skim045 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα σε ολο το forum. Θα ηθελα να ρωτήσω οτι αν θελεις να αλλάξεις μνήμες ή να προσθέσεις βάζεις τις μνήμες στα slots και τις αναγνωρίζει το σύστημα ή χρειάζετε κάτι άλλο??? Ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Χονδρικά ναι, έτσι γίνεται. Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις που είναι απαραίτητο να (απ)ενεργοποιήσεις κάποιες επιλογές στο BIOS, αλλά αυτό εξαρτάται απ' την περίπτωση. Πες μας αν θες τι έχεις στο μυαλό σου να σου πούμε.
skim045 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Εγω ρωτάω γιατί ενας φίλος μου είπε μήπως άλλαζα τις μνήμες στο pc του και επειδή δεν εχω κάνει κάτι τέτοιο ξανά γι'αυτό ρωτάω.
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Οκεικ.. έχε κατά νου τι παίζει (ποιο λειτουργικό χρησιμοποιεί, πόση μνήμη έχει ήδη, πόση θέλει να προσθέσει, ποια μητρική έχει) και αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα εδώ είμαστε.
skim045 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μιας και ανοιξα αυτο το threat(αν το γράφω σωστα) θα ήθελα να ρωτήσω τι ρόλο παίζουν τα timings ξέρω βέβαια οτι οσο πιο χαμηλά είναι τόσο το καλύτερο αλλα δεν ξέρω την ουσία τους.
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Αα μη μας απειλείς εμάς :Ρ (thread λέγεται, όχι threat) Πληροφορίες εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.