου και κανένα άλλο?
paylidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ολα τα symbian Nokia (π.χ. 5800 που εχω εγω, ολα τα Ν series κ.α.) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:06 ---------- το lg που προτεινει ο φιλος ειναι επισης εξαιρετικο... (δεν ξερω γιατι αλλα τα χαιρομαι τα lg που αναπτυσσονται τοσο συντομα και ποιοτικα)
djngal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 εγω παντως με το n95 8gb που εχω, ναι μεν υποστηριζει pdf οπως και office αλλα στην οθονη που εχει, οποτε εχω προσπαθησει να διαβασω κατι τετοιο, δε μπορω να πω οτι ηταν και η πιο ξεκουραστη εμπειρια.... οποτε εχει σημασια και το μεγεθος της οθονης πιστευω...
teddy4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 τελικά μάλλον στο lg 505 καταλήγω γιατί διάβασα πολλά καλά λόγια γι αυτό το κινητό. Υπάρχει κάποιος που να το χει να μου πει εντυπώσεις σχετικά με την ευκολία αναγνωσης pdf αρχείων με σχεδιαγράμματα και text? Επισης με τη σύνδεση WiFi για ιντερνετ υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
euklidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 τελικά μάλλον στο lg 505 καταλήγω γιατί διάβασα πολλά καλά λόγια γι αυτό το κινητό. Υπάρχει κάποιος που να το χει να μου πει εντυπώσεις σχετικά με την ευκολία αναγνωσης pdf αρχείων με σχεδιαγράμματα και text? Επισης με τη σύνδεση WiFi για ιντερνετ υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Μολις δοκιμασα pdf και φαινονται μια χαρα. το wifi παιζει επισης παρα πολυ καλα για κινητο. Το κινητο για τα λεφτα του ειναι αστερι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.