Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Βάλε λίγο σματζ ρε μ8, ένα σαντοου κάτι. Σοου μι σαμ σκιλζ.
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 πλάκα ΜΕ κανζ...έχεις δει τη σελίδα του σαπόρτ φόρουμ του; τον νικάρμυ πιο εύκολα τον διαβάζω
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 http://paintdotnet.forumer.com/viewtopic.php?f=16&t=25303 Tη καταστροφή φέρνεις. Ψάξε και για blur.
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Χάπυ ρετουshινΓΚ μ8. BACK TO YOU Fακερζ.
black_widow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Στο tvxs διάβασα αυτό : http://www.tvxs.gr/v23410 μου έκανε εντύπωση το ότι " ο συγγραφέας ενημερώνει ότι ο προϊστορικός άντρας έφτανε σε ταχύτητα τα 37 χλμ./ώρα τρέχοντας σε έδαφος μαλακό και λασπώδες. Σε αντιπαράθεση, ο Μπολτ έχει φτάσει τα 42 χλμ/ώρα επάνω σε πιο "πρόσφορο" έδαφος. Κατά συνέπεια, ο οποιοσδήποτε προϊστορικός άντρας θα άγγιζε στο τερέν τα 45 χλμ/ώρα. " Κάθησα λοιπόν και διάβασα όλο το άρθρο ,μαζί με τα σχόλια . Και αναρωτιέμαι ... Επαληθεύεται λοιπόν και επιστημονικά [;;;] αυτό που στις γυναικοπαρέες συζητάμε γελώντας και κάπου κάπου προβληματιζόμαστε στο ότι : " οι άντρες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο " και όσοι έμειναν είναι οι περισσότεροι "λαπάδες " ; Kαι πως γίνετε να αλλάξει αυτό ; Τί να τον κάνω τον άντρα αν δεν τρέχει 45 χλμ/ ώρα... Έσβησα καταλάθος το ποστ που είχα γράψει σχετικά με τις συμπεριφορές των γυναικών που γράφετε. Είναι λυπηρό να ακούγονται τέτοια πράγματα έστω και αστεία. Ναι, ξέρω θα πείτε ότι δεν έχω χιούμορ αλλά δεν είναι και το καλύτερο για μια γυναίκα να ακούει καθημερινά τέτοιες γενικεύσεις για το φύλο της.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Τί να τον κάνω τον άντρα αν δεν τρέχει 45 χλμ/ ώρα... Έσβησα καταλάθος το ποστ που είχα γράψει σχετικά με τις συμπεριφορές των γυναικών που γράφετε. Είναι λυπηρό να ακούγονται τέτοια πράγματα έστω και αστεία. Ναι, ξέρω θα πείτε ότι δεν έχω χιούμορ αλλά δεν είναι και το καλύτερο για μια γυναίκα να ακούει καθημερινά τέτοιες γενικεύσεις για το φύλο της. Toυ τυπου "ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν" ας πουμε για παραδειγμα?
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Χάπυ ρετουshινΓΚ μ8.BACK TO YOU Fακερζ. :'(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.